Domènec Torrent ile Yollar Ayrılıyor İddiası!

Torrent olmak varmis Bu hayatta geldi 1.5 ay kaldi haftaya yine kazanamazsa sutlanir ve pasalar gibt de tazminatini alir gider. Işıtan beyin payını merak ediyorum

Tamamen panik halinde kulüp. Hiç bir yaptırım yokki "şu yapılsa çözüm olur" diyebilelim.
Burda sürekli benzer şeyler yazıyorum ama şundan eminim: bu sene Galatasaray taraftarla birlikte bütün gücünü toplayıp ligde kalmasını sağlayan 40-43 puanı toplamaya bakmalı. Şanlı Tarih ve gelecekle ilgili hayallerimiz Mayıs'a kadar beklemeye mecbur maalesef.
Ondan sonra Torrenti gönder, Başkanı as, takımı dağıt ne yaparsan yap. Ama alışık olmadığımız bir hedefe odaklanmak zorundayız...
Saygılar

Şu an hocayı göndermek başka problemlerin yanı sıra oyunculara da yanlış mesajı verir iyice çiftlik gibi oluruz. Bunların ensesinde tehlikeyi hissetmesi biraz daha işi ciddiye almaya başlamaları gerekiyor.

Vazgeçilecekse daha direkt ve hücumcu bir anlayış için vazgeçilmeli o da ancak sezon sonu mantıklı. Böyle bir yapılanmaya hayır demem bütçe oluşturulursa, ligimize ve takım karakterimize de daha uygun. Hoca adaylarım Schmidt Bosz ve Favre.
Sence bizim topçular işi ciddiye almadıkları tehlikeyi sezmedikleri için mi bu haldeyiz?
Kötü sonuçların sonunda oluşan özgüven kaybı ve yeterli kalite olmaması hocam asıl mesele.
Hangi topçu stres altında kalmaktan hoşlanır?
Tribünlerdeki 30.dakikada futbolcu yuhalayanlar da acaba futbolcuların gerçekten istemediğini az uğraştığını şeyine takmadığını mı düşünerek yuhalıyor?
Bana çok saçma ve garip geliyor kusura bakma.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarihimizin en vasıfsız başkanı ve en vasıfsız teknik direktörüyle birlikteyiz.Bu yardımcının hala gönderilip yerine bülent korkmaz olur sergen olur hatta okan bile olur ile anlaşılmaması bu başkan denen şahsın Galatasarayı para karşılığı bitirme projesi olduğunu bile düşündürüyor bana

Sence bizim topçular işi ciddiye almadıkları tehlikeyi sezmedikleri için mi bu haldeyiz?
Kötü sonuçların sonunda oluşan özgüven kaybı ve yeterli kalite olmaması hocam asıl mesele.
Hangi topçu stres altında kalmaktan hoşlanır?
Tribünlerdeki 30.dakikada futbolcu yuhalayanlar da acaba futbolcuların gerçekten istemediğini az uğraştığını şeyine takmadığını mı düşünerek yuhalıyor?
Bana çok saçma ve garip geliyor kusura bakma.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru ciddiye almama durumu yok ama hoca kovup durursak oyuncular yenicerilesebilir 5 haftada hoca kovmak asla akil kari olmaz.

Tribunlerin yaptigi ihanettir net. Bu kadar doldugu icin stadyum sok oldum sonrasinda ise sinir oldum. Ayiptir gitmesinler abi baltalayacaklarsa.

Yerine beleşoğlunun ve bulut'un adamı karga Okan gelecekse kalsın daha iyi.

Ayrıca başkan gitmeden kim gelirse gelsin bir cacık olmaz

Torrent hocam görevinin başındadır inşallah

Yerine beleşoğlunun ve bulut'un adamı karga Okan gelecekse kalsın daha iyi.

Ayrıca başkan gitmeden kim gelirse gelsin bir cacık olmaz
Bencede kalsin. 5 senedir kornerlerden gol atamiyorduk 2 mac üst üste attik, hemde degisik varyasyonlar ile. Adami samimi buluyorum. Ins. Göztepe macini aliriz.

Bencede kalsin. 5 senedir kornerlerden gol atamiyorduk 2 mac üst üste attik, hemde degisik varyasyonlar ile.

yuh ya o korner gollerinin aynısını başak ve altay maçlarında da attık bi de alanya maçındaki gol varyasyonsa pes derim dışarda bekleyen kereme geldi o da öylesine vurdu çarptı girdi. :poe:

yuh ya o korner gollerinin aynısını başak ve altay maçlarında da attık bi de alanya maçındaki gol varyasyonsa pes derim dışarda bekleyen kereme geldi o da öylesine vurdu çarptı girdi. :poe:
Bi kisa bi uzun oynadik kornerleri kayseriye karsi. Bunu göremiyorsan sana yuh :asd:

Geri
Üst Alt