Eski bir forum üyesi diyelim. Şimdilerde pek yazamıyorum. Maksadım ukalalık yapmak değil. Galatasaray'ı ve futbolu takip eden biri olarak fikirlerimi söylerim.
Bir hocanın yapacaklarına inanmak "sevdalısı" olmak olmuyor. Ben de bunu belirteyim o zaman.

Hikmet Karaman'ı yardımcısı yapalım gelecek sezon. Farkı hemen hissederiz!!

Mizahi postlarimi laykla acil

Mizahi postlarını bulmaya çalışıyorum

E_v7inBXoAMLFC9.jpg

Kayaliklarda penis emikleyen dayilar aklima geldi

Ulan ne zaman canım sıkılsa, şu postları okuyorum. :asd: Sinir, stres ve can sıkıntısına birebir geliyor.

Nelsonun açıklaması,dürüst oyuncuyu çok severim,arkadaşlarımdır aram bozulmasın dememiş yalan konuşmamış.başarısızlığın suçlularını net olarak vermiş.
Mesele burda açık belli oluyorki ahlaksız bi futbolcu kısmı var ve bunlarla tek başa çıkacak kişi yönetimlerin hoca kimse onun arkasında net durduğunu oyunculara hissettirmeli ve kesinlikle ama kesinlikle bu oyuncuların kellelerini alıp onlara güzel bi tokat atmakla beraber kadroda kalacak oyuncularada net bi tehdit ortaya konmuş olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam geldiğinden beri “uşan ben bunu kime benzetiyorum, birine çok benziyor” diye düşünüp duruyordum, bugün aklıma geldi. Eskiden bi ing kursuna gitmiştim orada bi hoca vardı aynı bu saçlar surat fln, karı meraklısydı herif ama andropozu da yaklaşmıştı. Bundan da aynı elektriği alıyorum

Ulan millet çatır çatır 18'lik çocuklara forma verip oynatıyor

Bir işe yara yahu gitmeden

yarın bir genç oynat bea stajyer adam

Burak Elmas: “Torrent iyi bir teknik direktör. Onu araştırıp getirdik. Kimseyle 5 ay kontrat yapamazsınız. Daha önce popülarite için alınan futbolcuların tazminatını kimse konuşmuyor.”

Sonuna kadar destekledim hocam. Sırf Gsmizin başına geldin diye. Ama ışık göremedim. Çok iyi bir teknik ekibin var saygı duyuyorum. Ekibi bırakıp gidebilirsin teşk

Dönüp bakınca görüyorumki neredeyse hiç katkısı olmadı 4 ayda.

Kötü takıma bir tane genç dahi sokamadı.

Takıma istikrar kazandıramadı.

Üstüne işler kötü gidince aklımızla alay etmeye başladı.

Kendisinde hata olduğuna dair tek açıklaması dahi olmadı.

Ee FT de bunları yapıyordu diye rahatsızdık zaten, ne değişti

Geri
Üst Alt