Bu kim

27079A48-D193-4AAC-B95E-3A2C2636AB80_zpst2mx0vqe.jpg

Ben , bunu eskisehirdeyken paylasmistim sanirim . milli mac icin gittigimde

Antalya ve Eskisehirde milli maclar vardi , keyfimden gitmedim .

Sinan Dursun ve yönetimini neden seviyorsun?

Mantığına göre daha iyi gelecek bir başkan ve yönetim yok diyorsun galiba. Bu konuda kendince haklı olabilirsin ama daha iyisi yok diye daha kötüsüne katlanmaktan bu ülke 15 senedir bitti tükendi, Galatasaray ise 2 yıl da çöktü.

Siyaset müdahale etmezse Galatasaray Dursun yönetimiyle ilk 3'e hiç bir sezon da giremez, bu acı gerçeği göre göre mantığını biraz daha açar mısın?

İdmanlar ve kadro tercihleri, Tudor ile futbolcuların arasını açtı. Dursun Özbek, olayı çözmek için Florya'ya çıkarma yapacak. (Hürriyet)

C9cqhJRXYAQM5kJ.jpg

Bu herif bulmaca bile çözemez

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Dursun Özbek suratı basılı Tshirt çıkarsın 10 tane alıcam.

Olası bir seçimde Dursun Özbek’e karşı güçlü bir aday arayan İnan Kıraç, Sütaş'ın sahibi Muharrem Yılmaz’ı ikna etti.

C9cof3PXsAAJlBO.jpg

Kimdir necidir bu Muharrem Yılmaz ?

[FONT=&quot]"2 ağustos 1957’de bursa’da doğdu. orta öğrenimini galatasaray lisesi’nde tamamlayan yılmaz, uludağ üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi iktisat fakültesi’nden mezun oldu. babası sadık yılmaz'ın[/FONT][FONT=&quot] kurduğu sütaş’ta üniversitede okurken çalışmaya başladı. 1989’da şirketin genel müdürü oldu. yılmaz, babasının 2005 yılında vefat etmesinin ardından şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi."[/FONT][FONT=&quot]*[/FONT]

Dursun Özbek'ten sonra klübün başına kim geçerse geçsin daha iyi olur tabiki

Ama pek futbol tecrübesi olmayan birisi hani sağlam bir yönetim ekibiyle beraber gelirse neden olmasın ki o zaman ?

Geri
Üst Alt