Domènec Torrent ile Yollar Ayrılıyor İddiası!

Doğru yoksa şu an oynanan futbol Terim dönemi futbolla neredeyse aynı hatta duran top konusunda biraz daha iyiyiz ama Terim'i eleştirmeyen kişiler Torrent'e oynanan bu futbol için hakaret ediyor. Bundan sonra Gallardo, Rudi Garcia gibi bir şeyler başarmış bir adamı getirip ona biraz sabır göstermemiz lazım. Torrent'in yapısı buraya uygun değil o yüzden ona sabır gösterilsin diyemiyorum.
fiyakalı bir yabancı getirmeye paramız yetmez gibi geliyor bana üstat.
campos birini ikna ederse bir ihtimal olabilir
bence seneye okan'ı görürüz takımın başında

Bırak yardımcılığı Terim'in çırağı olamayacak, 60 yaşına kadar en ufak başarısı olmayan bu adamı td diye koskoca Galatasaray'a layık görüp getiren kim varsa tez zamanda defolup gider umarım. Neyini gördünüz de getirdiniz, kimdir necidir yahu bu adam, ne kazanmış, kazandırmış daha önce?
Gelecek maçı da kaybederse allem-i cihan olsa duramaz daha zaten buralarda, gönderin gitsin yahu neyi bekliyorsunuz anlamak imkansız.
Ha diyelim gitmedi, öyle ya da böyle ilk 10'a attık kendimizi, gelecek sene için ne vaadetti bu 5 haftada ? Hiç birşey. İlla ki ilk 10'a falan da atar kendini bu takım, torrent başarılı bir hoca mıdır diyeceğiz, onu mu bekliyorlar acaba ??
Yazıklar olsun,istifa etmeyin lütfen, etmeyinde ibrasızlık gelsin, hakkınız bu sizin çünkü.
Aynı futbolu Terim oynatırken hakaret ediyor muydun? Bu yazdığın eleştiri değil. Terim zamanı da böyle oynuyorduk. Goller kaçıyor saçma bir gol yiyorduk o zamanda Terim'e mi hakaret ediyordun?

Aynı futbolu Terim oynatırken hakaret ediyor muydun? Bu yazdığın eleştiri değil. Terim zamanı da böyle oynuyorduk. Goller kaçıyor saçma bir gol yiyorduk o zamanda Terim'e mi hakaret ediyordun?
Etmiyordum, keza buna da hakaret etmiyorum, dosdoğru olanı, gerçeği söylüyorum hakkında. Hakaret nerede yazarsan sevinirim.

fiyakalı bir yabancı getirmeye paramız yetmez gibi geliyor bana üstat.
campos birini ikna ederse bir ihtimal olabilir
bence seneye okan'ı görürüz takımın başında
Gallardo- Rudi Garcia o kadar fiyakalı değildir be. Gallardo belki River Plate'den ayrılmaya ikna edemeyiz ama Rudi Garcia tarzı birilerini ikna edebiliriz bence. Bize en uygun seçeneklerden biri Gallardo bence River gibi baskı olan bir yerde gayet iyi performans göstermiş ve bunu yaparken genç oyuncuları da geliştirmiş biri.

Etmiyordum, keza buna da hakaret etmiyorum, dosdoğru olanı, gerçeği söylüyorum hakkında. Hakaret nerede yazarsan sevinirim.
Adamın mesleğine laf ediyorsun. Sana göre o zaman Fatih Terim futbolu bilmiyor, gitsin torun sevsin diyenlerde Terim'e hakaret etmiyordu. Bana göre bir kişinin mesleğine laf etmek hakaret gibidir. Terim'in çaycısı olamaz dediğin adamı Terim ile aynı futbolu oynattığı için hakaret vari bir şekilde eleştiriyorsun mesela.

Son düzenleme:
Adamın mesleğini laf ediyorsun. Sana göre o zaman Fatih Terim futbolu bilmiyor, gitsin torun sevsin diyenlerde Terim'e hakaret etmiyordu. Bana göre bir kişinin mesleğine laf etmek hakaret gibidir. Terim'in çaycısı olamaz dediğin adamı Terim ile aynı futbolu oynattığı için eleştiriyorsun mesela.
Oynattığı toptan bahsetmedim. Bir daha okursan kariyerinden bahsettim. Kariyerini Terim ile kıyasladım ve çırağı olamayacağı sonucuna vardım. Eğer doğru değil ise bu söylediğim hakkında, yani söylenemez şeyler ise dediğin gibi, o zaman çat kapı sporun tdsini de getirsinler klübe ağzımızı açmayalım.
Kimdir kardeşim torrent, ne başarısı var, ne kazanmış, ne kazandırmış ? 60 yasina gelmis zaten surada 10 sene kariyeri ya var ya yok ne vaadediyor ?
Ben taraftarı olduğum klubün tdsini bu sekilde sorgulayamam mi ? Bu sorulari sormak hakaret midir ?
Hakaret nedir biliyor musun rengim, hakaret Galatasaray'in büyüklüğünü kaldıramayacak bu adamın bize td olarak layık görülmesidir.

Oyuncuların çok iyi olmalı diye eklemiştim Yunus, o orta saha ki her biri çift haneli gol atmisti, Terimi başarıya ulaştırdı. Öyle takımlarda oynatabiliyor. Melo gibi bence bize geldiğinde bile 40-50 milyonluk oyuncu vardı, mentali iyi olsa asla bize gelmezdi. Sneijder tembel olmasa bize gelmezdi, o oyuncularla eminim Torrent te harikalar yaratabilir. Psikoloji konusunda haklısın, Alparslan gibi saygısız oyunculara Fatih Terim gibi adamlar lazım. Ama bir süre takımın başında kalınca Terim, oyuncularda yozlaşma başlıyor. Öğretmen olduğum için az buçuk tahmin edebiliyorum, hergun bir ogrenciyi ya da bir sınıfı azarlarsan, 1 dönem sınıf sessiz kaliyor, ama sonra dayakta atsan(hayatta yapmam), sovsende sovsende işe yaramıyor. Bizde de futbolcu mental olarak bitiyor. Takıma bakın, hırçın lyundama kedi oldu, psikopat Marcao özür üstüne özür diledi, kediye döndü. Kerem bir ara garip garip bakıyordu gökyüzüne bakıp çılgınca bağırıyordu. Muslera her maç ellerini belinin iki yanına koyup üst dudağını ısırarak ağlamaklı bakıyordu. Ömer Bayram, Arda, Babel sovulmekten kasarlanmislar, pek etkilenmiyor gibi görünüyorlar ama onlarda sorumluluk almayi tamamen bıraktılar, genç Berkan Taylan, morutsan, bunlar depresyondalar.
Hocam Torrent ile ilgili değil benim olayı Torrent kalmalı zaten takımda oda iyi yönetebilir sonuçta komple hayatı yıldızların arasında geçmiş biliyordur psikolojiyi felan. Yaşayıp göreceğiz bakalım

Oynattığı toptan bahsetmedim. Bir daha okursan kariyerinden bahsettim. Kariyerini Terim ile kıyasladım ve çırağı olamayacağı sonucuna vardım. Eğer doğru değil ise bu söylediğim hakkında, yani söylenemez şeyler ise dediğin gibi, o zaman çat kapı sporun tdsini de getirsinler klübe ağzımızı açmayalım.
Kimdir kardeşim torrent, ne başarısı var, ne kazanmış, ne kazandırmış ? 60 yasina gelmis zaten surada 10 sene kariyeri ya var ya yok ne vaadediyor ?
Ben taraftarı olduğum klubün tdsini bu sekilde sorgulayamam mi ? Bu sorulari sormak hakaret midir ?
Hakaret nedir biliyor musun rengim, hakaret Galatasaray'in büyüklüğünü kaldıramayacak bu adamın bize td olarak layık görülmesidir.
TD olarak yeterli CV'si olmayabilir bunu eleştirmekte doğal ama bunu yok şunun çaycısı bile olamaz diye bir üslupla yapmak bana hakaret vari geliyor. Ben neden sorguluyorsun demiyorum zaten? Ama oynanan oyun Terim dönemi ve şu an neredeyse aynı ama Terim zamanı eleştirmeyip şimdi böyle hakaret var üslupla eleştirmek ikiyüzlülük. Yoksa yeterli değil dersin, Terim dönemindeki futbolu ileri götüremedi bu yüzden olmaz dersin, sabır gösterilecek bir kariyeri yok ve gelecek için umut vadetmiyor dersin. Böyle dersen bende sana haklısın derim.

TD olarak yeterli CV'si olmayabilir bunu eleştirmekte doğal ama bunu yok şunun çaycısı bile olamaz diye bir üslupla yapmak bana hakaret vari geliyor. Ben neden sorguluyorsun demiyorum zaten? Ama oynanan oyun Terim dönemi ve şu an neredeyse aynı ama Terim zamanı eleştirmeyip şimdi böyle hakaret var üslupla eleştirmek ikiyüzlülük. Yoksa yeterli değil dersin, Terim dönemindeki futbolu ileri götüremedi bu yüzden olmaz dersin, sabır gösterilecek bir kariyeri yok ve gelecek için umut vadetmiyor dersin. Böyle dersen bende sana haklısın derim.
Terim'e bunak vs diye hakaret edilirken aynı duyarlılığı gösteriyor muydun acaba ?

Terim'e bunak vs diye hakaret edilirken aynı duyarlılığı gösteriyor muydun acaba ?
Whataboutism

Evet. Futbol bilmiyor, torun sevsin falan dediklerinde böyle eleştiri olmaz, Terim'i doğru eleştirmeyiz diye bir çok defa yazdım. Mesela yardımcılarının yetersizliğini ve bunu bir türlü kabul etmemesini yine Avrupa'ya verdiği özeni lige vermiyor, kadro tercihlerini bir türlü oturtamadı özellikle forvet konusunda gibi bu tarz eleştirilmesi gerektiğini bir çok kez yazmışımdır. Eğer futbol olarak ileri gideceksek artık kişileri isimlerine göre değil oynanan oyun üzerinden veya geliştirip geliştiremedikleri oyuncular üzerinden eleştirmeliyiz. Maalesef futbol olarak bu kadar geri kalmamızın nedenlerinden biri de basınımızın isme göre eleştiri yapıp futbol üzerinden doyurucu eleştiriler yapılamaması.

Evet. Futbol bilmiyor, torun sevsin falan dediklerinde böyle eleştiri olmaz, Terim'i doğru eleştirmeyiz diye bir çok defa yazdım. Mesela yardımcılarının yetersizliğini ve bunu bir türlü kabul etmemesini yine Avrupa2ya verdiği özeni lige vermiyor, kadro tercihlerini bir türlü oturtamadı özellikle forvet konusunda gibi bu tarz eleştirilmesi gerektiğini bir çok kez yazmışımdır. Eğer futbol olarak ileri gideceksek artık kişileri isimlerine göre değil oynanan oyun üzerinden veya geliştirip geliştiremedikleri oyuncular üzerinden eleştirmeliyiz. Maalesef futbol olarak bu kadar geri kalmamızın nedenlerinden biri de basınımızın isme göre eleştiri yapıp futbol üzerinden doyurucu eleştiriler yapılamaması.
O zaman sorun yok , bu forumun genelinin en büyük problemi bu tarz tutarsızlıklar ve riyakarlık o sebeple sordum.

Rengim gelmesin, ha geliyorsa da yapacak bir şey yok, çünkü kariyer kıyaslaması yaparsak td olarak, çırağı bile olamaz lafımın doğru olduğunu düşünüyorum. Bunu hakaret varii de görmüyorum çünkü gerçek bu. Dolayısıyla dediğin gibi ortada bir iki yüzlülük de söz konusu değil, keza oynanan toptan hiç bahsetmedim.
İlk yazım tamamen yönetim eleştirisiydi benimkisi, sadece Terim ile kiyasladigim icin bu muhabbetin buraya gelmesi anlamsız oldu biraz.
Neyse, aynı fikirde olmasakta anlaşabileceğiz bu sefer sanıyorum.

Hala defolup gitmemiş mi bu çapsız herif. Göstere göstere bu beden öğretmenine tazminat ödetecek başkan kılıklı.

Terimle aynı futbolu falan oynatmıyor torrent bariz daha iyi oynuyoruz terim kalsaydı ts ve alanya maçları facia sonuçlarla bitecekti muhtemelen... Ama torrentin oyuncuları yonetemedigi motive edemediği cok açık ..Biraz sans biraz da motivasyonla şu 5 maçtan en az 10 puan alırdı normal şartlarda..
Ama gelinen nokta kağıt üstünde kabul edilebilir gibi değil 5 maç sadece 2 puan ..Galatasaray forması zaten kendi kendine 5 maçta 5 puan alirdi .. Bu performansla değil torrent rahmetli metin oktay olsa kovulmasina sasirmam

Torrent denemesini yeni sezon icin yapabilirdi suanki durumda degil. Fatih terim ile sezon sonuna kadar devam edecekti. Basarsiz oldugu icin sezon sonu gönderebilirdi ama böyle hepten tehlikeli duruma düstü takim.

5 hafta sonra;

Okan Buruk ile Yollar Ayrılıyor İddiası!​

5 hafta sonra;

Bülent Korkmaz ile Yollar Ayrılıyor İddiası!​

4 hafta sonra;

Yeni hoca kim olur?​

Geri
Üst Alt