Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
bu adamla başarılı olacağını sananın futbolla ne işi var harbi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda iyi oyuncular yok ama Lig'de ki diğer takımların orta sahası da farklı değil genelinin.Bi de devre arası transferlerde de etkili olamadı.Bi tek Pena'yı aldırdı.Başkanlar böyle hocaları sever ama takım başarılı olmaz..Murat takım patates çuvalı gibi allasen. Ortasaha da Taylan ve Berkan ın ayağına bakıyoruz
bu adamla başarılı olacağını sananın futbolla ne işi var harbi
Nasıl farklı değil?Takımda iyi oyuncular yok ama Lig'de ki diğer takımların orta sahası da farklı değil genelinin.Bi de devre arası transferlerde de etkili olamadı.Bi tek Pena'yı aldırdı.Başkanlar böyle hocaları sever ama takım başarılı olmaz..
…Nasıl farklı değil?
Başakşehir de Pizzi,Aleksic var.
Umut-Novais oynuyo Taylan ve Berkan'dan çok mu farklılar reis.Bu 2li Uefa'da iş yaptı.Erol Bulut-Ömer Erdoğan-Abdullah Avcı gibi hocaların maç sonrası açıklamalarını genelde takip ederim transferi ekibimizle beraber yaparız diyolar.Hatta Ömer hoca Boupendza'yı Gökhan Zan keşfetti gidip izlemişti dedi.Bazı takımlarda sportif direktöre bırakıyo ama transferin hepsini bırakmıyo.Başkanlar Torrent'e göre baskın oluyo böylelikle.Şu an 2 başkan adayı da Torrentle çalışmak ister ama açıklamaz bence..Başakşehir de Pizzi,Aleksic var.
Alanya'nın yabancıları bizden iyi o bölgede. Transferi zaten td yapmaz biz Fatih Hocadan öyle alıştık diye normal geliyor bu bize.
Murat biraz taraflı konuşuyorsun. Torrent profilinde birisi ilk geldiği an transfer için baskı yapamaz.Umut-Novais oynuyo Taylan ve Berkan'dan çok mu farklılar reis.Bu 2li Uefa'da iş yaptı.Erol Bulut-Ömer Erdoğan-Abdullah Avcı gibi hocaların maç sonrası açıklamalarını genelde takip ederim transferi ekibimizle beraber yaparız diyolar.Hatta Ömer hoca Boupendza'yı Gökhan Zan keşfetti gidip izlemişti dedi.Bazı takımlarda sportif direktöre bırakıyo ama transferin hepsini bırakmıyo.Başkanlar Torrent'e göre baskın oluyo böylelikle.Şu an 2 başkan adayı da Torrentle çalışmak ister ama açıklamaz bence..
O zaman buranın hocası değil.Hoca yeni de gelse transferin genelini sportif direktöre bırakmaz.Takımı gördü bu 3 orta sahayla olmayacağını biliyosa orta saha aldırmak zorundaydı.Niye ayrıldı bilmiyom da ben şimdi pide kuğruğuna gidecem reis.Gece buralarda olurum istersen o zaman devam edelim ama 2miz de bu konuda farklı görüşteyiz karşılıklı saygı duyalım ve konuyu bitirelim derimMurat biraz taraflı konuşuyorsun. Torrent profilinde birisi ilk geldiği an transfer için baskı yapamaz.
İkincisi Torrent niye New York'tan ayrılmış bi araştır istersen; sonra bu mevzuyu konuşalım.
Canım pide çekti. Allah seni kahretmesin Murat! New yorktan transfer politikası yüzünden ayrıldıO zaman buranın hocası değil.Hoca yeni de gelse transferin genelini sportif direktöre bırakmaz.Takımı gördü bu 3 orta sahayla olmayacağını biliyosa orta saha aldırmak zorundaydı.Niye ayrıldı bilmiyom da ben şimdi pide kuğruğuna gidecem reis.Gece buralarda olurum istersen o zaman devam edelim ama 2miz de bu konuda farklı görüşleteyiz karşılıklı saygı duyalım ve konuyu bitirelim derim![]()
Ünsal yokken bela okuyan yoktu iyi geldi reisCanım pide çekti. Allah seni kahretmesin Murat! New yorktan transfer politikası yüzünden ayrıldı
Yumurtalı mı alacan? Kötü niyetli değil hocaÜnsal yokken bela okuyan yoktu iyi geldi reisBüyük ihtimalle de burda azminat için ayrılacaktır
![]()
Normal reis.Ben kaçtım görüşürüz kendine iyi bak reis..Yumurtalı mı alacan? Kötü niyetli değil hoca
Hakaret etme!!!Lan ne istiyorsun lan sen morutanla baydan, 4 maç sonra sözleşmesi bitecek babelle ardayı al evine götür orda ne yapacaksan yap vasıfsız andropozlu sinsi herif