- 6 Eylül 2014
- 94.059
- 64.844
- 4.608
TORRENT HOCAM YINE DOĞRULARI SOYLEMIS.
NE yazıkki doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmiş
NE yazıkki doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O salaklara malzeme lazımBahsettiği olay galiba sezonda oyuncuların verilerinin tutulduğu bilgileri kast ediyor. Bu adamlar bu tarz şeyleri onemserler bence. Ertemin programında Fatih hocanın futbolcu verileri ıvır zıvır ne varsa sildirdigi iddiası atilmisti.
Tudor daha yiğit daha mert idi. Neyse durum o an söylüyordu. Bu iş işten geçti baktı kovulacak konuşmaya başladı çirkeflik yaparak hemde daha önce aklın nerdeydi be adam.Aralık ayında gelirken takımı öyle izledik böyle analiz ettik aradan 4 ay geçince bu takımı ben kurmadım size anlatırım.
Oldu paşam oldu.
Sinsi herifin teki yav. Kendi doğrusu bile yok.Tudor daha yiğit daha mert idi. Neyse durum o an söylüyordu. Bu iş işten geçti baktı kovulacak konuşmaya başladı çirkeflik yaparak hemde daha önce aklın nerdeydi be adam.
SENDE olay terim olunca ortaya cıkıyorsun lan. Na yapmaya calismaktasinLan verilere gerek mi var 2 maç izlesen kimin ne bok olduğunu anlardın zaten
bu olayı o kadar abartmaya başladıkki zamanında Real ve Juventus gurubundan ikinci çıkmamızı bile bu kadar abartmadık...o Avrupa Liginde oynan oyunu Süper Ligde ne yazıkki rakiplerimiz bize karşı oynuyor(Fener, BJK ve Trabzon hariç)...Derbilerde o oyun işliyordu zaten ama kapanan rakiplere karşı çok zorlanıyoruz ve Ortasahada tırt olunca kolaylıkla kontralara yakalanıyoruz....Bahanetorrent
Bu takim geldiginde uelin en zor grubundan namağlup lider çıkmıştı
Nihat Kırmızı o kadar tazminatı yok hatta yeni gelen yönetime bağlı ücretsiz gönderebilir dedi 2-3 hafta önce.Satır aralarında adam resmen tazminat dileniyor. Acaba neyi açıklarsam beni kovarlar düşüncesiyle sallamış.
Bir de kontratım var buna 2,3 milyon Euro kadar saygı duymanız lazım diyor.
Pas parayı salla saygıyı diyor.
Kovulan analizciler laptopları götürmüş olabilir ama GS gibi bir kulübün bir laptop alması kaç saat sürebilir.
Acil bir liste hazırla tutuştur tercümanın
eline 2 saat sonra o laptop elinde.
30 bin TL olsun en fazla, oynatmazsın Feghouliyi 1 maç, maç başı primi zaten onun iki katı.
Riekerink bile buna on beş basar.
Bu şartlarda çalışmak zormuş, bak bak beyefendiye.
Bir kontratı varsa bunun da bir tazminatı vardır.Nihat Kırmızı o kadar tazminatı yok hatta yeni gelen yönetime bağlı ücretsiz gönderebilir dedi 2-3 hafta önce.
Bazı şartlar vardır o zaman devreye giriyordur (işte şu kadar puan toplarsa ya da ligi şu sırada bitirirse gibi).Bir kontratı varsa bunun da bir tazminatı vardır.
Anadolu hocası değil ki öpüşüp ayrılasın.