Domènec Torrent: "Bir gün isterseniz hem içeride hem dışarıda kulübü nasıl bulduk açıklarım"

Çıldıracagım lan! Olm bunu bile bile gelmediniz mi? Durumu düzelt diye getirdiler laf yap diye degil! Zorla getirdiler sanki, ne diyim sana belmas!

Erteme göre göndermiş elmas ama kaynak tırt çokta şey yapmayın.

Torrent: "Aklımızda olan iyi futbolcular için geç kalmış durumdayız. Şimdi onlar başka takımlara imza atacaklar. Galatasaray'dan sıkılmadım ama durumdan sıkıldım...."

torrent dayının dediklerine göre terim ve ekibi ev sabiyle kavga eden kiracı gibi ortalığı dağıtıp gitmiş. büyük suçlamalar
Florya'daki herkes kovuldu.

Mevzu daha çok bununla alakalı gibi.

Çünkü 1 günde herkesi kovdular, 1 gün sonra Torrent'i getirdiler. O sırada da FT ile ilgili her şey silindiği için kına yakılıyordu.

Sayın Dome hocam da bu durumdan memnun kalmadıysa keşke ilk gün söyleyip, hiç göreve başlamasaydı.

Açıklamalara bak ya. Mevcut ahvalden mi utanayım, acayip acayip şeylerden şikayet eden bu adamdan mı utanayım , bizi açmazdan çıkaramayacağı bariz bu adamı getiren devrik başkandan mı utanayım karar veremiyorum.

her şeyin suçunu da ft'ye atmayalım

gideli 4 ay oldu neredeyse yav

Florya'daki herkes kovuldu.

Mevzu daha çok bununla alakalı gibi.

Çünkü 1 günde herkesi kovdular, 1 gün sonra Torrent'i getirdiler. O sırada da FT ile ilgili her şey silindiği için kına yakılıyordu.

Sayın Dome hocam da bu durumdan memnun kalmadıysa keşke ilk gün söyleyip, hiç göreve başlamasaydı.
bilgisayarları götürmüşler mi, analizlerle ve takımla ilgili hiç döküman bulamadı mı cidden onu merak ediyorum şahsen. yalansa da cevap verilmeli dome un iddialarına.

Insallah eder ama Istifa ederse net maldir. Ben olsam metal kurusuna kadar tazminatimi alana kadar floryaya tasinirdim.

Geri
Üst Alt