Alanya macina kadar bekleyelim demistim bir haftalik aradan dolayi ama takima ne yazik ki farkli bir dokunus görmedim trabzon maci disinda

Sadece taktik degil mental sikintilar var takim da ama buna bir care bulamadi

Yolun sonuna gelmek uzere acilen degisim sart,transferler ile belki daha iyi bir takim oluruz

Alanya macina kadar bekleyelim demistim bir haftalik aradan dolayi ama takima ne yazik ki farkli bir dokunus görmedim trabzon maci disinda

Sadece taktik degil mental sikintilar var takim da ama buna bir care bulamadi

Yolun sonuna gelmek uzere acilen degisim sart,transferler ile belki daha iyi bir takim oluruz
Bu takıma beyni varmı diye şüphelendiğim Ömer, tabanca çeken Arda, Rapcı Babeli alan Terime sormak gerek. Böyle futbolculara ne anlatabilirsin ki? Takım da yetenek be zeka sorunu var

5 yemesek bile bence de yenilmemiz yüksek ihtimaldi ama bu durum artık Torrent'i aklamıyor. Öyle ya da böyle hoca gitti ve üzerine oynanan 4. maç. Arda'yı alışını hala açıklayamıyorum yav? Şöyle disiplinli bi Alman bulamadık.
Bazen düşmanını yakın tutacaksın renktaş. Arda’yı da böyle besliyor hak veriyorum ben.

Hadi abicim hadi. Buralar sana göre değil. Pılını pırtını topla ve defol git. Yoksa küme düşme potasına girdiğimiz anda ayvayı yersin. Fazla uzatma al tazminatını defol git.
Levent hocam bu kuyruk acısı nedendir acaba? Fatih Terimden eksik gördüğün nesi var? Söylersen eksik yönlerini, ben sana fazla birçok yönünü göstereceğim. Mesela bu adam bir TD.

oyuncu degistirip baski kurup kontradan gol yeseydi kufur kiyamet dayak yiyecekti, gitti bir puan aldi yine kufur yiyor adam.

Kardesim alışın artik takiminiz rezalet eldeki ile bu kadar oynuyor, manciniye de neler neler dediniz o zaman forumdaydim sonuclar ortada.

Bu adam mancini degil, ama FT kadar da topculari korkutup donlarina sicirtip hata yaptiracak bir adam da degil. Geregini yapsin elinden geleni yapsin kötü olursa gonderilir babamızın oglu degil sonucta. Su ligi bilen muhabbetinden de sıyrılın artik, ligi bilen diye diye anamizin liginden kafayi cikaramaz olduk. Bundan sonra GS sadece yabanci hocayla çalışmalıdır. Turk vasatligina alismayin

Yönetim bir kaleci verdi, deplasmandan 1 puan aldı, bir forvette geldiğinde 3 puan alır. Bir ortasaha geldiğinde ise şampiyon olur :asd: Bir sağbek verirler ise, CLde gruptan çıkar diye ummaktayım

Sezon sonu 4 dil bilen cocukluktan galatasarayli international isim olan Nuri Şahin hocamiza devredio gidersin ama once bi temizlik yap ligde tut

4 maçın üçünde 6 numara, 8 numara, kaleci ve forvet yoktu. 4. maçta başlangıçta kalecimiz, dakika 82de 6 numaramız oldu. Hatta kasımpaşa maçında şerro TFF yüzünden çakma 6 numaramız ve çakma 8imiz bile yoktu, defans orta sahaya geçti düşünün. Berkan atsa o golü çok farklı şeyler konuşacaktık.

Adamın elinde uyumsuz ve mevkileri eksik bir kadro var. Gençleştirme projesi diye takım vasatlaştırılmış.
Sezon sonu takımdaki yaşlı ve emekliliği gelenleri uzkalaştırmaları lazım. Eksik bölgelere bir kaç transfer ile takım ayağa kalkar.

Geri
Üst Alt