Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.476
- 2.357
- 228
İyi dayanmışsın hemen gelsinkadir çetinçalı: domenek 15-20 gündür Galatasarayın maçlarını izliyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi dayanmışsın hemen gelsinkadir çetinçalı: domenek 15-20 gündür Galatasarayın maçlarını izliyor..
Futbolu unutmuştur o halde.kadir çetinçalı: domenek 15-20 gündür Galatasarayın maçlarını izliyor..
herif istemeyerek kendini zehirlemiskadir çetinçalı: domenek 15-20 gündür Galatasarayın maçlarını izliyor..
bu ekip iyi bi ismin yanına gelseydi sanki daha iyi olurdu gibi. biraz risk barındıran bi hamle, birinci adamlık tecrübesi yeterli değil bence.new yorkta sezon ortası gelmiş
flamingoda brezilyalıların lig başlamadan oynadığı yöresel cup bitip ligin ilk maçı öncesi başlamış
ispanya almanya ve ingilterede çalışmış biri
sanki vaziyeti kontrol altına almak adına yeterli tecrübesi var gibi. ama sert bir fixtür varken geliyor. keşke denizli maçı bitimi geleydi
birinci adam olarak kariyerinde pek bir numara yok.Adamın tek özelliği Guardiola'nın yardımcılığını yapması mı
TD kariyeri başarısız bir isim olduğu aşikar. Bize uygun olduğuna dair hiçbir done yok. Tutarsa da şans olacaktır.
Gerçekse cesaretinden dolayı kutluyorum kendisini. Bir enkaz alıcak çünkü.İyi dayanmışsın hemen gelsin
TD kariyeri başarısız bir isim olduğu aşikar. Bize uygun olduğuna dair hiçbir done yok. Tutarsa da şans olacaktır.
Ne alaka anlamadım.üstad rengın nedır ya terim ya ölüm mü
özcimbomlumusun
Adamda kariyer mi var da başka bir şeye bakalım renktaş. Yardımcılık kariyeri çok iyi ama TD olmaz bu adamdan. İş görüşmesine çağırsan bakacağın şeyler bunlar. Gerçi Hande Başev'i CEO atayan da bizimkiler. Çok şaşırmıyorum o yüzden. Tutar, tutmaz bilmiyorum ama kariyeri cacık bir herif. Ayrıca 59 yaşında. Adamın Flamengo kadrosuna bir bak istersen. Gabigol, Gerson, Everton, Arascaeta, Reiner,... Hayvan gibi kadro varmış adamda. Barcelona'yız sanki, pas oyunu oynatan TD arıyoruz. Karabük'ten Tudor bundan daha mantıklı hamle gibi gözüküyor.Hocam bizim Twitter’ın altıda Fatih Terim’e övgülerle , gerçekte 60 tane oyuncu alıp daha geri gitmeyen 4.05 tane oyuncu var maksimum. 11 maçta iki galibiyet var o yüzden gerçekçi değil