Domènec Torrent: "Bir gün isterseniz hem içeride hem dışarıda kulübü nasıl bulduk açıklarım"

koskoca Galatasaray sahipsiz kaldı harbiden. millet cayır cayır seneye için plan yapıyor bizde ne başkan belli ne transfer belli ne hoca belli. seneye de bi cacık olmaz malesef bu gidişle

bilgisayarları götürmüşler mi, analizlerle ve takımla ilgili hiç döküman bulamadı mı cidden onu merak ediyorum şahsen.
Analiz yoktu demek istemiş, pcler zimmetli maldır ve kulübündür kimse götüremez.

Ee kurumsal hafıza da budur zaten, düzgünce ayrılır sonra yeni gelene aktarırsın. Bizimkiler herkesi kovunca bu zaten imkansız bir hale geldi.

Bu serzenişinde haklı ancak 4 ay sonra çıkıp bunu söylersen sana hass çekerler.

Kulupte neredeyse herkesi kovmustu Burak Elmas, sanirim essaglari da alip cekip gitmisler dogru olabilir Domenec Torrent'in dedikleri. Gulduk falan ama cok aciz bir durum koskoca bir kulup icin. Yani Burak Elmas'in kulubu nasil yonettigini (yonetemedigini) daha iyi anliyor olduk.

851603A2-68CE-43C8-8A38-7A951D7EA38E.webp

2 teknik direktörün de takımı rezil şekilde yönetmesi sonrası bu hale geldik. İkisinin de aklanacak bir tarafı yok. En büyük suçlular ise sırf Terim ile devam edecek diye vasıfsız Burak'ı destekleyenlerdir.

Burak hain bir adam olmasaydı getirirdi Okan’ı alırdı gedsonu bitti gitti.adam hain abicim ben artık kötü niyet ararım. Bu krizde yabancı hoca olmayacağı belliydi.. bu hatada ben kötü niyet ararım. Abuk subuk adamları yönetici yapmışlar bu camia bu kadarını yaşamadı hiç bir zaman. Bizi kümede tutan şey atmadır arma alayı defolup gitmeli artık!!

sivas'ın duran toplardan, fener'in kenar oyunlarından etkili olduğunu görmek için hangi program gerekiyodu ki. florya'da gerekli programın crack'i yoksa ben gelip crackleyim torrent hoca mağdur olmasın

Domenec Torrent: "Türkiye’de 1 günde her şey değişir diyorlar. Bizim aklımız bunu almıyor. 30 gündür ne yapacağını bilmeyen bir sportif direktörden bahsediyorum"

ovvv

Analiz yoktu demek istemiş, pcler zimmetli maldır ve kulübündür kimse götüremez.

Ee kurumsal hafıza da budur zaten, düzgünce ayrılır sonra yeni gelene aktarırsın. Bizimkiler herkesi kovunca bu zaten imkansız bir hale geldi.

Bu serzenişinde haklı ancak 4 ay sonra çıkıp bunu söylersen sana hass çekerler.
başarısız olunca bahane üretir hocalar genelde, abartıyor olabilir. sanki fb veya bjk de de benzer bi olay olmuştu geçmiş senelerde. aykut kocamandan sonraki hocaydı herhalde, o da analizleri götürmüşler hiç bir veri bulamadık diye isyan ediyordu. bizim kulüplerde kurumsallık yok, sportif direktörlük olayını daha güçlü şekilde uygulamamız lazım artık bence.

Domenec Torrent: "Aklımızda olan iyi futbolcular için geç kalmış durumdayız. Şimdi onlar başka takımlara imza atacaklar. Galatasaray'dan sıkılmadım ama durumdan sıkıldım!"

Hadi oradan madem öyle defol git. Kim silah zoruyla takımı verdi sana?

Domenec Torrent: "Aklımızda olan iyi futbolcular için geç kalmış durumdayız. Şimdi onlar başka takımlara imza atacaklar. Galatasaray'dan sıkılmadım ama durumdan sıkıldım!"

Aynı taktiği iş yerimde uygulasam tazminat kapar mıyım acaba

Geri
Üst Alt