Domènec Torrent: "Bir gün isterseniz hem içeride hem dışarıda kulübü nasıl bulduk açıklarım"

Bay Domenec, başkan seçimi uzadı. Gidecek miyiz kalacak mıyız belli değil bu durumdan sıkıldım. Anlaştığımız bedava iyi kalite oyuncuları da kaçırdık demiş. Adam kovun tazminatı verin yada planlamaya hemen başlayalım diyor. Yani bu noktada da haklı gibi. Başkan adayları anca çıkıp orta uzun vade planımızda torrent yok vs diye artislik yapıyorlar. Yok antrenör short list oluşturmuşta bilmem ne. Öteki desen bir Nuri Şahin dedi rezil etti kendini.. Gelecek sezon ne olacak kardeşim bu nasıl bir belirsizlik. Son gün transfer tahtasını açıp 20 transfer yapan takımlardan farkımız kalmadı saçma sapan bir kaotik durum var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayrılığı gerçekleştiği anda bütün bildğini (varsa) söylemeli. Zaten bahsedeceği şahıslar ayrılmış ve görevi bırakmış olacaklar.

basın açıklamasında haklı bulduğum noktalar azda olsa var ama şişirilmiş kısımlarda var . yani bu adamda mı geldi "bir gün konuşacağım bildiklerimi" ye çıkardı olayı.

Adamda hiç duygu yok
Antrenman metodu, antrenman verisi, rakip analizi hep sayılar rakamlar
İnsan yönetimi duygu etkileşimi sıfır valla 0
Kenardaki duruşu hep zavallı gibi
1 kez rakip t.d yada hakeme adam gibi itirazı var mı?
Bomboş bir yard antrenörmüş bu bomboş

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu bilerek yada bilmeden getiren de kabahat

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam bir şeyler anlatmaya çalışıyor, çoğu kişi ya terim sevdasından ya elmas nefretinden işin goygoyunda
(Ben ikisine de en başından karşıydım, yanlış anlaşılmasın)
Yok bahaneymiş bilmemne
Adamın bahaneye ihtiyacı yok, geldi elinden geleni yaptı, giderken de parasını alacak

Diyor ki
Bunlar yalancı, giderken “biz yoksak icabında düşsün” diye ellerinden geleni yapmışlar, hala da yapmaya devam ediyorlar diyor, anlayana

Adam bir şeyler anlatmaya çalışıyor, çoğu kişi ya terim sevdasından ya elmas nefretinden işin goygoyunda
(Ben ikisine de en başından karşıydım, yanlış anlaşılmasın)
Yok bahaneymiş bilmemne
Adamın bahaneye ihtiyacı yok, geldi elinden geleni yaptı, giderken de parasını alacak

Diyor ki
Bunlar yalancı, giderken “biz yoksak icabında düşsün” diye ellerinden geleni yapmışlar, hala da yapmaya devam ediyorlar diyor, anlayana
Yaptığı açıklamalar normal değil hocam.
Yeterince süre ve sabır verildi bir kısım taraftar ıslıkladı ama taraftarın çoğu saygı duydu.
En son hedefsiz maçlarda seneye gideceği kesin oyuncuları banko oynatıp yaşı nispeten genç olup seneye bizde olacak topçuları kadroya almadı 1 tane bile altyapı dan gence sembolik bile olsa 5 dk şans vermedi.
İnsan olduğu Allah yarattığı için saygı duyuyorum ama son zamanlarda bu kadar nefretlik bir karakter olmadı hiç Galatasaray da kendi adıma.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne bilgisayarı ya. manyak mı bu herif.

Geri
Üst Alt