Domènec Torrent ile Yollar Ayrılıyor İddiası!

kendi yorumu gibi

Yardimci olarak kalmasi umarim teklif edilmsitir. Zira Torrent hoca degil yardimci antrenor. O acidan bakinca kalmasi belkide sezon sonuna kadar iyi olur. Yine haberin dogru oldugunu varsayiyorum.

Okan Buruk'a çok sevinirim ancak Burak Elmas yönetiminin de defolup gitmesi gerekiyor.Ali Koç gibi 100 tane td değiştirecek halimiz yok, sorunun büyüğü sizsiniz şuan

Zaten neden getirdiler. :@

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir hocanın takıma hiç mi etkisi olmaz hiç mi elinin değdiği belli olmaz. varlığıyla yokluğu bir kenarda put gibi maç izleyen etkisiz eleman.

Abi sokacam iddiasına, böyle zamanda bu adamın getirilmesi en başta yanlıştı. Gidin Okan'ı, Sergen'i, Kaptan'ı filan getirin.

Bize lider lazım.

Böyle acemice hamleler yapılacaksa yönetimin bırakması daha doğru olur bence.

Terim sezonu tamamlamalıydı demiştim, aynısını torrent için de diyorum. Sezonu tamamlamalı ve gelecek sezon için şimdiden yeni jen hoca arayışları başlamalı. tercihen alman.

En baştan yapılması gereken şeyi sonradan yapman bile ali koç çakması olduğunu gösteriyor başkan her hareketiniz aynı be maddiyat hariç.

Bundan bağımsız şekilde en başından çok yanlış bir seçimdi.

Sezon ortasında FT'yi kovuyorsan yerine illa yabancı getiriyorsan en az onun kadar iyi veya kariyerli birini getireceksin. Ya da sezonu idare etsin diye takımı kısa vadeli gazlayan (sevmesem de) Hamza vari bir yerliyi getireceksin.

Torrent tamamıyla çok ama çok yanlış bir tercihti. Kısacası Allah belanı versin Burak Elmas diyorum.

Geri
Üst Alt