- 1 Mayıs 2018
- 57.486
- 48.253
- 3.873
Sonuna kadar arkandayiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takıma beyni varmı diye şüphelendiğim Ömer, tabanca çeken Arda, Rapcı Babeli alan Terime sormak gerek. Böyle futbolculara ne anlatabilirsin ki? Takım da yetenek be zeka sorunu varAlanya macina kadar bekleyelim demistim bir haftalik aradan dolayi ama takima ne yazik ki farkli bir dokunus görmedim trabzon maci disinda
Sadece taktik degil mental sikintilar var takim da ama buna bir care bulamadi
Yolun sonuna gelmek uzere acilen degisim sart,transferler ile belki daha iyi bir takim oluruz
5 yemesek bile bence de yenilmemiz yüksek ihtimaldi ama bu durum artık Torrent'i aklamıyor. Öyle ya da böyle hoca gitti ve üzerine oynanan 4. maç. Arda'yı alışını hala açıklayamıyorum yav? Şöyle disiplinli bi Alman bulamadık.Terim olsa 5 yerdik
Bazen düşmanını yakın tutacaksın renktaş. Arda’yı da böyle besliyor hak veriyorum ben.5 yemesek bile bence de yenilmemiz yüksek ihtimaldi ama bu durum artık Torrent'i aklamıyor. Öyle ya da böyle hoca gitti ve üzerine oynanan 4. maç. Arda'yı alışını hala açıklayamıyorum yav? Şöyle disiplinli bi Alman bulamadık.
Levent hocam bu kuyruk acısı nedendir acaba? Fatih Terimden eksik gördüğün nesi var? Söylersen eksik yönlerini, ben sana fazla birçok yönünü göstereceğim. Mesela bu adam bir TD.Hadi abicim hadi. Buralar sana göre değil. Pılını pırtını topla ve defol git. Yoksa küme düşme potasına girdiğimiz anda ayvayı yersin. Fazla uzatma al tazminatını defol git.
Bir sağbek verirler ise, CLde gruptan çıkar diye ummaktayımTercüman olarak Mert çetin’in yerine olabilirSezon sonu 4 dil bilen cocukluktan galatasarayli international isim olan Nuri Şahin hocamiza devredio gidersin ama once bi temizlik yap ligde tut
Cok basarili olacak Nuri hocamızTercüman olarak Mert çetin’in yerine olabilir
Son 3 hocamızdan daha kötü olmaz zaten.Cok basarili olacak Nuri hocamız