Alkan Gültekin
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2009
- 3.721
- 0
- 286
110 senede kazandığımız saygı, itibar ve hayranlığı 48 saniyede yokeden adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama haksizlik ediyorsunuz, Galatasaray icin gece gunduz calismaktan bir deri bir kemik kalmis o yuzden kiyafetler ustunden dokuluyor.Paranda var git Ramseyden al şaka gibi adam bunlarda para olsa nolur vizyon king
Bu haberi yaptıran ve yazan Kişileri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hala Ocakta İbrahimoviç yazmış amk gazetesi.[/URL][/IMG]![]()
Bence de onuruyla istifa etmek yerine taraftarın hoşuna gidecek bişey yapmak isteyecek. Ama Hamza'yı kovmak taraftarların ne kadarının hoşuna gider bilmiyorum. Hala onu destekleyen önemli bi kitle var 3 kupa 4 yıldız edebiyatıyla. Ve bizim taraftarların da önemli kısmının evlatçı olduğunu bilirsin. Belki 50/50 olarak bölünmüştür taraftarlar Hamza konusunda. Dursun için de büyük risk olur bu sanırım.Onurlu davranip istifa edecegini dusunmuyorum. Taraftarin hosuna gidecek bir sey yapmak zorunda su an. Ilk defa antrenor degisikligini dusunmeye baslamis olabilir bu skandaldan sonra.
Puhahaha habere bak. Ulan satılık yavsaklar adam olun adam.Bu haberi yaptıran ve yazan Kişileri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hala Ocakta İbrahimoviç yazmış amk gazetesi.[/url][/IMG]![]()
Bence de onuruyla istifa etmek yerine taraftarın hoşuna gidecek bişey yapmak isteyecek. Ama Hamza'yı kovmak taraftarların ne kadarının hoşuna gider bilmiyorum. Hala onu destekleyen önemli bi kitle var 3 kupa 4 yıldız edebiyatıyla. Ve bizim taraftarların da önemli kısmının evlatçı olduğunu bilirsin. Belki 50/50 olarak bölünmüştür taraftarlar Hamza konusunda. Dursun için de büyük risk olur bu sanırım.