Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Avrupayla arayi bozup Rusyayla yakinlassin da gerisi sorun degil .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok garip bir seçim dönemi yaşandı, adeta istihbarat savaşları oldu. Kasetler, dökümanlar havada uçuştu... Reagan'dan bugüne devam eden 2 dönem geleneği devam etmiş oldu, adaylar belli değilken kesin cumhuriyetçiler kazanır demiştim lakin Trump'ın adaylığı kesinleşince 2 dönem geleneği sonlanır diyordum, öyle olmadı.
Trump yönetimi ne yapar ne eder bilinmez, bunları konuşmak için çok erken ocak'ı bekleyip kadrosunu görmek lazım. Emin olduğum tek bir şey var o da uzlaşmacı/barışçıl söylemlerinin aksine, bu dönemin dünya açısından epey kanlı geçeceği.
Trump'ın Bush ailesinde olduğu gibi Suud ailesiyle yakın ilişkileri var, bu ilişki başkanlığına nasıl yansıyacak bekleyip göreceğiz.
Uzun lafın kısası çok seri bir şekilde çark edişine şahitlik edeceğiz. Özellikle Nato konusunda.
Yanlışın var. suudlarla arası iyi olan clinton'du.suudlar ve katarlılar clinton vakfına milyonlarca dolar bağış yollamış seçim için wikileaks yayınlamıştı.trump suudlara çok mesafeli hatta suriye'deki cihatcıların sponsoru diye bozuk atıyordu.
abi ne korktunuz şu kürtlerden yahu dağıtırsa dağıtsın ne olacaktı yani topu topu ne kadar ki anasını satayımBende Trumpın kazanmasını istemedim ama Clintonın Kurtler ve Ruslar hk. söylediklerini duyunca sonra fikrimi değiştirdim
Trumpın seçilmesi Türkiye için daha iyi oldu
Clinton kazansaydi Kürtlere silah dağıtacaktı ve Ruslara savaşacaktı.