DK 2026 Elemeleri E Grubu H:1 | Gürcistan 2-3 Türkiye | MS | 4 Eylül

Ee barış efendi Galatasarayın kanatlarının altından çıkıp oran buran oynarsa böyle mental olarak çökersin. Umarım kadro dışı kalıp yalvararak o menajerini kovarsın sonrada defolup gidersin tek dileğim o

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asiri iyi bir kadromuz yok aslinda

Bence montella dogru oyun anlayisi ile takimi yönettigi icin basarili oluyoruz
Kötü bir kadromuz da yok ciddi star adayı oyuncularımız var. Montella'yı ise çok beğeniyorum ben çözüm odaklı bir hoca her şeyden önce tek bir şeye bağlı kalmıyor. Bu gün özelinde ise pek beğenmedim ama normal daha bir çok oyuncu kafaca hazır değil, bazıları transferlerini yeni yapmış, başka sorunları olanlar var konsantre etmesi zor bir dönemdi açıkcası iyi götürüyor kendisi.

Beklemedigim anda karsima cikti :asd:

Bugün apokerim iyiydi. Gürcistan son vuruşları biraz iyi yapsa duman olmuştuk. Bakalım memleketinde yamala karşı ne yapacak.

Vallahi bunlarda şeye sürülecek akıl yok. Gerçekten yok. Bunlar tescillilerden daha fazla mide bulandırıcı. Semih meselesinde de kıçlarını yirtmislardi kendi hocaları formayı vermeyince sustular.
Sıradaki gündem orkunun oynamaması var :) allahtan bizim merkez oyuncumuz yok. Çalhanoğlunu alsaydık var ya eyvah :))))

Sıradaki gündem orkunun oynamaması var :) allahtan bizim merkez oyuncumuz yok. Çalhanoğlunu alsaydık var ya eyvah :))))
Orkundan superstar çıkarmaya çalışıyorlar ama maalesef o kumaş yok. İyi topçu ama star değil. Tescilli abilerine laf edelerdi. İsmail yerine Orkun oynasın diyemiyorlar klasik yalama jimnastik

Eldeki son kadro artık.Boktan sınır yüzünden giden geliyor.Tjk bile 25 basıyor oyuncuya o yüzden kenan,arda harici her oyuncu alınabilir durumda.Milli takımı bok etmek istiyorlar mal mal amaçlar uğruna, ben de bunların yönettiği milli takımı desteklemiyorum zaten.Su saatten sonra yine az buçuk parlayan oyuncuya biz yada fb parayı basıp alacağız sonra bu takım niye bok oldu niye avrupaya oyuncu gitmiyor olacak.Baris da mesela gitsin tffye atsın tribini önce

Orkundan superstar çıkarmaya çalışıyorlar ama maalesef o kumaş yok. İyi topçu ama star değil. Tescilli abilerine laf edelerdi. İsmail yerine Orkun oynasın diyemiyorlar klasik yalama jimnastik
Orkun alındığında dünya yıldızı diye pazarladılar çok şaşırmıştım

Vasat üstü bir ortasaha fazlası yok

bizim saradan fazlası yok eksiği var

Galiba ilk defa millî maç izlemedim.
Forumda da dikkatimi çekmeyince maçı Cuma veya Cumartesi sanıyordum.

Mac sonu gene ceketliler soyunma odasinda
Gene telefonlar vs
Futbolda siyaset yok tabi tabi..

Geri
Üst Alt