ZİDANE gelsin fransız açılımı yapalım. Gs liseliler de severler.

Adnan Öztürk: "Sayın Torrent başarısız değil, bir türbülansın ortasına düştü. Torrent'i çok yıprattık. Yeni hocamız yabancı ve yeni nesil bir hoca olacak. İstatistiğe, bilime inanan genç yeni nesil bir teknik direktör istiyorum."

Adnan Öztürk: "Sayın Torrent başarısız değil, bir türbülansın ortasına düştü. Torrent'i çok yıprattık. Yeni hocamız yabancı ve yeni nesil bir hoca olacak. İstatistiğe, bilime inanan genç yeni nesil bir teknik direktör istiyorum."
Bende dolar 1 lira olsun istiyorum

Torrent'i çok yıprattık ifadesi doğru. Kalsada adamda imaj bırakmadılar ki ilk tökezlemede yallah tazyik denecek ısrar etmek yersiz açıkçası bir yılı daha riske etmeyelim. Cesur genç dinamik ve ne yaptığını bilen bir antrenör yakışır ekibimize.

Bemce Burak Elmasla tazminat pazarlığına başla. Ufaktan valizleri de topla.

Geldiği zaman forumun yarısı sene sonu bu yorumların yapılacağını söylemiştir. Terim’den sonra bu profil gelirse sonuç kaçınılmaz.

Geldiği zaman forumun yarısı sene sonu bu yorumların yapılacağını söylemiştir. Terim’den sonra bu profil gelirse sonuç kaçınılmaz.
Terim'den sonra kim gelirse gelsin sorun yasardi. Bunun engellenmesinin tek yolu Terim'in kendi istegiyle ayrilmasiydi, o da sanirim hocanin fitratinda yok.

Aynen ya yanlış anlamışım editledim mesajı da geç kalmışım, öyle demek istedim 😁 Yani güçlü profilde bir hoca gelmeliydi, Mancini geldiğinde Terim baskısı olmamıştı.
Nasil ya, ona da olmustu bal gibi. Ya da benim aklimda oyle kalmis. O zaman biraz daha genctik hararetlenmistik F.T.'ye acayip dargindim Mancini'yi protesto edenlere fitil oluyordum. Basinda ve stadyumda yari-kaotik bir durum vardi sanki... emin olamadim.

Nasil ya, ona da olmustu bal gibi. Ya da benim aklimda oyle kalmis. O zaman biraz daha genctik hararetlenmistik F.T.'ye acayip dargindim Mancini'yi protesto edenlere fitil oluyordum. Basinda ve stadyumda yari-kaotik bir durum vardi sanki... emin olamadim.
Ben hiç öyle hatırlamıyorum, ŞL’de Juve’yi eledik, Türkiye kupası alındı kötü de oynansa. Herkes memnundu Mancini’den belli bir süre, yapılan transferler yanlış oldu, boş yapanlar gene boş yapmıştır Mancini bana vaat edilenle mevcut olan farklıydı diye kendi gitti, tazminat da almadı o yüzden. Kalsa kalırdı.

Ben hiç öyle hatırlamıyorum, ŞL’de Juve’yi eledik, Türkiye kupası alındı kötü de oynansa. Herkes memnundu Mancini’den belli bir süre, yapılan transferler yanlış oldu, boş yapanlar gene boş yapmıştır Mancini bana vaat edilenle mevcut olan farklıydı diye kendi gitti, tazminat da almadı o yüzden. Kalsa kalırdı.
Ben de memnundum, kalsa kalirdi cunku yonetim arkasindaydi ama neticede stadyumda ilk macinda imparator F.T. tezahuratlari yapildi, sonra da ozellikle bir yenilgisinden sonra Florya'ya bile gidilmisti diye aklimda kalmis. Simdi oldugu kadar yuksek vitesde degildi cunku 1) sosyal medya bu kadar yaygin ve etkili degildi, 2) kulup bu kadar kotu durumda degildi, ve 3) Unal Aysal'in ilk senesi degildi basarili olmustu ve kredisi vardi bir nebze.

Riva’da satılan 2 villanın parasını bu adamı göndermek için kullanacağız.

Geri
Üst Alt