GSCimbom
Mert Aydinli

Domènec Torrent Sayfa 322

Mert Aydinli ·

Cevap
7K
Okunma
299,6K
Sayfa
322/351
IMG_20220606_105318.webp

Adnan Öztürk: "Sayın Torrent başarısız değil, bir türbülansın ortasına düştü. Torrent'i çok yıprattık. Yeni hocamız yabancı ve yeni nesil bir hoca olacak. İstatistiğe, bilime inanan genç yeni nesil bir teknik direktör istiyorum."

Adnan Öztürk: "Sayın Torrent başarısız değil, bir türbülansın ortasına düştü. Torrent'i çok yıprattık. Yeni hocamız yabancı ve yeni nesil bir hoca olacak. İstatistiğe, bilime inanan genç yeni nesil bir teknik direktör istiyorum."
Geldiği zaman forumun yarısı sene sonu bu yorumların yapılacağını söylemiştir. Terim’den sonra bu profil gelirse sonuç kaçınılmaz.

Aynen ya yanlış anlamışım editledim mesajı da geç kalmışım, öyle demek istedim 😁 Yani güçlü profilde bir hoca gelmeliydi, Mancini geldiğinde Terim baskısı olmamıştı.
Nasil ya, ona da olmustu bal gibi. Ya da benim aklimda oyle kalmis. O zaman biraz daha genctik hararetlenmistik F.T.'ye acayip dargindim Mancini'yi protesto edenlere fitil oluyordum. Basinda ve stadyumda yari-kaotik bir durum vardi sanki... emin olamadim.

Nasil ya, ona da olmustu bal gibi. Ya da benim aklimda oyle kalmis. O zaman biraz daha genctik hararetlenmistik F.T.'ye acayip dargindim Mancini'yi protesto edenlere fitil oluyordum. Basinda ve stadyumda yari-kaotik bir durum vardi sanki... emin olamadim.
Ben hiç öyle hatırlamıyorum, ŞL’de Juve’yi eledik, Türkiye kupası alındı kötü de oynansa. Herkes memnundu Mancini’den belli bir süre, yapılan transferler yanlış oldu, boş yapanlar gene boş yapmıştır Mancini bana vaat edilenle mevcut olan farklıydı diye kendi gitti, tazminat da almadı o yüzden. Kalsa kalırdı.

Ben hiç öyle hatırlamıyorum, ŞL’de Juve’yi eledik, Türkiye kupası alındı kötü de oynansa. Herkes memnundu Mancini’den belli bir süre, yapılan transferler yanlış oldu, boş yapanlar gene boş yapmıştır Mancini bana vaat edilenle mevcut olan farklıydı diye kendi gitti, tazminat da almadı o yüzden. Kalsa kalırdı.
Ben de memnundum, kalsa kalirdi cunku yonetim arkasindaydi ama neticede stadyumda ilk macinda imparator F.T. tezahuratlari yapildi, sonra da ozellikle bir yenilgisinden sonra Florya'ya bile gidilmisti diye aklimda kalmis. Simdi oldugu kadar yuksek vitesde degildi cunku 1) sosyal medya bu kadar yaygin ve etkili degildi, 2) kulup bu kadar kotu durumda degildi, ve 3) Unal Aysal'in ilk senesi degildi basarili olmustu ve kredisi vardi bir nebze.

Geri
Üst Alt