DK 2026 Elemeleri E Grubu H:2 | Türkiye 0-6 İspanya | MS | 7 Eylül

kurban aramiyorum ben 30m verilen adami birakinda elestirelim, üzerine gelen toplar benim icin kurtaris degil. parmaklarinin ucuyla tutsun birtane net golü sapkami önüme koyar tebrik ederim.
Kurban olayını senin için demedim yav. Adamların paslarini izliyoruz resmen.

Ugurcani bende istemedimki zaten ama 3 tane net kurtarış yaptı. Son golü yememeliydi bence

Screenshot_20250907_214459_Samsung Internet.webp
Screenshot_20250907_214520_Samsung Internet.webp

İspanya'ya eşittir Barcelona mantigi
Bu sene Barcelona dan kim puan almış kim yenmis
Inter nasıl yenmiş öndemi basmış
Ligte puan alanlar önde mi basmış alan daraltip yamalı etkisiz kilmislar aynı Barcelona gibi en zayıf yerleri iki stoperi açık alanda dagiliyorlar
Sen bu takımı ne kadar çok geriye kosturursan okadar yenme şansın artar

Biz ne yaptık önde bastık adamlar iki topta arkaya gelip senin yapacağını yapıp içinden gectiler
Bu Hoca'dan hiç bir bok olmaz

Ula adamlarin tarzi bu yıllardır. Herkese böyle gol atıyorlar. Gören de sanki ilk defa bizd böyle oynuyorlar sanar. Herkese karşı tek topta langirt gibi pozisyona giriyolar
Yaa Eray bizde seyrediyoruz maçları yıllardır

Bu kadar rahat oynama nerde var

Adamlar fifa'da oynar gibi geliyor

Bizimkiler öyle seyrediyor

Yanlış takım yanlış taktik işte daha neyi uzatıyorsun ki anlamadım

Hee doğru takım ve taktikle çıkarsın yine yenilirsin ama en azından mücadele edersin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşallah bu maçı okan hoca izliyordur inşallah bu maçı rakip hocalar izlemiyordur .Eğer okan hoca izliyorsa aponun yer çok tehlikeli deyip oraya ya önlem alır ya transfer ister inşallah

fener'in ideal kadrosunda yedek olacak olan mert müldür ve ismail yüksek ile milli takim 11'i kuruluyor.

zeki'nin roma'da mac temposu yok. orkun'u da ismail'in gerisinde görüyor belli ki.

milli takim orta sahasinda oynayabilecek adamlarin piyasa degerleri asagidaki gibi;

atakan karazor tecavüz suclamasi oldugu icin davet edilmiyor ama top class seviyeye karsi direnc koyabilecek bir malzememiz olmadigini kabul etmeliyiz
1757274320936.webp

Analiz denince de biz.

Çok barizdi ya adamlar bizden çok üstün, kötü filan da değiller savunma verdikleri 1-2 fırsatı da bence 3 yedek 5 atarız kafasındalar maç öyle gidiyor çünkü.

Bence hocalık da bir durum yok bu adamlara full kapanıp gol yememeyi beklemek de hiç tutacak bir fikir değil illa yenilirler ama bu şartlarda nasılını ben ne bileyim.

Ekli dosyalar

• IMG_20250907_224407.webp
    IMG_20250907_224407.webp
    19 KB · Görüntüleme: 11
kurban aramiyorum ben 30m verilen adami birakinda elestirelim, üzerine gelen toplar benim icin kurtaris degil. parmaklarinin ucuyla tutsun birtane net golü sapkami önüme koyar tebrik ederim.
30m verilen adami elestirmek yerine 30m verenleri elestirmek daha dogru olur gibi

Geri
Üst Alt