Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardimci olarak kalmasi umarim teklif edilmsitir. Zira Torrent hoca degil yardimci antrenor. O acidan bakinca kalmasi belkide sezon sonuna kadar iyi olur. Yine haberin dogru oldugunu varsayiyorum.
Okan Buruk'a çok sevinirim ancak Burak Elmas yönetiminin de defolup gitmesi gerekiyor.Ali Koç gibi 100 tane td değiştirecek halimiz yok, sorunun büyüğü sizsiniz şuan
Böyle acemice hamleler yapılacaksa yönetimin bırakması daha doğru olur bence.
Terim sezonu tamamlamalıydı demiştim, aynısını torrent için de diyorum. Sezonu tamamlamalı ve gelecek sezon için şimdiden yeni jen hoca arayışları başlamalı. tercihen alman.
Bundan bağımsız şekilde en başından çok yanlış bir seçimdi.
Sezon ortasında FT'yi kovuyorsan yerine illa yabancı getiriyorsan en az onun kadar iyi veya kariyerli birini getireceksin. Ya da sezonu idare etsin diye takımı kısa vadeli gazlayan (sevmesem de) Hamza vari bir yerliyi getireceksin.
Torrent tamamıyla çok ama çok yanlış bir tercihti. Kısacası Allah belanı versin Burak Elmas diyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.