Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.099
- 8.142
- 1.233
Barış cidden çok iyi futbolcu umarım kafasını toparlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hocam hem milli takımı hem bizi yönetmeli

Adamlar ceza sahası içinde 5 tane ayrı kombinasyon üretiyor iyi değil diyolar herifler makine gibiTrol müsün İspanya iyi değilmiş
Kurban olayını senin için demedim yav. Adamların paslarini izliyoruz resmen.kurban aramiyorum ben 30m verilen adami birakinda elestirelim, üzerine gelen toplar benim icin kurtaris degil. parmaklarinin ucuyla tutsun birtane net golü sapkami önüme koyar tebrik ederim.
Liverpul karşısında yaşayacaklarımızın fragmanı diyebilir miyiz
Yahu özellikle orta sahada bizde topçu falan yok yahu.Bakma bizim taraftara.Avrupada boşu boluna nal toplamıyoruz.Sara'ya Merinoyu 5 gun boyunca izleteceksin anlayacak orta sahanin ne oldugunu
Yaa Eray bizde seyrediyoruz maçları yıllardırUla adamlarin tarzi bu yıllardır. Herkese böyle gol atıyorlar. Gören de sanki ilk defa bizd böyle oynuyorlar sanar. Herkese karşı tek topta langirt gibi pozisyona giriyolar
okan hocam hem milli takımı hem bizi yönetmeli
Adamlar PlayStation gibi paslasiyorlar. Başka takım mi kalmadı.bu españa liverpool'dan daha ii takım ağbi
0-3 skora aldanmayalım %20yle fln oynuyor herifler
zaten büyük takımlara karşı daha iyi oynuyor demiştim asıl sıkıntısı y.boys, kopenhag gibi takımlara çözüm üretememesiOkan hocan önce Young boys'a karşı pozisyona girmeyi öğrensin karşındaki İspanya
30m verilen adami elestirmek yerine 30m verenleri elestirmek daha dogru olur gibikurban aramiyorum ben 30m verilen adami birakinda elestirelim, üzerine gelen toplar benim icin kurtaris degil. parmaklarinin ucuyla tutsun birtane net golü sapkami önüme koyar tebrik ederim.