DK 2026 Elemeleri E Grubu H:1 | Gürcistan 2-3 Türkiye | MS | 4 Eylül

Neyse neyse fazla abartmaya gerek yok. Barış hırsından gördü yine kırmızıyı... Uğurcan da inşallah çok mutlu olduğu için aklı bir karış havada olduğundan böyle oynamıştır diyelim...

İyi galibiyet oldu. Ben maç öncesi berabere kalabilir falan diyordum ama kırmızıya kadar çok rahat bir maç oynadık...

Umarım İspanya maçı iyi geçer... Barış ın olmayacak olması bir dezavantaj ki bence hoca onu İspanya maçında 11 başlatacaktı...

Uğurcanin parmaginda sorun yoktur umarim. O pozisyondan sonra sürekli elini tuttu maçı izlerken

GSnin kistasa bak
30m Euroya değer o zaman bu kalite farki
Neyini beğenmedin anlat. Takmışsınız 30 milyon verildi.
Sanki 30 milyon verilen başka kaleci olsa gol yemiyor tavrını bırakalım.

10 milyon maaş vereceğin admın ayakları diye 2 aydır fantazi dünyasına döndü forum. Şu maça uğurcanın ayakları diye video mu yapılmalı değerlenmesi için.

Uğurcanı şu forumda 3 senedir en çok itin görüne sokup sokup çıkaranlardan biriyim ben ne olmalı misal Wakabayashi gibi sağdan sola mı uçmalı.

2. golde önü çok kalabalık uçsa da kurtaramazdı muhtemelen ama yine de tepki verebilirdi

bunun dışında 1-2 sektirdiği top var sallamalık bir maç oynamadı 6/10 işte

ama siz başta kötü dediniz diye mastürbasyon yapmak zorundasınız ben demiştim deyip, inşallah size tek tek sokacak o lafları

2. Golde plase ile uzak koseye bekledi muhtemelen , tersine yatamadi.

Abartmaya gerek yok

Onu oynatma bunu oynatmak hepsini fenere kaptiralim yani müthiş dusunce yada rest çeken her oyuncuya taviz verelim git oğlum diyelim de yeni tavizler gelsin
Allahtsn yönetim bu kafa yapısında degil
Bu sene mecbur oynayacak kazanmak icin ugrasacaz o da mecbur cabalsyacak artık baska yolu yok seneye istediği yere gider
Adamdan hala adım gelmedi. Adım gelene kadar oynatmam. Sonra her gelen bu tarz davranır. Melo Riera’yı dövdü, tüm takım önünde özür diledi takıma öyle döndü. Marcao yine aynı şekilde. Barış efendi şu ana kadar böyle bir şey yapmadıysa oynamayı haketmiyordur

Zuhahahahahah Uğurcan sanki Noname isimmis gibi millete haklı çıkacak tribine girdiğiniz için böyle yazıyor falan diyorsunuz. 😂😂😂😂

Geri
Üst Alt