Kendi namima konuşayım.
2 ay gıkımı çıkarmam, gostersin bakalım aklindakini yapabileceklerini.
Ilk goldeki set güzeldi, yanlış görmediysem 2 defa daha benzeri yapıldı, hoştu izlemesi.
Ancak ismail tercihi tekrar ederse izahat ister. Ya fatihi oynatsin ya da ismaili neden oynattigini aciklasin. Ismailde ısrarcı olursa (izahsiz) 2 ay sabredebilecegimi düşünmüyorum.

Kendi namima konuşayım.
2 ay gıkımı çıkarmam, gostersin bakalım aklindakini yapabileceklerini.
Ilk goldeki set güzeldi, yanlış görmediysem 2 defa daha benzeri yapıldı, hoştu izlemesi.
Ancak ismail tercihi tekrar ederse izahat ister. Ya fatihi oynatsin ya da ismaili neden oynattigini aciklasin. Ismailde ısrarcı olursa 2 ay sabredebilecegimi düşünmüyorum.
Katılıyorum belli bir süre bende bir suçlamaya yada yorum yapmayacağım daha doğrusu kötülemeyeceğim. Görmek lazım bakmak lazım incelemek lazım önyargılı OLMAMAMAK lazım

Olumlu yönleri:
1- Takım son yıllarda özellikle deplasman da hücumda ligin en iyi maçını oynadığını söylesek yanılmayız bunu forvetsiz yaptı galiba xG olarak 3-3.5 arası bir rakam olması lazım şöyle ki rakip kaleci penaltıyı kurtarmasa ya da gününde olmasa maç farka dahi gidebilecek durumu vardı ama ne yazık ki o fırsat kaçtı

2- Pas şiddeti artmış daha hızlı oynuyoruz oyuncuların alıştığı futbol dışına çıktık genel de yan pas yapıyorken şimdi merkezi kullanarak istasyon oluşturuyoruz tabi bu da bazen top kayıpları yaşatıyor ama netice de doğruları uygulamaya başlamışız umarım en yakın sürede daha da adapte olurlar.

3- Bek oyuncuları çok fazla hücuma çıkıyor bence büyük takım içeride dışarıda her zaman böyle oynamalı çünkü bugün o bek oyuncuları sayesinde pozisyonlara girdik

Eleştirmek istediğim konuysa:
1- İsmail Çipe'nin halen kalede olması
2- Bu takıma kesici ve hızlı 6 numara gerekiyor
3- Maç içinde 3'lü defansa dönmesi gereksizdi ama döndükten sonra dahi 2-1'ken Emre Kılınç'ın şutu gol olabilirdi veya 2-2'ken Cicaldau veya Boey atsa önde kapayabilirdik.
4- Bekler önde oynadığı için arkaya araya atılan toplarda çok sıkıntı yaşadık sadece oralardan pozisyon buldular.

Sonuç olarak ben zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ilk golü Fatih hoca attırmış olsa muhtemelen bugün gene övgülerle bahsederdik bence yapabileceklerinden bir kesit gördük bu takıma acil olarak Kaleci, orta saha ve Diouf tarzı oyun planına uygun bir forvet alınması gerekiyor.

Bugün Kaleci ve forvetleri değiştirmiş olsak skor 1-5 biterdi.

Bu oyuncu grubuyla oynatacaksa yönetim hocayı yaptığı tercih yanlış. Takviye yapılması şart

Hocaya güveniyorum. Bence takımı zamanla toplayacak ve bu zaman Haziran veya Ocak gibi uzun bekleme süresi olmayacak. Ha toparlayamasa da Haziran veya Ocak diye nutuk çekmeden sorumluluğu üzerine alıp kendi bırakacaktır.

Hoca yaz dönemini isaret ederek dogru yapti. Simdi mesele Gemiyi fazla su almadan limana yaklasdirmakta...

Hoca yaz dönemini isaret ederek dogru yapti. Simdi mesele Gemiyi fazla su almadan limana yaklasdirmakta...

ilk 5e girer miyiz

yalnız bir çıkış yakalanmaz olduğumuz yerde sayarsak ne yönetim ne de hoca kalır yaza

muhtemelen yeni yönetimle okan buruk gelir

Ocak ayında olmamıza rağmen Ocak ayını geçtim Haziran yaz için bile transferden bahsederken ben kulübün çalışanıyım şartlara göre demesi, ille de transfer de transfer diye tepinmemesi, değiştirerek değil çalıştırarak geliştirmek istediğinin ve buraya çalışmaya geldiğinin en büyük göstergesi.

Umarım emeklerinin karşılığını alırız.

İlk maça göre hücumdaki gelişme cidden çok gözle görülür seviyedeydi ama defans facia. Ama elindeki kadroyla bu kadar bence, fazlası çıkmaz.

İlk maci itibariyle

2 stoper ve tek on liberoyla topla cikma(daha dogrusu cikamama,topu kaptirma,golu yeme) garabetini bekleri ileriye gondermeyerek ve oslarida isin icine dahil ederek 6-7 adama cikarmis

Duran toplarda deli dana gibi kendi halinde takilan topculari kismen daha derli toplu tutup topa vurabilme ihtimallerini arttirmis

Rakip savunmaya pres yapacakken tek forveti mal gibi ve bosu bosuna o stoperden o stopere kosturmak yerine cicayla ileriyi ikileyip presi destekletmis,top ordan ciktiginda cicayi tekrar geri cekmis

Macin bazi bolumlerinde takima onde ve dogru pres yaptirmis

Hatay deplasmanlarinda follofos oluyoken ve bu rezil kadroyla oynuyoken bize gol ve goller buldurmus,kazanabilirmiyizi dusundurmus,sozde degil ozde pozisyonlar yakalatmis

Kenarda buz kovasinda oturmamis,abidik gubidik hareketler yapmamis,kufurler belli olmasin diye maske takma isine bulasmak zorunda kalmamis,kacan pozisyonlarda kenarda isyan eden bir portre cizip topculari etkilememis,macin 5-10 dakikalik bolumunu dudak buzme,buz kovasiyla butunlesme,hakemle dalasma gibi enstantanelerle calmamis

Alpaslanin tekledigini gorup aytaci alip once 4-1-2-3 e,golu yiyincede 3-5-2 ve 3-6-1 e donup dizilis degistirebilmis,en azindan bisey denemis

Her topta kontrol pas zimbirtisiyla kaplumbaga hiziyla top donduren takimda kontrol kisminin her pasta yapilmamasi gerektigini gosterip oyuna hiz kazandirtabilmis

Hatay deplasmanlarinda pozisyon bile bulamayan takimin solbekine ceza sahasinda orta kestirip sagbekini pozisyona sokup robertson arnold enstantanesi yasatip bizleri hungur hungur aglatmis torrent agabeyimiz bize umut vermistir

İlk elin gunahi olmaz ama skor olmasada oyun olarak biseyler gorebilmek hem ihtiyacimiz hemde hakkimizdi

18.59 itibariyle bu takima kim gelirse gelsin bisey yapamaz dusuncesi 21,00 itibariyle su bu gelse oluruza donustuyse bize bi isik vermistir zaten

Falsolarida cok onlarida yazariz pasa macinda tekrarlanirsa

Benim için deniyor oluşu bile gelişmedir. Oyuncuları tanıyacaktır. Mesela bir daha Aytaç'la üçlüye döneceğini sanmıyorum.İnat etmeyecektir.
Tek sıkıntı, oyuncuları tanımak için gereken zamana sahip değil.
Kim neyi yapabiliri çözdüğü an, taktiksel çözüm olarak sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.

Atalay'ı gayet oynayabileceği süre ve sorumlulukla oyuna alması ekstra hoşuma giden bir detay.
Yenileceksek bu gençlerle yenilelim dediklerimizden değil miydi Atalay?

Uzgunum ama deneme sansi yok hocanin su asamada. Puantaja bakinca durum iyiye gitmiyor. Ayrica deneme yaptigi sirada skorda avantajimiza degildi. Hani deneme yapiyor diye aciklayamayiz bazi seyleri. Ben ofanstaki aksiyonlarimiz bir nebze begensemde top hakimiyeti, oyun kontrolu ve defansif olarak kotuyduk. Tekrar yazalim, henuz ilk maci, 3-4 mac daha beklemek lazim ancak yaptigi degisiklikler ve dinledigim mac sonu aciklamasi soru isaretleri barindiryor.

Son düzenleme:
ilk 5e girer miyiz

yalnız bir çıkış yakalanmaz olduğumuz yerde sayarsak ne yönetim ne de hoca kalır yaza

muhtemelen yeni yönetimle okan buruk gelir

Matematik olarak zor bir olay degil... Ancak birden herseyi degistirip kaos üstüne bir kaos yarattik. Bana kalirsa oynamadigimiz futbola göre cok sacma bir 12. siradaydik zaten...

Torrent birseyler oynatmak isteyecek, bu degisim demek... Ve bir degisim öncelik ile durumu daha da kötü hale getirebilir. Takimin yeni birseyler denedigi saha parsalizasyonunda görülüyordu, ancak defansif pozisyon alma cok berbatti... Kalede de resmen kaleci yok. Hadi Muslera ile de bu sezon kaleci yokmus gibi oynadik haftalarca, ama kendini toparlama asamasindaydi tam. Üstüne birde cesetinin bile hücumda kalite kattigi Feghouli yok.

Futbolu hasbelkader bilen bir Adam öncelik ile ilk aylarda Torrent´e tolerans tanir... Ancak böyle giderse o niye oynadi, bu oynar mi, sunu oynatan hoca olur mu diye kemirmeye baslayacaklar yavastan...

Onun disinda sadece gercek anlamda kaliteli bir orta saha bile kisa vadede takimi toparlayabilir. 2 senedir büyük orta saha zafiyeti var takimda. Bunu bir Gedson oturdugunda asmistik. Ama bugün Ndiaye´yi bile ariyorum ben...

Rakip cevrelemisken, direk dönüp zayif ayagi ile su pasi atacak 6/8 yok takimda...

Öncelik ile Torrent´e transfer lazim... Mostafa ve Feghouli ayni zamanda Diagne´de olmadigindan daha da acil... Hadi forvet zaten sorun ama belki cözüm üretilebilir. Ancak hem orta sahada hem hücumda ciddi kalite sorunu var. Feghouli kadar fark yaratabilecek bir adam yok Kerem´in yaninda...

Onun disinda dedigim gibi, bu süreci dogru yönetmek isteyen Hoca´ya zaman tanir. Yazdan sonra mesela hoca degisikliginin cözüm olacagini da kimse söyleyemez. Ben bir gecis sürecinden yanayim ve Torrent´e en az 1.5 sene verilmesi gerektigini düsünüyorum. Optimal olarak 2.5 sene olur ve bu sonuclardan bagimsiz plan dahilinde...

Bunu bir sacmalik olarak görebiliriz yinede, cünkü elbette böyle olmayacak. Kulüp duruma göre, sosyal medya baskisi ve anlik kararlar ile yönetilecek.

Uzgunum ama deneme sansi yok hocanin su asamada. Puantaja bakinca durum iyiye gitmiyor. Ayrica deneme yaptigi sirada skorda avantajimiza degildi. Hani deneme yapiyor diye aciklayamayiz bazi seyleri. Ben ofanstaki aksiyonlarimiz bir nebze begensemde top kontrolu, oyun kontrolu ve defansif olarak kotuyduk. Tekrar yazalim, henuz ilk maci, 3-4 mac daha beklemek lazim ancak yaptigi degisiklikler ve dinledigim mac sonu aciklamasi soru isaretleri barindiryor.
Denemek zorunda renktaş. Denenmemiş halimiz iyice karanlık.Olmayanda ısrar sebebi ile bu haldeyiz biraz. Anahtar kelime yanlışta ısrarcı olup olmayacağı .Oyuncuları tanıdıkça hamlede tercih edeceği oyuncularda daha fazla sonuç alacaktır.

Denemek zorunda renktaş. Denenmemiş halimiz iyice karanlık.Olmayanda ısrar sebebi ile bu haldeyiz biraz. Anahtar kelime yanlışta ısrarcı olup olmayacağı .Oyuncuları tanıdıkça hamlede tercih edeceği oyuncularda daha fazla sonuç alacaktır.

Ban tam tersi olarak fantezi rotasyonlarin bize en büyük zarari verdigini düsünüyorum.

Anliyorum seni, ama deneme yeri mac ici degil. Umarim anlatabilmisimdir. Skor sende olur, denersin bakarsin olmuyor mudahale edersin ama skor sende olur, oyunu tutmus olursun. Boyle deneme olmaz. Zaman da yer de yanlis.

Geri
Üst Alt