DK 2026 Elemeleri E Grubu H:2 | Türkiye 0-6 İspanya | MS | 7 Eylül

Yaa Eray bizde seyrediyoruz maçları yıllardır

Bu kadar rahat oynama nerde var

Adamlar fifa'da oynar gibi geliyor

Bizimkiler öyle seyrediyor

Yanlış takım yanlış taktik işte daha neyi uzatıyorsun ki anlamadım

Hee doğru takım ve taktikle çıkarsın yine yenilirsin ama en azından mücadele edersin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen mal gibi basayim dersen İspanya gibi takima 2 topta kalene gelirler bu kadar basit. İspanya'nın en büyük meziyeti zaten hat kırıp gol araması. Bütün golleri de öyle oldu. İspanya nasil iyi değil abi biz başka ülkeyi mi izliyoruz.

Orta saha çok önemli abi bizim orta sahada arda minnoşu, ismail şabanı birde hakan var. Hakan da sakatlık takımdan ayrılma sevgisi vs derken bok gibi bir yaz geçirdi.

Şu maça 3ünü de çıkarmayacak bir taşşak gerekiyor o zaman hocayım diyebilirsin.

Her ağlayandan oyuncu var.

Mert müdür ne abi. Bu adam sağ bekse enden 2 senedir stoperde oynatılıyor.

Montella da bazen bizle dalga geçip duruyor.

Doğru taktiği de geçtim en azından kötürüm de olsa bir santrafor koysaydı adamlar 1. viteste değil 3. viteste falan atmak zorunda kalırlardı golleri

yunus yerine oğuzu sokmuş saçma sapan bir değişiklik kerem niye oyunda hala

yamal arda sorulunca benim klasmanımda değil diyerek aşağlamış ama adam harbi haklı yamalın klasmanı yok

Uğurcan’a sallayanların futbol yorumunda ne işi var ya?!
Tamamen teknik ekip hatası. Stoperler teke tek kalıyor o yüzden kimseye suç bulamıyorum.
En büyük sorun orta saha.
Güçsüz adamlar ile elit takım ye ne mez sin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anlaşıldı uğurcan ağzıyla kuşta tutsa gol yediği anda burda ellerini ovuştarak bekleyen kitle oluşmuş bu sene bol bol kanser yorumlarını görücez demek ki en iyisi engellemek
Buradaki sıkıntı şu.Hem olumlu hem olumsuz anlamsız yorumlar oluyor.
İlk yediği gol normal.Kurtardığı pozisyonlarda bence zor değildi.Çoğu üzerine geldi.
Burada kaleci konuşulacak birşey yok.

Sorun Hakan ve Arda'lı orta saha kurmak! Montella önceden Arda'yı kesip mücadeleci bir kurguda oynuyordu ya da Arda 'yı en uçta oynatıyordu. Şimdi etiketi var diye Hakan, Arda, Kenan hepsini oynatacam diye savunma yapamadık. Normalde 8-0 rekoru da kırılırdı ilk yarıda

bu ispanyaya iyi diyen futboldan anlamiyor, sen bukadar korkak oynarsan bulgaristanda yener seni. ispanyada hic özel birsey göremedim acikcasi. dünya kupasinda isleri zor. avrupa sampiyonuda zaten biraz sanslari yardim etti.
kurban aramiyorum ben 30m verilen adami birakinda elestirelim, üzerine gelen toplar benim icin kurtaris degil. parmaklarinin ucuyla tutsun birtane net golü sapkami önüme koyar tebrik ederim.
yav

Bu tür maçlarda semet denen herif değişik bir güçle oynuyordu. Merih tüm topları izliyor gerekiyorsa 5li defans oynayacaktık.

Bizim CL maçlarımız da hemen hemen buna yakın olacak, o yüzden kendinizi hazırlayın.

Sen mal gibi basayim dersen İspanya gibi takima 2 topta kalene gelirler bu kadar basit. İspanya'nın en büyük meziyeti zaten hat kırıp gol araması. Bütün golleri de öyle oldu. İspanya nasil iyi değil abi biz başka ülkeyi mi izliyoruz.
Arkadaş kim iyi değil diyor ya

İspanya'yı hepimiz biliyoruz

Ama kusura bakma

İlk yarıda 10-0 olacakta maç değil

Benim isyanım yanlış takım ve taktik ile çıkmamız maça

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hah simdi oldu. Butun sorun cozuldu. Sorun Yunustu zaten. Oguz degisikligi ile cozulmus oldu. Simdi gelsin goller. Sana hoca diyenin

Geri
Üst Alt