DK 2026 Elemeleri E Grubu H:2 | Türkiye 0-6 İspanya | MS | 7 Eylül

bu ispanyaya iyi diyen futboldan anlamiyor, sen bukadar korkak oynarsan bulgaristanda yener seni. ispanyada hic özel birsey göremedim acikcasi. dünya kupasinda isleri zor. avrupa sampiyonuda zaten biraz sanslari yardim etti.
ya dostum trollügünü twitterda yap

Adamlar 2 saniye içinde topu ceza sahası içinde 20 metre yer değiştiriyor.

Uğurcandan ne olmasını bekliyorsunuz abi şu 2 golde terste kalıyorsun adamların taktiği bu işte.

Hep de bir küçümseme anasını satayım yok üzerine geleni kurtarırlarmış falan. Üsüne yavaş gelsin topu yumurtlarsınız.
Herif 4 golu engellemiş ne olmalı dayı. Kaleci ile bu kadar karşı karşıya kalırsan sonu golle biter.

Unai Simon örneğini vermişsiniz birde. Keremin plasesinde şaban gibi topu izliyordudiğer şutların hepsi üzerine geldi bir tek kenanın şutunu çıkardı eleman maçta.

Kalecileri değiştir Simon bizim olsun başkalarını yerdi yine eleştirirdiniz.

Amacınız eleştirmek dayı sizin.

Okan hoca bu montellanın yanında yemin ederim Einstein en büyük numarası orta saha olan takıma karşı bomboş orta sahayla çıkmış hele ardanın bu maçta yeri yoktu arda yerine oraya daha sert adam koyacaktın iki omuzda düşüyor adam

Tamam fark var anca takımın oyunu boktan... İyi bir taktikle çıksaydık böyle olmazdı. Faul bile yapmıyoruz

Uğurcan son golde hatalı olabilir sadece o da birine carpmadiysa. 3 tanede net cikardi

Biz kurbanlık koyun bin kesilmeyi bekliyoruz. Biraz bastığında dagilabiliyorlar
kurban aramiyorum ben 30m verilen adami birakinda elestirelim, üzerine gelen toplar benim icin kurtaris degil. parmaklarinin ucuyla tutsun birtane net golü sapkami önüme koyar tebrik ederim.

bence eren iyi oynuyor da abdülkerim pek varlik gösteremiyor, sahada yok.

bir tane üst seviye sol stoper getirmediler. abdülkerim'in eksikliginde metehan-arda-kaan 3'lüsünden biri oynayacak üstelik

Bu kadar güçlü top yapan bir takıma karşı, bu kadar yumuşak bir takım ile sahaya çıkarsan, ya yirmi maç oynansa birinde puan alamazsın ya da kaza bela anca birinde puan alabilirsin.

Sağ bekte Zeki, orta sahada Salih-Orkun-Hakan gibi bir dizilişte olmalıydık, merkezde iki oyuncu ile kalmak kafadan İspanya’ya topu ve maçı bırakmak anlamına geliyor.

Sert savunma, mücadeleci orta saha ile sahada yer alıp, arka tarafı daha sağlam bir ekip ile önde hızlı hücum kovalamalıydık.

Arkası bomboş(bombok) bir takım ile, önde birbirinden ayrı takılan dört adam ile hızlı hücum kovalayıp, her top kaybında bariz gol şansı veriyoruz adamlara.

Montella hocanın da maça bir daha başlasa bu diziliş ile başlayacağını sanmıyorum, bence o da hatalı kurguladı maçı kafasında.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt