110 senede kazandığımız saygı, itibar ve hayranlığı 48 saniyede yokeden adam.

öyle demeyin beyler adam o takımı zlatan'a almış gelmeyince kendisi giymiş. yoksa bilmediğinden değil.

Tursuncum

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstifa etmek zorunda!
Yapacağı tek açıklama "Yetersiz, beceriksiz olduğum için istifa ediyorum!" olmalı.
Durduğu her saniye zarar daha da beter büyüyor.

Son düzenleme:
Bu haberi yaptıran ve yazan Kişileri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hala Ocakta İbrahimoviç yazmış amk gazetesi.
lyN5Jb.jpg
[/url][/IMG]

Onurlu davranip istifa edecegini dusunmuyorum. Taraftarin hosuna gidecek bir sey yapmak zorunda su an. Ilk defa antrenor degisikligini dusunmeye baslamis olabilir bu skandaldan sonra.
Bence de onuruyla istifa etmek yerine taraftarın hoşuna gidecek bişey yapmak isteyecek. Ama Hamza'yı kovmak taraftarların ne kadarının hoşuna gider bilmiyorum. Hala onu destekleyen önemli bi kitle var 3 kupa 4 yıldız edebiyatıyla. Ve bizim taraftarların da önemli kısmının evlatçı olduğunu bilirsin. Belki 50/50 olarak bölünmüştür taraftarlar Hamza konusunda. Dursun için de büyük risk olur bu sanırım.

TT ve imza kampanyalarına ara vermemeliyiz.Yoksa bazı taraftarlar bu tür faciaları unutuyor.Olayın üstü kapanıyor.Bu da tursun ve saz arkadaşlarının işine gelir.

Ulan yeni dikkatimi çekti.

Adının içinde AYDIn olan adamdan hayır mı gelir lan :D

Kenan evren orgenaralken nasıl rütbeleri sökülüp er yapıldı bu adamında başkanlıktan alınıp üyeliği iptal edilmeli.hayatının geri kalanında ''G.Saray Başkanı'' titrini kullanmamalı.

Bence de onuruyla istifa etmek yerine taraftarın hoşuna gidecek bişey yapmak isteyecek. Ama Hamza'yı kovmak taraftarların ne kadarının hoşuna gider bilmiyorum. Hala onu destekleyen önemli bi kitle var 3 kupa 4 yıldız edebiyatıyla. Ve bizim taraftarların da önemli kısmının evlatçı olduğunu bilirsin. Belki 50/50 olarak bölünmüştür taraftarlar Hamza konusunda. Dursun için de büyük risk olur bu sanırım.

Dursun Hamzaoğlunu gönderemez zaten gönderse bile yerine birini bulamaz o beceri yok. %50 kısmına gelince ben Hamzaoğlunu destekleyenlerin başında geliyordum sebebine gelince de bazı arkadaşların düşündüğü gibi iktidar partisini desteklediğimden veya futboldan anlamadığım için değil. Teknik olarak yeterli olmadığının herkes gibi ben de farkındaydım. Ancak efendi ve mütevazi bir adam olarak gördüğümdendi. Hiç kimseye eyvallah demeyen bir adam görüntüsü çizmişti. (bana git derlerse hatta ima bile ederlerse istifa ederim falan diyordu.)
Ancak transfer döneminde ne hikmetse yönetimin avukatlığı ve sözcülüğü gibi gereksiz bir görev yükledi kendine. Ben yaklaşık 20 yıldır futbolu özellikle Galatasaray'ı yakından takip eden biri olarak bugüne kadar bu kadar çok konuşan ama bir o kadar da mantı dışı konuşan bir antrenör görmedim. Oysa ki çıkıp ben listeyi verdim top artık yönetimde dese kahraman bile olabilirdi.En basit örnek Gomez i istedik almadılar veya alamadılar de geç sana ne bonservisinden milyonundan, illa kendini rezil etmek zorunda mısın? İnsan ister istemez yaptığı sözleşmenin kaymağını yemeye çalışıyor diye düşünüyor. Bu sebeplerden dolayı kendisinin de kredisi tükendi bence taraftar nezdinde.

Galatasaray yönetimine 10 tane Galatasaray düşmanı seçilse ve alın bu takımı yönetin deseler bu kadar kötü yönetmezler heralde.Adamlar ayıp olmasın diye bu kadar kötü yönetmezler ya.Herifler geldiğinden beri 1 tane verdiği sözü yerine getirmedi.Hadi verdiğin sözü yerine getirmedin neyse de koskoca Galatasaray markasını ayaklar altına aldılar. Nedir bu kulübün kendisinden çektiği yeter artık.her iyi gidişten sonra kendi ayağımıza sıkmaktan bıkmadık.2 sene önce Fatih Terim-Ünal Aysal daha önceleri Özhan Canaydın öncesi-sonrası Adnan Polat dönemi gibi kulübün çıkışa geçtiği dönemlerde kendi iç politikasında yapılan hatalar nedeniyle hep dibe vurmuştur.Şimdi de daha 3 ay öncesine kadar kazanılmış 20. şampiyonlukla 4. yıldıza ulaşmamız,Türkiye Kupası ve ardından da Süper Kupayı alarak 3 kupayla kapanan bi sezon.Bu kadar başarıyı bile gelire çeviremeyen bi yönetim.Forma satışlarında geç kalınan 4. yıldız olayı ve takım içindeki denge(!) olaylarından dolayı insanların formalara ilgi göstermemesi,bir türlü bulunamayan sponsorlar,gerekli bölgelere yapılmayan takviyeler ve yetersiz kadroya rağmen zorla elden çıkarılan oyuncular.Herşeyi geçtim bi kulüp yönetimi önünde olan 3 aylık bir süre içinde yapması gereken takviyeleri yapmayıp son güne ve hatta son 5 dakikaya bırakıyorsa bıraksın gitsin o işi.Son 5 dakika nedir arkadaş.Oyun mu oynuyosunuz bu insanlarla.5 dakika kala fifa yerinde olsam evraklara bakmam bile.3 ay süre varken son 5 dakika evrak göndermek nedir arkadaş hem de imzasız evrak.İnanılır gibi değil vallahi.Her türlü şey affedilir ancak bu olay affedilecek cinsten bir durum değil.bakkal mı yönetiyosunuz kardeşim ne bu yavşaklık.Galatasaray düşmanı olan bi insan yapmaz bunu.yeter vallahi.Utansalar çoktan istifa ederlerdi zaten de bu yüzsüzlerde istifa edecek şeref yok.Fanatik Galatasaraylı insanlar taraftarlığını bırakırlar bu yöneticiler ve dursun başkan(!) koltuğu bırakmaz.Kulübü düşürdükleri hale bak.Yazık...

Geri
Üst Alt