Bugün ki tercihleri saçmaydı. Kafadan Halil-Morutan başlasa alırdık maçı. Orta sahanın eksikliği zaten bariz bu kadar gözümüze sokmasına gerek yok.

Devam ettiği her dakika zarar. Küçük takım olacaz bu adam ile, fatih hoca puan kaybetse de sahada dominant bir Galatasaray vardı her zaman. Resmen rezil bir süreç geçiriyoruz torrent denen çakma hoca ile.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cica ve babel değişiklikleri dışında bir sorun görülmemektedir.

Taylan mevzusunu sorun olarak görmüyorum artık, Aşk ile bağlı kendisine. basın toplantısında biri sorsa da bize öğrensek bu aşk neden bu kdr tutkulu

Hoca taktik konuşulmuyor diyorsun ki haklısın.

Buyur bu takım ofansif olarak ne yaptı anlat. Başı kesik tavuklar gibi atak yaptık.

Pres yaparken yardımcı oyuncular hep alanı ve adamı kapatmada bir veya iki adım geride kalıyor.

Takım ne presle top kapabiliyor ne de ikili mücadele kazanabiliyor.

Ofansımız Kerem’e at dua etmekten ibaret. Babel tercihin rezalet. Taylan ve Berkan ikilisindeki ısrarın yanlış.

Başlangıçta iyi işler yaptın, iki üç aya iyice oyunumuzu geliştiririz dedim, sen iyice kötü oynatmaya başladın.

Torrent ile devam edilmesi gerektiğini düşünenlerin futboldan anladığını düşünmüyorum. Kaldığı her dakika zarar. Şuan tazminat hesaplaması yapıyor ve gelecek sezon ne durumda olacağımız onun umrunda bile değil.

Halen bunu savunan futbol cahilleri mi var gerçekten?

Domenec Torrent: "Dengeli bir maçtı. İlk yarıda biraz daha üstünlük kurmuştuk ama ikinci yarıda daha çok pozisyon yakaladık diyebiliriz."

Torrent ile devam edilmesi gerektiğini düşünenlerin futboldan anladığını düşünmüyorum. Kaldığı her dakika zarar. Şuan tazminat hesaplaması yapıyor ve gelecek sezon ne durumda olacağımız onun umrunda bile değil.
Sen mi anlıyorsun futboldan.

Geri
Üst Alt