Domènec Torrent ile Yollar Ayrılıyor İddiası!

Emre tilev en son ne zaman bişey tutturmuş ki
1644705259022.webp

Sezon sonuna kadar gondermezler ayrica Elmas'a gore tazminat falan yokmuş, twitterda yazilan kolpacilara inanmayin.

Kovulursa tazminatını burak elmas kendi cebinden ödesin klübü zarara uğratmaya hakki yok.

Sezon sonuna kadar gondermezler ayrica Elmas'a gore tazminat falan yokmuş, twitterda yazilan kolpacilara inanmayin.

Hunharca teknik direktör ve futbolcu savurganlığı yapılacak dönemleri çoktan geçtik kanka. Bazı kişilerin dünya, ülke ve kulüp gerçeklerinden çok uzak olduğunu düşünüyorum. Bu olmadı başkası, o da olmazsa? o zaman yine başkası. Okan isteniyor, var mı bir garantisi? yok.

Selçuk inan'ın, çalışarak olmuyorsa değişerek gelişecez söyleminin aynısını taraftar yapıyor. Ses çıkarmayayım diyorum ama yok, bazıları gerçekten kulübü çok farklı seviyelerde görüyor. Ayaklarımızın yere basması lazım. Torrent özelinde söylemiyorum bunu, biliyorum ki aynı ekip Okan gelip 3 hafta kötü sonuç alsa onu da değiştirelim diyecek. Umarım belmas bu tür taraftar gazlamalarına gelip tekrar hoca değişikliğine gitmez. yeni sezon için çalışmalar yapılması daha sağlıklı

Yetmez.

Yönetim kendisiyle de yolları ayırmalı.

ya gardasim total futbol pozisyonel futbol izleyeceguk az sabir

SS burak elmas tezahuratları tvden duyuldumu ? Adam Galatasaray tarihine geçti.

Tazminat yok diyor ama 1.5 seneyi peşin fiyatına ay ay alacakmış garanti edilmiş.

O zaman bas baya faizsiz tazminat işte.

Torent kalırsa içeride Rizeye yenilirsek muhtemelen alt lige hazırlıklara başlarız

Okan Buruk: "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." (TV100/VarOdası)

Geri
Üst Alt