DK 2026 Elemeleri E Grubu H:1 | Gürcistan 2-3 Türkiye | MS | 4 Eylül

Lookman skills videosu açın izleyin. Real Madrid'e aynı golü atıyo. Açı farklı biraz ama topun gittiği yere bakın. Kalecinin önünde de kimse yok. Kalecide Courtois. Uğurcan ın yediği golde de top aynı sertlikte aynı yere gidiyo. Uğurcan ın önü dolu bide. Bu örneği son zamanlarda en yakın iki pozisyon olduğu için anlaşılsın diye verdim. Çıkarması en zor bölge yerden sert direk dibi toplardır. Birçok maçta ordan gol yer kaleciler. Hepsinde de nasıl kurtaramadı dersin kamera çekimi ile gerçek farklı olduğu için. Uğurcanda yedi normal yani. O topu çıkarsa zaten insan üstü birşey yapmiş olurdu. Kamera açıları sizi yanıltmasın. Uğurcan süper kaleci vs. diye düşünerek yazmıyorum bunu. 2. Golü değerlendiriyorum. Kalecilik olarak tabikide uğurcan dünyanın en iyi 10 kalecisi arasına girmez. O ayrı. Ama iyi kaleci kötü değil.

Şu milli takımda osimhenin de olduğunu düşünün. Dehşet bişey çıkıyor ortaya. Ne kadar sükseli bir topçumuzun olduğunun farkında değil daha bizim taraftar.

Lookman skills videosu açın izleyin. Real Madrid'e aynı golü atıyo. Açı farklı biraz ama topun gittiği yere bakın. Kalecinin önünde de kimse yok. Kalecide Courtois. Uğurcan ın yediği golde de top aynı sertlikte aynı yere gidiyo. Uğurcan ın önü dolu bide. Bu örneği son zamanlarda en yakın iki pozisyon olduğu için anlaşılsın diye verdim. Çıkarması en zor bölge yerden sert direk dibi toplardır. Birçok maçta ordan gol yer kaleciler. Hepsinde de nasıl kurtaramadı dersin kamera çekimi ile gerçek farklı olduğu için. Uğurcanda yedi normal yani. O topu çıkarsa zaten insan üstü birşey yapmiş olurdu. Kamera açıları sizi yanıltmasın. Uğurcan süper kaleci vs. diye düşünerek yazmıyorum bunu. 2. Golü değerlendiriyorum. Kalecilik olarak tabikide uğurcan dünyanın en iyi 10 kalecisi arasına girmez. O ayrı. Ama iyi kaleci kötü değil.
Yav bunlara ne anlatıyorsun boşver. Kulüp gitmiş almış. Fazladir değildir tartışılır edilir. Hayatında o paraları göremeyecek olanlarda tvden atıp tutar. Sizi tutan mi vardı daha iyi topçu olsaydınız

yıllar boyu bu beyinler muslerayı yediği penaltı golünde bile eleştirdi kurtaramadı diye

pek bişey beklememek lazım
Degajlari cok kaldiriyor ama, top dusene kadar adam adama ise donusebilir ileride.

Tek yorumum o olur bu macta.

25 dk 10 kisi ceza sahasinin icine gomulunce her sey olur.

Bizim ikinci golde de sola vurdu kerem, carpip saga gitti misal. Tatsiz detay o defansif kafa.

İspanya macinda umudum pek yok.

arkadaşlar bi tane içeri çevrilen topta elinden kaçırdı abdulk uzaklaştırdı kolay pozisyondu

bi tane uzaktan şutta topu 2 gürcünün önüne çeldi defans girdi araya

2 golde sağına geldi net hatası yok ama reaksiyon verebilirdi onu da veremedi muhtemelen sağ tarafı zayıf

kısacası öyle güven veren bi top oynamadı hayırlısı

Böyle giderse bu gudubet suratlı hakan şükürü geçecek gol sayısında.

2 tane kritik eksiğimiz var. Ortasaha oyuncusu ve 9 numara ,takim olarak iyi koşuyoruz pozisyon buluyoruz ve cokta sansliyiz ama ortasaha kolay geçiliyor ,elit takımları 10 dkda 2 tane çakar anlamayız bile

Boşuna kivranmayin hem yerli hem cok iyi kaleci aldik,ederson dediğiniz herif ugurdan iyi zannedenler gidip beyzbol izlesin
Uğurcan'a olan nefreti anlamadım yediği ilk golde hiç bir hatası yok. 2. golde biraz hatası var gibi ama Mamardashvili gibi hatalar yapmadı mesela. Bonservisi yüzündense suçlu Uğurcan değil yönetim. Gs oyuncularını yerin dibine sokayım diye bekleyen mod ve üyeler var forumda resmen.

Onemli olan ikincilik icin direkt rakibi deplasmanda yendik. Muhim olan oydu bu arada.

Geri
Üst Alt