Drogba: "Galatasaraylı olmaktan gururluyum ama Jose'nin ırkçılık yapmadığını bilmenizi istiyorum"

Hayatının hiç bir döneminde ırkçılığa maruz kalmamış götü rahat pr delikanlıları orda burda korumaya devam edebilir. Gün geldiğinde kendilerine bir yerde maymun gibi toplanmışsınız diyen olduğunda bu saatten sonra alınmasınlar diyecek olan ırkçı değildi o nedenle ırkçılık yapmadı der geçeriz.

Puh sana rezil herif.

Bir daha Galatasaray'ın adını ağzına alma. Git Chelsea ile Götinho'yu yala.

Chelsea maçını unutmamıştık, bugün yaptığı şey de tuzu biberi oldu.

Çok da kıymeti olan biri değil. Bundan sonra yok sayarız, olur biter.

Mourinho ırkçı biri değil siyahilere karşı, tam tersini söyleyenler bile bile lades durumundadır. Ama kullandığı ifade hakaret ve ırkçı bir ifadedir. Türklere karşı ise irkcidir. Bu konuda da netim.

Bunun avukatı nasıl büyük bir bok yediğini anlamış sıvamaya çalışıyor.
Konu acilen Uefa ve fifaya taşınmalı, şaban muhtemelen çok sağlam bir ceza alacak oradan.

Önce sezon başından belli yaptığı tüm yorumları oku ondan sonra yine görüşelim

Sorunun kaynağı niyet değil. Irkçılık mı değil mi bilemeyiz niyetini. Jungle filan da diyo. Asıl sıkıntı niyet değil. Suç teşkil eden birşey yapması. Beni ilgilendirmez ne niyetle söylediği. Yaptiği şey sıfır tolerans gerektiren bir konuda suç. Cezasını çeksin bütün olay bu. İğrenç bi herif zaten. Yalancıda. Fenerle mükemmel ikili oldular. Başarısızlar ve koyunları iyi güdüyolar.
Drogba'ya gelince kardeşim olaya hakim değilsin neden atlıyosun. Birileri olayı tam anlamıyla anlatırsa farklı düşünür. Sadece siyahilere ırkçılık yapılmadığını öğrenememiş henüz
Bu olay biraz şuna benziyor: 'Birini öldürdüm ama öyle bir niyetim yoktu.'

1 saate kalmaz: hesabim hacklendi yeaaaa diyecek

Kaç para aldın satılık it
Gözümden felaket düştü bu hamle ile
Bir daha takımımızın adını ağzına almamalı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir lafa bakarım laf mıı diye
bir de kalçasına bakarım iri mi diye..

sende ikisi de var adam değilsin.

Geri
Üst Alt