"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Hamburg maçı yuzunden O'nu asla affetmem.

Onur İnce:

440 bin Euroya malolması külliyen yalan. Adam bizde 4 sezon kalmadı, 2 sezon kaldı. Yani 2 sezonluk maliyeti; yılda 3.5m €+ 5m € bonservis= 12m €. 12m € yu 67 maça bölersek; maç başına 180 bin € olur ki fazla yüksek bir para değil. Sadece maç olduğu günler Storelarda satılan Lincoln formaları bile bu paranın ciddi bir bölümünü karşılar.

Ayrıca Hürriyet gazetesi referans gösterilerek yazılan bir yazıyı buraya koymanızı kınıyorum. Neymiş 4 kere üstüste gelmemişmiş. Hikaye bunların hepsi. Adam yönetimden izin alıp gidiyor, çıkıp Lincoln Türkiye'yi terk etti yazıyorlar. Milleti gaza getirmekten başka birşey değil.

Sevgiler.

Hiç kınama mınama yapma anlaşma 4 yıllıktı zaten peki bu eleman niye 4 yılı çıkaramadı hiç düşündünüz mü niye insan bir kampada zamanında gelmezde millete malzeme çıkarır ya geçen sene o kadar olay oldu insan bu kampa da önce gelir be kardeşim resmen yönetimin otoritesini sarstı böyle futbolcularla işimiz olmaz A.Polat'a da helal olsun kestirip attı

Bir 10 numara lider özelliklidir,takımı zor durumlarda kurtarır.Alex,sezon başından beri takım ruhsuz yöneten(tabi bunun altında başka sebepler var ama),kendisini istemediği mevkisinde oynatan Aragones'e cevabını sakatlıktan çıktığı ilk Hacettepe maçında güzel bir oyun,7-0lık galibiyet ve her golden sonra takım arkadaşlarını toplayıp sevinerek cevabını verdi.Lincoln ise Bülent Korkmaz'ın zorunlu olarak çıkarması gerektiği zaman olmasına rağmen ona tavır yapıp Hamburg maçında ruhsuz oynadı.

Hiç kınama mınama yapma anlaşma 4 yıllıktı zaten peki bu eleman niye 4 yılı çıkaramadı hiç düşündünüz mü niye insan bir kampada zamanında gelmezde millete malzeme çıkarır ya geçen sene o kadar olay oldu insan bu kampa da önce gelir be kardeşim resmen yönetimin otoritesini sarstı böyle futbolcularla işimiz olmaz A.Polat'a da helal olsun kestirip attı

Adam daha 2 sezon durmuş ama 4 sezonun parası üzerinden bir maçı ne kadara geldiği hesaplanmış. Böyle saçmalık olur mu? 2 sezon oynadıysa 2 sezon aldığı para ne kadarsa onun üzerinden hesaplarsın. 4 sezonun parası üzerinden hesaplaman için adamın 4 sezon oynaması lazım.

Sevgiler.

Bir kere Elano ve Lincoln'ü karşılaştırmak kesinlikle yanlış Elano Xavi tarzı pas özelliği ön planda olan ve gösterrişsiz oynayan bir oyuncu,Lincoln Elano'dan daha süratli ve açıkçası daha yetenekli bir oyuncu Schalke'deki Lincoln müthişti gerçekten kendi kendine yazık etti Cassio.

Adam daha 2 sezon durmuş ama 4 sezonun parası üzerinden bir maçı ne kadara geldiği hesaplanmış. Böyle saçmalık olur mu? 2 sezon oynadıysa 2 sezon aldığı para ne kadarsa onun üzerinden hesaplarsın. 4 sezonun parası üzerinden hesaplaman için adamın 4 sezon oynaması lazım.

Sevgiler.

Para muhabbetini geç o zaten 2008 yılından birinin postundan alıntıladım hürriyetten arayıp bulmadım sen son attığıma cevap ver

Bu kadar savunuyorsun güzel de peki bu adam niye gelmedi bu sezon kampa? Veya neden lig bitmeden kaçıp gitti? Neden sürekli sakatım deyip oynamamazlık yaptı? Neden bu kadar yetenekli bir adam her maç istediği gibi oynadı? Niye canı isteyince kırmızı kart gördü?

Bunların da cevabı var mı sende?

Ben para geçirdi demiyorum fakat şöyle bir durum var bunları neden yaptı bunu merak ediyorum. Para merakı yoksa eğer. -ki bence de paragöz bir adam değil-

"Sakatım deyip oynamaması, canı isteyince kırmızı kart görmesi" bakın bunların hepsi birer önermeden öteye gidemez. Bunları siz nerden biliyorsunuz peki veya o muhabirler nerden biliyor? Adam gerçekten sakat olamaz mı? Klüp doktorunun açıklama yapması gerekir, muhabirlerin değil. Canı isteyince kırmızı kart görmek? Bundan daha saçma bir ifade olur mu?

Lig bitmeden kaçıp gitti demişsiniz ama yönetimden izin almadan gittiğini nerden biliyorsunuz? Belki adam yönetimden iznini alıp paşa paşa ülkesine gitti?

Bu sezon kampa gelmedi değil geldi ama 1 hafta rötarlı geldi. 22 Hazirandaki yedek ve pafların katıldığı kamp yerine 29 Hazirandaki Almanya kampına geldi. Ama alınmadı orası ayrı.

Sevgiler.

Dediğim gibi bu adam yattığı yerden o kadar para almadı. İki sezonda oynadığı maç sayısı 10u geçmez diyebilecek kadar Galatasaray Futbol Klübü'nden ve futbolcularından kopuk olanlar vardı. Ama görüyoruzki 2 sezonda 67 maça çıkıp 16 gol 30 asist yapmış. Bence aldığı paranın hakkını büyük ölçüde verdi. Ayrıca Lincolnün gelmesiyle yaptığımız sponsorluk antlaşmaları, artan reklam gelirleri, forma satışlarının patlaması, Galatasaray'ın eski popülaritesini ve havasını tekrar yakalaması bile o verilen parayı amorti eder.

Sevgiler.

Evet iki sezonda en fazla 10 maç (iyi) oynamıştır 30 küsür maça çıkıp. Okuduğunu idrak edemeyen insanlar forumda takılıyor değilmi Yunus?

Evet iki sezonda en fazla 10 maç (iyi) oynamıştır 30 küsür maça çıkıp. Okuduğunu idrak edemeyen insanlar forumda takılıyor değilmi Yunus?

Bu adamın 2 sezonda oynadığı maç sayısı 10u geçmez demek; bu adamın 2 sezonda oynadığı maç sayısı 10u geçmez demektir.

Eğer bu adamın 2 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 10 geçmez demek istiyorsanız; "Bu adamın 2 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 10 geçmez." demeniz gerekir.

Siz hayali olarak o araya "iyi" ifadesini eklemiş olabilirsiniz ama buradaki kimse hayali olarak karşısındakinin cümlelere neler eklediğini bilemez. Aklınızda ne eklediyseniz yazında bizde bilelim.

Hayal aleminde yaşayan ve düşündüklerini yazıya dökme konusunda zaafları olan kişiler takılıyor bu forumda değil mi Semih?

Sevgiler.

Bu adamın 2 sezonda oynadığı maç sayısı 10u geçmez demek; bu adamın 2 sezonda oynadığı maç sayısı 10u geçmez demektir.

Eğer bu adamın 2 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 10 geçmez demek istiyorsanız; "Bu adamın 2 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 10 geçmez." demeniz gerekir.

Siz hayali olarak o araya "iyi" ifadesini eklemiş olabilirsiniz ama buradaki kimse hayali olarak karşısındakinin cümlelere neler eklediğini bilemez. Aklınızda ne eklediyseniz yazında bizde bilelim.

Hayal aleminde yaşayan ve düşündüklerini yazıya dökme konusunda zaafları olan kişiler takılıyor bu forumda değil mi Semih?

Sevgiler.

Konu savunduğu bir insan olunca zeytinyağ gibi üste çıkmak için "cümleden çıkarılacak anlam" dersi verenlerede çok rastlıyorum senin sayende. Demek istediğimi o an herkes çok iyi anlamış ama bir kişi dışında. O da Lincoln fanatiği sen. Malesef bu benim problemim değil. ;)

Şu dünyada her maçta iyi oynayan futbolcu varmı da böyle konuşuyosunuz ya.Messi messi diyosunuz,onun da halini gördük milli takımda.Bir zamanlar adriano vardı,şimdi nerelerde.Bir zamanlar ronaldinho'yu gözümüzü kırpmadan izlerdik,şimdi adı duyulmuyor.Bu bizim Lincoln dünyanın en iyi oyuncumuydu da bizmi bilmiyorduk.30 maçın 10 unda iyi oynamış!!!Zaten hepsinde iyi oynasa Barça da oynardı.O oynamadığı maçlarda da sakattı zaten.Adamın hastanede çekilmiş fotosu var.Baldırı boydan boya mosmordu.

Lincoln'ün yediği tekmelerden bir klip yapsalar oturup ağlarsınız arkadaşlar.

Şu dünyada her maçta iyi oynayan futbolcu varmı da böyle konuşuyosunuz ya.Messi messi diyosunuz,onun da halini gördük milli takımda.Bir zamanlar adriano vardı,şimdi nerelerde.Bir zamanlar ronaldinho'yu gözümüzü kırpmadan izlerdik,şimdi adı duyulmuyor.Bu bizim Lincoln dünyanın en iyi oyuncumuydu da bizmi bilmiyorduk.30 maçın 10 unda iyi oynamış!!!Zaten hepsinde iyi oynasa Barça da oynardı.O oynamadığı maçlarda da sakattı zaten.Adamın hastanede çekilmiş fotosu var.Baldırı boydan boya mosmordu.

Lincoln'ün yediği tekmelerden bir klip yapsalar oturup ağlarsınız arkadaşlar.

Bunların hiç biri davranışlarını hal ve hareketlerinin sebebini açıklamıyor

Yalnız istikrarsız ve formsuz kelimelerinin iyi tanımlanması lazım.Lincoln bir iki maça performansı değişen bir oyuncu.Saydığın oyunculardan Ronaldinho ve Adriano futboldan soğudukları için böyleler.Ama bak mesela 2006ya.Ronaldinho en küçük kupa maçlarından,garantilenmiş CL maçlarında bile oynuyordu.Her maç 10 üzerinden 7-8 oynuyordu.Messi de istikrarlı bir oyuncu.Onunda geçen seneye bakarsak vasat diyebileceğimiz maçı yoktur.Bu sene ise şu dönemde ''formsuz'' olduğu için sürekli vasat oynuyor.

Sakattı? Lincoln?

Hafızanıza birşeyler oldu sanırım?

Savunduğun lincoln gittiği kulüplerden kovularak gönderilmiş bir isim. Burda haklı taraf Lincoln yani?

Bravo size. Devam edin. Bakalım bu sezon hangi takımda izleyeceğiz onu. Belkide futbolu bırakır. Çünkü böyle bir adamı kimse almak istemez.

Sakattı? Lincoln?

Hafızanıza birşeyler oldu sanırım?

Savunduğun lincoln gittiği kulüplerden kovularak gönderilmiş bir isim. Burda haklı taraf Lincoln yani?

Bravo size. Devam edin. Bakalım bu sezon hangi takımda izleyeceğiz onu. Belkide futbolu bırakır. Çünkü böyle bir adamı kimse almak istemez.

Hayır sakat değildi,adnan polat ta alem yapıyordu.hayret ya.Adam kaç ay oynamadı sakat diye.Asıl size bravo yani.Sende elano yu izle ozaman.Ben pek izleyemiyom da:2_thumbs_up_-_anima

Hayır sakat değildi,adnan polat ta alem yapıyordu.hayret ya.Adam kaç ay oynamadı sakat diye.Asıl size bravo yani.Sende elano yu izle ozaman.Ben pek izleyemiyom da:2_thumbs_up_-_anima

Allahım yarabbim ne diye Elanoyla karşılaştırıyorsun şimdi

Elano ve Lincoln ismini aynı cümle içinde kuran insanlarla futbol konuşmam ben. İyi forumlar sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt