ilk 5e girer miyiz
yalnız bir çıkış yakalanmaz olduğumuz yerde sayarsak ne yönetim ne de hoca kalır yaza
muhtemelen yeni yönetimle okan buruk gelir
Matematik olarak zor bir olay degil... Ancak birden herseyi degistirip kaos üstüne bir kaos yarattik. Bana kalirsa oynamadigimiz futbola göre cok sacma bir 12. siradaydik zaten...
Torrent birseyler oynatmak isteyecek, bu degisim demek... Ve bir degisim öncelik ile durumu daha da kötü hale getirebilir. Takimin yeni birseyler denedigi saha parsalizasyonunda görülüyordu, ancak defansif pozisyon alma cok berbatti... Kalede de resmen kaleci yok. Hadi Muslera ile de bu sezon kaleci yokmus gibi oynadik haftalarca, ama kendini toparlama asamasindaydi tam. Üstüne birde cesetinin bile hücumda kalite kattigi Feghouli yok.
Futbolu hasbelkader bilen bir Adam öncelik ile ilk aylarda Torrent´e tolerans tanir... Ancak böyle giderse o niye oynadi, bu oynar mi, sunu oynatan hoca olur mu diye kemirmeye baslayacaklar yavastan...
Onun disinda sadece gercek anlamda kaliteli bir orta saha bile kisa vadede takimi toparlayabilir. 2 senedir büyük orta saha zafiyeti var takimda. Bunu bir Gedson oturdugunda asmistik. Ama bugün Ndiaye´yi bile ariyorum ben...
Mbaye Diagne
beinsports.com.tr
Rakip cevrelemisken, direk dönüp zayif ayagi ile su pasi atacak 6/8 yok takimda...
Öncelik ile Torrent´e transfer lazim... Mostafa ve Feghouli ayni zamanda Diagne´de olmadigindan daha da acil... Hadi forvet zaten sorun ama belki cözüm üretilebilir. Ancak hem orta sahada hem hücumda ciddi kalite sorunu var. Feghouli kadar fark yaratabilecek bir adam yok Kerem´in yaninda...
Onun disinda dedigim gibi, bu süreci dogru yönetmek isteyen Hoca´ya zaman tanir. Yazdan sonra mesela hoca degisikliginin cözüm olacagini da kimse söyleyemez. Ben bir gecis sürecinden yanayim ve Torrent´e en az 1.5 sene verilmesi gerektigini düsünüyorum. Optimal olarak 2.5 sene olur ve bu sonuclardan bagimsiz plan dahilinde...
Bunu bir sacmalik olarak görebiliriz yinede, cünkü elbette böyle olmayacak. Kulüp duruma göre, sosyal medya baskisi ve anlik kararlar ile yönetilecek.