Domènec Torrent: "Bir gün isterseniz hem içeride hem dışarıda kulübü nasıl bulduk açıklarım"

Arsene sonrası arsenal
Sir sonrası manu
Güzel iki örnek bizlere

Bahsettiği olay galiba sezonda oyuncuların verilerinin tutulduğu bilgileri kast ediyor. Bu adamlar bu tarz şeyleri onemserler bence. Ertemin programında Fatih hocanın futbolcu verileri ıvır zıvır ne varsa sildirdigi iddiası atilmisti.
O salaklara malzeme lazım

Aralık ayında gelirken takımı öyle izledik böyle analiz ettik aradan 4 ay geçince bu takımı ben kurmadım size anlatırım.
Oldu paşam oldu.
Tudor daha yiğit daha mert idi. Neyse durum o an söylüyordu. Bu iş işten geçti baktı kovulacak konuşmaya başladı çirkeflik yaparak hemde daha önce aklın nerdeydi be adam.

Tudor daha yiğit daha mert idi. Neyse durum o an söylüyordu. Bu iş işten geçti baktı kovulacak konuşmaya başladı çirkeflik yaparak hemde daha önce aklın nerdeydi be adam.
Sinsi herifin teki yav. Kendi doğrusu bile yok.
Devre arası zorla aldırdığı kaleciyi bile oynatamayacak kadar aciz herif birde takım kuracakmış

Lan verilere gerek mi var 2 maç izlesen kimin ne bok olduğunu anlardın zaten

Adamda hiç duygu yok
Antrenman metodu, antrenman verisi, rakip analizi hep sayılar rakamlar
İnsan yönetimi duygu etkileşimi sıfır valla 0
Kenardaki duruşu hep zavallı gibi
1 kez rakip t.d yada hakeme adam gibi itirazı var mı?
Bomboş bir yard antrenörmüş bu bomboş

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon süper ligde teknik direktör değişikliği nerdeyse bütün takımlara olumlu yansımışken bir bize yansımadı. Bahanesi de bu takımı ben kurmadım oldu. İsmail Kartal mesela takımı kendisi mi kurdu? İsmail Kartal’ın eline 50 milyon Euro bütçe mi verdiler? İki sorunun cevabını da biliyoruz.

açık açık konuşmuş işte. fatih terim klübü bakkal yönetir gibi yönetmiş demeye getiriyor. profesyonellikten uzak, anlık tepkilerle klüp yönetiliyor.

net dibi gördük.

Birsz ışık olsa da konuşsa, sonuna kadar arkasında duralım. Ama tablo ortada, boş yapıyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahanetorrent
Bu takim geldiginde uelin en zor grubundan namağlup lider çıkmıştı
bu olayı o kadar abartmaya başladıkki zamanında Real ve Juventus gurubundan ikinci çıkmamızı bile bu kadar abartmadık...o Avrupa Liginde oynan oyunu Süper Ligde ne yazıkki rakiplerimiz bize karşı oynuyor(Fener, BJK ve Trabzon hariç)...Derbilerde o oyun işliyordu zaten ama kapanan rakiplere karşı çok zorlanıyoruz ve Ortasahada tırt olunca kolaylıkla kontralara yakalanıyoruz....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulubun senden onceki profesyonelleri analist dahil iyi olsa zaten kume dusme potasina yakin olmazdi ve senide getirmezlerdi. Bos bulmus olman sorun degil aslinda bi odul. Arda’yi oynatan profesor diplomasi da olsa iyi teknik adam degildir. Iyi bir insan olabilirsin ama neden birinci adam olamadigini net bir sekilde gorduk. Yeni yonetim aptal degilse yoluna seninle devam etmez.

Satır aralarında adam resmen tazminat dileniyor. Acaba neyi açıklarsam beni kovarlar düşüncesiyle sallamış.
Bir de kontratım var buna 2,3 milyon Euro kadar saygı duymanız lazım diyor.
Pas parayı salla saygıyı diyor.

Kovulan analizciler laptopları götürmüş olabilir ama GS gibi bir kulübün bir laptop alması kaç saat sürebilir.

Acil bir liste hazırla tutuştur tercümanın
eline 2 saat sonra o laptop elinde.
30 bin TL olsun en fazla, oynatmazsın Feghouliyi 1 maç, maç başı primi zaten onun iki katı.

Riekerink bile buna on beş basar.
Bu şartlarda çalışmak zormuş, bak bak beyefendiye.

Satır aralarında adam resmen tazminat dileniyor. Acaba neyi açıklarsam beni kovarlar düşüncesiyle sallamış.
Bir de kontratım var buna 2,3 milyon Euro kadar saygı duymanız lazım diyor.
Pas parayı salla saygıyı diyor.

Kovulan analizciler laptopları götürmüş olabilir ama GS gibi bir kulübün bir laptop alması kaç saat sürebilir.

Acil bir liste hazırla tutuştur tercümanın
eline 2 saat sonra o laptop elinde.
30 bin TL olsun en fazla, oynatmazsın Feghouliyi 1 maç, maç başı primi zaten onun iki katı.

Riekerink bile buna on beş basar.
Bu şartlarda çalışmak zormuş, bak bak beyefendiye.
Nihat Kırmızı o kadar tazminatı yok hatta yeni gelen yönetime bağlı ücretsiz gönderebilir dedi 2-3 hafta önce.

Geri
Üst Alt