DK 2026 Elemeleri E Grubu H:2 | Türkiye 0-6 İspanya | MS | 7 Eylül

Yav bilader
Deyin ki kardeşim karışma ben mazoşistim kendime kötülük yapmayı seviyorum
ne td'mizi seversiniz
ne oyuncularımızı seversiniz
ne oyun anlayışımızı seversiniz
milli maçta bile dönüp kulüp hocasına sallarsınız
yeni transferlere sallarsınız
size göre teknik ekibimiz iş bilmez
oyuncu futbol bilmez
yorumcu yorumu bilmez

ulan madem bu kadar mutsuzsunuz, ne izle ne foruma yaz aga deli misin niye kendine kötülük yapıyosun

senin gözünde bu oyuncular bu hoca bu kadar rezaletse git başka şeyle uğraş

ispanya'ya yenilebilirsin de sahada ne bi plan var ne hırs ne istek hiç bişey yapmayacaksan hoca ne işe yarıyor

bu ispanyaya iyi diyen futboldan anlamiyor, sen bukadar korkak oynarsan bulgaristanda yener seni. ispanyada hic özel birsey göremedim acikcasi. dünya kupasinda isleri zor. avrupa sampiyonuda zaten biraz sanslari yardim etti.
Abart gerçekten. Adamların ceza sahasında yaptığı pas sayisini rakip sahada yapamayan takım çoktur

Ispanya'ya karşı yenilmemek icin oynarsın, kapanıp kontra atak yapmayı denersin; yenmek icin oynarsan boyle fark yersin.

Ispanya'ya karsi yenilmek gayet dogal, ama bu sekilde degil. Montella cok yanlis 11 cikartmis ve bu macta defansi once ana plan yapacagina ben bunlara karsi gol atabilirim dusuncesi ile cikmis.

Ispanya'ya karsi bu yapilmaz. Umarim ikinci yari fark daha da acilmaz.

Doğru söylüyor bir bakıma

Adamlar fifa'da oynar gibi pas yapıyor gol atıyor yalnızca seyrediyorsun

Nerede müdahale adam bozmak marke etmek filan

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ula adamlarin tarzi bu yıllardır. Herkese böyle gol atıyorlar. Gören de sanki ilk defa bizd böyle oynuyorlar sanar. Herkese karşı tek topta langirt gibi pozisyona giriyolar

bu maç 1-5 biter

bizim lpool maçıda böyle olacak şimdiden kendinizi hazırlayın!
Bu kadar olmaz Okan hoca bu montelladan zeki abi böyle takımalra agresif oynarsan kazanırsın mesela bu İspanya gibi takımlara çoğu kişinin beğenmediği sığır press diye dalga geçtikleri olay elek eder

saçma olan kısım ,gücünü kabul edip ona göre oynamamak ,1puan yeter şeklinde oyun anlayısı ve kadroyla cıkılması dogru olandı

Ugurcan yerine prime Neuer olsa yine bişey degişmezdi şu maçta en son suçlanacak adam kalecidir.

Ispanya'ya karşı yenilmemek icin oynarsın, kapanıp kontra atak yapmayı denersin; yenmek icin oynarsan boyle fark yersin.
Tam barışlık maçtı

Kerem 2 uzun stoper altında eziliyo ama barış ezilmezdi. Gvardiolu bile fiziken ezmişti barış.

Full kapanıp kontra oynardık eğer barış problemli olmasaydı

Geri
Üst Alt