Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
ZİDANE gelsin fransız açılımı yapalım. Gs liseliler de severler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende dolar 1 lira olsun istiyorumAdnan Öztürk: "Sayın Torrent başarısız değil, bir türbülansın ortasına düştü. Torrent'i çok yıprattık. Yeni hocamız yabancı ve yeni nesil bir hoca olacak. İstatistiğe, bilime inanan genç yeni nesil bir teknik direktör istiyorum."
Evet sayın admin hem de çok fazla komik çaycınız da gidiyorçok komik
Geldiği zaman forumun yarısı sene sonu bu yorumların yapılacağını söylemiştir. Terim’den sonra bu profil gelirse sonuç kaçınılmaz.Adnan Öztürk: "Sayın Torrent başarısız değil, bir türbülansın ortasına düştü. Torrent'i çok yıprattık. Yeni hocamız yabancı ve yeni nesil bir hoca olacak. İstatistiğe, bilime inanan genç yeni nesil bir teknik direktör istiyorum."
Terim'den sonra kim gelirse gelsin sorun yasardi. Bunun engellenmesinin tek yolu Terim'in kendi istegiyle ayrilmasiydi, o da sanirim hocanin fitratinda yok.Geldiği zaman forumun yarısı sene sonu bu yorumların yapılacağını söylemiştir. Terim’den sonra bu profil gelirse sonuç kaçınılmaz.
Mancini geldiğinde sorun olmamıştı.Terim'den sonra kim gelirse gelsin sorun yasardi. Bunun engellenmesinin tek yolu Terim'in kendi istegiyle ayrilmasiydi, o da sanirim hocanin fitratinda yok.
Bu profil demissin de hani baska profil olsa sorun olmazmis gibi anlasiliyorBen de onu demek istedim
Aynen ya yanlış anlamışım editledim mesajı da geç kalmışım, öyle demek istedimBu profil demissin de hani baska profil olsa sorun olmazmis gibi anlasiliyor
Nasil ya, ona da olmustu bal gibi. Ya da benim aklimda oyle kalmis. O zaman biraz daha genctik hararetlenmistik F.T.'ye acayip dargindim Mancini'yi protesto edenlere fitil oluyordum. Basinda ve stadyumda yari-kaotik bir durum vardi sanki... emin olamadim.Aynen ya yanlış anlamışım editledim mesajı da geç kalmışım, öyle demek istedimYani güçlü profilde bir hoca gelmeliydi, Mancini geldiğinde Terim baskısı olmamıştı.
Ben hiç öyle hatırlamıyorum, ŞL’de Juve’yi eledik, Türkiye kupası alındı kötü de oynansa. Herkes memnundu Mancini’den belli bir süre, yapılan transferler yanlış oldu, boş yapanlar gene boş yapmıştır Mancini bana vaat edilenle mevcut olan farklıydı diye kendi gitti, tazminat da almadı o yüzden. Kalsa kalırdı.Nasil ya, ona da olmustu bal gibi. Ya da benim aklimda oyle kalmis. O zaman biraz daha genctik hararetlenmistik F.T.'ye acayip dargindim Mancini'yi protesto edenlere fitil oluyordum. Basinda ve stadyumda yari-kaotik bir durum vardi sanki... emin olamadim.
Ben de memnundum, kalsa kalirdi cunku yonetim arkasindaydi ama neticede stadyumda ilk macinda imparator F.T. tezahuratlari yapildi, sonra da ozellikle bir yenilgisinden sonra Florya'ya bile gidilmisti diye aklimda kalmis. Simdi oldugu kadar yuksek vitesde degildi cunku 1) sosyal medya bu kadar yaygin ve etkili degildi, 2) kulup bu kadar kotu durumda degildi, ve 3) Unal Aysal'in ilk senesi degildi basarili olmustu ve kredisi vardi bir nebze.Ben hiç öyle hatırlamıyorum, ŞL’de Juve’yi eledik, Türkiye kupası alındı kötü de oynansa. Herkes memnundu Mancini’den belli bir süre, yapılan transferler yanlış oldu, boş yapanlar gene boş yapmıştır Mancini bana vaat edilenle mevcut olan farklıydı diye kendi gitti, tazminat da almadı o yüzden. Kalsa kalırdı.