Domènec Torrent ile Yollar Ayrılıyor İddiası!

Okan Buruk: "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." (TV100/VarOdası)
Çıktıda konuştu sandım ben öyle değil yav löw ile ali koç konuşması versiyon 2 güya oğuz altaya böyle demiş metinden okuyorlar şu şekil Okan buruk: ... Şeklinde.

Aslinda torrenti bu durumda elestirmek cok mantikli degil, nedeni kaos ortami olmasindan. Adam alisik degil bi takimi buralardan cikarmaya, taha bastan yanlis secim. Sezonun basi uzun vaadeli projeyle olabilir ama bu takimi bu durumda teslim etmek bomba birakmak gibi birsey.

Millet ciddiyetin farkında değil tarih de 5 maçta galibiyet göremeyen ilk hoca oldu üstüne hazırlık maçında 2. lig takımından 6 yedik adamlar 82'den sonra top çevirdiler kaybettiği maçlarda Hatay dep, Trabzon, Alanya dep hadi diyelim puan kaybedebilir içerideki Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarının hiçbir açıklaması dahi yok. Kayseri hafta içi 10 kişi 50 dakika oynamış üstüne Emrah sakatlanmış bir çok oyuncusunu yedek tutmuşlar ve biz 1 hafta maç yapmayıp dinlenmiş halde bu takımın oyuncu eksikliklerine rağmen hiçbir şey yapamadık. Liderden 30 puan fark yedik lig sonu 45-50 puana gidiyor bu işin şakası yok Torent'e güvenilecek tek bir şey dahi yok kalırsa Göztepe ve Rize maçlarında puan kaybederse bu takımı kimse psikolojik olarak da toparlayamaz hele ki Rize maçını olur da kaybedersek düşmeye doğru gideriz.

Şu dk. itibariyle göndersek tazminatı harici bir sey kaybetmeyiz, keza yoldan gecen bir adam getirselerdi en azından kurduğu doğru kadro ile belki 5 maçtan 1'ini alabilirdi.

Sabir edin okadarda kötü oynamadik heleki 2 ci yari. Illa girmeye baslayacak bu goller. Yeterki babeli oynatmasin. Morutan oynar her türlü.

Radikal degisiklik olmadikca o top cizgiye gecmiyecek
Sorun futbolda degil sorun kafalarda
Ligi ve bizi bilen biri gelmeli 4 ayligina
Hersey bi galibiyete bakar. Okanda gelse bülent de gelse birsey degismez.
Kafadaki sorunu yok etmek icin canini disine takmak lazim. Bunu bi kafalarina sokmalari lazim.

Tazminat isterse kovulmaz, yardımcılığa devam eder. Asli görevi de değil mi zaten. Okan TD olarak gelsin. Bu camianın öyle böyle havasını yutmuş birine ihtiyaç var.

Bülent kaptanı çok seviyorum. En büyük efsanelerimizden, bunu asla tartışmam bile. Ama teknik açıdan baktığımda Okan'ı daha başarılı buluyorum. Daha iyi Galatasaraylı yarışında değilim yani. Artık işe yarar biri olsun istiyorum. Evet aslında ikinci yarının bazı bölümlerinde yine TS maçı gibiydik ama sonuca gidemedikçe bir şeyler değişmiyor. Kadroyu bir şekilde verimli kullanacak biri şart. Bu sene öyle böyle kadro bu. Ama görüyorum ki Torrent de bazı şeyler de inat ediyor. Bugün Emre yok diye de böyle olmuş olabilir ama yine de bu sonucu silmiyor. Artık ne olursa olsun oyunu skor olarak tabelaya yansıtmak lazım. Bunu da Okan başarır mı ya da ne kadar başarır bilmem ama en azından seneye için bir umut olur. Bu takım gelen kimsenin takımı değil. Bu gerçeği unutmamak gerek. En son suçlanacak kişi onlar yani. Ama elindeki malzemeyi doğru kullanmak da bir bu kadar önemli. O gelişimi görmemek üzücü. Aynı filmin benzeri gibi bir durum var. Bunun için tepki koyuyordum, şimdi de yine aynı şey için.

Galibiyet değil,galibiyetler gelecek.o kafalari okan buruk,bulent de değiştiremez.sorun ayaklarda.kafa icin psikolojik destek saglarsin.aile ortami yaratip vs.gomisde forma girecek,morutani da.digerleri de.bi sakin

Torrent hayrani falan sanmayın beni,baskalarini da.su an torrent gitse,okan veyahut baskasi gelse ona da destek oluruz.sadece boyle elbise degistirir gibi hoca degistirerek anadolu takimi huviyetinde olmak benim yakistiramadigim bi durum.seviye iyce düştü,armanin degeri kalmadi.oyuncak gibi oynayalım istiyo herkes

Torrent hayrani falan sanmayın beni,baskalarini da.su an torrent gitse,okan veyahut baskasi gelse ona da destek oluruz.sadece boyle elbise degistirir gibi hoca degistirerek anadolu takimi huviyetinde olmak benim yakistiramadigim bi durum.seviye iyce düştü,armanin degeri kalmadi.oyuncak gibi oynayalım istiyo herkes
Bunlari düsenecek vakit yok
Gerekirse 5 maca bir td degissin yeterki kazanalim

Bunlari düsenecek vakit yok
Gerekirse 5 maca bir td degissin yeterki kazanalim
Sakin abi.o galibiyetler gelecek.rakibin bi onemi yok artik zaten,ligde kimse top oynamiyo öyle,iyi oyunculari olanlarda dahil.giresun inanilmaz sacmaladi mesela,sasirdim.ben mart ayini iyi gecirecegimizden eminim ama goztepe macini almak lazim artik

Sakin abi.o galibiyetler gelecek.rakibin bi onemi yok artik zaten,ligde kimse top oynamiyo öyle,iyi oyunculari olanlarda dahil.giresun inanilmaz sacmaladi mesela,sasirdim.ben mart ayini iyi gecirecegimizden eminim ama goztepe macini almak lazim artik
Tam 15 macdir ayni sey oluyor
Ayni seyleri deniyoruz sürekli ve olmuyor
Sürekli ayni seyi deneyip farkli sonuc almaya calisana ne deniliyordu?
Bu isin sakasi kalmadi artik

İyi oynadığımızı düşünmüyorum açıkcası kayseri o saçma sapan golü attıktan sonra bastırdık ve golü bulduk o sıra bir çok pozisyon yakaladık doğru ama peki o vakite kadar ne oynadık neredeyse hiç bir şey. Hatırladığım 1 tek gomisin üsten çıkan kafası ve feghoulinin şutu var.

Geri
Üst Alt