Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
new yorkta sezon ortası gelmiş
flamingoda brezilyalıların lig başlamadan oynadığı yöresel cup bitip ligin ilk maçı öncesi başlamış
ispanya almanya ve ingilterede çalışmış biri
sanki vaziyeti kontrol altına almak adına yeterli tecrübesi var gibi. ama sert bir fixtür varken geliyor. keşke denizli maçı bitimi geleydi
bu ekip iyi bi ismin yanına gelseydi sanki daha iyi olurdu gibi. biraz risk barındıran bi hamle, birinci adamlık tecrübesi yeterli değil bence.

hocamız 20 günlük sürede kitap yazmış olabilir takımımıza dair

Flamengo kariyeri :
26Maç - 15G 5B 6M

New York kariyeri:
60Maç - 29G 14B 17M

TD kariyeri başarısız bir isim olduğu aşikar. Bize uygun olduğuna dair hiçbir done yok. Tutarsa da şans olacaktır.

Ispanyol Yilmaz Vural’i mi getirdiler ne yaptilar. MLS liginde bile basarili olamamis. Sirf Pep’in yardimciligini yaptigi icin getiriyorlar herhalde. Buyuk risk.

TD kariyeri başarısız bir isim olduğu aşikar. Bize uygun olduğuna dair hiçbir done yok. Tutarsa da şans olacaktır.

Hocam bizim Twitter’ın altıda Fatih Terim’e övgülerle , gerçekte 60 tane oyuncu alıp daha geri gitmeyen 4.05 tane oyuncu var maksimum. 11 maçta iki galibiyet var o yüzden gerçekçi değil

"He turned the best team in the continent into normal team with a shit defense that was incapable of winning against any good opposition. When things went wrong he blamed the players, never was his fault. The defense was terrible, we suffered 38 goals in 26 in his spell.
Got some humiliating losses, like 3-0 against Atlético Goianiense (a promoting team), 5-0 to Independiente Del Valle, 4-0 against Atlético Mineiro and 4-1 to São Paulo at home."

"If Torrent replaces him I don't see it going that well, all the problems he faced with Flamengo will be the same in Galatasaray (bad defensive organisation, can't deal with the pressure of a big team), except with a much worse squad."

Böyle birsey yazan 2 kisi var reddit'de

umarım ayak tenisi biliyordur .çünkü takım antremanın %90ını o şekilde geçirmeye alışkın.

Hocam bizim Twitter’ın altıda Fatih Terim’e övgülerle , gerçekte 60 tane oyuncu alıp daha geri gitmeyen 4.05 tane oyuncu var maksimum. 11 maçta iki galibiyet var o yüzden gerçekçi değil
Adamda kariyer mi var da başka bir şeye bakalım renktaş. Yardımcılık kariyeri çok iyi ama TD olmaz bu adamdan. İş görüşmesine çağırsan bakacağın şeyler bunlar. Gerçi Hande Başev'i CEO atayan da bizimkiler. Çok şaşırmıyorum o yüzden. Tutar, tutmaz bilmiyorum ama kariyeri cacık bir herif. Ayrıca 59 yaşında. Adamın Flamengo kadrosuna bir bak istersen. Gabigol, Gerson, Everton, Arascaeta, Reiner,... Hayvan gibi kadro varmış adamda. Barcelona'yız sanki, pas oyunu oynatan TD arıyoruz. Karabük'ten Tudor bundan daha mantıklı hamle gibi gözüküyor.

geriden izliyorum yorumcuları (Aspor)

adamlar hergün eleştirdi FT hocam bu böyle olmaz şu şöyle olmaz...

Şimdi Torrent ile anlaşıldı iddaasından sonra "FT arakasından yapılmaz, olmaz". berbat habercilik anlayışı...

Devre arasındayız , 2 güne transfer açılacak - naapsınlar bekleseler miydi ? ( işin rengi belli olmuş ise önceden niye beklesinler)

Bizlik biri mi bilemem ben Torrentten bağımsız youm yaptım biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt