"Sinan Engin: Galatasaray duyduğum isimleri transfer ederse taraftar Dursun Özbek'e beste yapmaya başlarlar."

Ne kadar güvenilir bilemem ama renktaşın dediği gibi Sinan'ın Denizli ile arasında bir bağ , bir kaynak var gibi.

Eğer doğru ise sonunda hakkettiğimiz kaliteli isimler gelecek gibi

"Sinan Engin: Galatasaray duyduğum isimleri transfer ederse taraftar Dursun Özbek'e beste yapmaya başlarlar."

Ne kadar güvenilir bilemem ama renktaşın dediği gibi Sinan'ın Denizli ile arasında bir bağ , bir kaynak var gibi.

Puhahahahah

-Tapatalk-

Yogi daha önceki gün Galatasaray transfer yapamaz demiyor muydu :D Bırakın şu malı.

Bu Sinan'i ciddiye alma kardesim.

Adamların argümanına bakarmısınız. Bizde biliyoruz eski yönetimler gibi yapıp iki yıldız ismi alırız. Hiçkimsenin sesi çıkmaz diyor.Bu adamlar iş sahibi ve üst düzey yöneticiler.

Böyle bir kepazelik yok. Ulan umut denen adamın aldığı paraya bonservissiz umuttan çok daha kaliteli yüzlerce oyuncu bulursun.Bilal,cem vs vereceğin yıllıklara bir tane adam gibi oyuncuya verip transferin kralınıda yaparsın. Yani bu beceriksizliğin ekonomik durumla alakası yok. Ulan bunlar taraftarı mal zannediyor. Taraftarın isimli oyuncular istediğini düşünüyor bu çapsızlar.

Şimdi soruyorum ey iş bilmez yönetim ey iş bilmez böyle bir şeyi söylemekten aciz genel kurul sizin Allah cezanızı versin.

Dursun Özbek: "Eğer seçime gidilirse yeni gelecek başkandan, cebimden harcadığım 8 Milyon Euroyu peşin isterim." (Fotomaç)

:|

yalandir herhalde

Tanman ve Hamzaci 1 yonetici (Tayfun muydu neydi) ayrildigi icin 4 istifa daha olursa yonetim dusuyor secime gidiliyormus.

Helvaci reis olsa dagitmisti simdi yonetimi.Hey gidi be.

Tribun Dergi ‏@tribundergi
Duygun Yarsuvat, tekrar görev almayacağını belirtmesine rağmen durumdan rahatsız olduğu için başkanlığa geri dönebileceğini açıkladı.

Tribun Dergi ‏@tribundergi
Galatasaray Spor Kulübü'nde kilit isimlerden İnan Kıraç, Duygun Yarsuvat'ın tekrar başkanlığa geçmesi gerektiğini belirtti. (Aspor)

bi bu eksikti

Son düzenleme:
Ali Dürüst , Adnan Öztürk gibi adamlar tırsarsa , Duygun dede gibi fener medyasının gazına gelen insanlar başkan olmak ister tabi...

Hadi olum ya defol git bu kulübü senin gibi maskaralara çocuk oyuncağı yaptırmazlar. İbişin Rüyası bitti artık senin gibi bir İbiş nasıl böyle bir camianın başına geçti bu zaten bir muamma. Bildiğin biri bize kumpas kurdu ama kim belli değil.

Duygun dede gitsin Fenerbahce de görev alsin.

Ali Dürüst , Adnan Öztürk gibi adamlar tırsarsa , Duygun dede gibi fener medyasının gazına gelen insanlar başkan olmak ister tabi...

Ali Dürüst neyse de Adnan Öztürk cok iyi hazirlandim diye programlara falan cikiyordu sonra ne hikmetse secim öncesi hastaligi cikti.

Biri dügmeye basti ve bunun kafasini kopardi bence secim öncesi. Artik lise midir Inan Kirac denen fosil midir bilemiyorum artik ama birisinin isine gelmedigini düsünüyorum.

Ali Dürüst neyse de Adnan Öztürk cok iyi hazirlandim diye programlara falan cikiyordu sonra ne hikmetse secim öncesi hastaligi cikti.

Biri dügmeye basti ve bunun kafasini kopardi bence secim öncesi. Artik lise midir Inan Kirac denen fosil midir bilemiyorum artik ama birisinin isine gelmedigini düsünüyorum.

Aynen oyle oldu...Maalesef

Forumun bu durumu yuzunden dogru duzgun cevapta yazamiyoruz...

Geri
Üst Alt