Ne yani sende o kani bozuklarla ayni taraftamisin

Benim terbiye ile sikintim yok. Dedigim gibi yarin kupayi sahalarinda kaldirip o kirbaci dotlerine sokariz.

Benim sikintim futboldan anlamayip Galatasaraya zarar veren insanlara. Bu icinde Dursun ve yonetimi + bu forumdaki bazi lavuklari barindiran buyuk bir kitle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serefsizlik,kani bozukluk,namussuzluk

Devam edeyim mi dostum :D

Yani insan işkilleniyor ister istemez.Zaten millet sinirli maç gitmiş,terbiye ediyorlar lafını bir Galatasaraylı söyler mi o anda?Dursun'a söv futbolculara hatta hocaya da söv de,Fener'in terbiye etmesi ne alaka derler adama?Son dakikada attılar kazandılar işte maç boyu atakları yok.Kazandılar öyle böyle o ayrı konu ama terbiye ediyorlar diyince gören de 90 dakikaya hükmettiler de kazandılar sanır.

Yani insan işkilleniyor ister istemez.Zaten millet sinirli maç gitmiş,terbiye ediyorlar lafını bir Galatasaraylı söyler mi o anda?Dursun'a söv futbolculara hatta hocaya da söv de,Fener'in terbiye etmesi ne alaka derler adama?Son dakikada attılar kazandılar işte maç boyu atakları yok.Kazandılar öyle böyle o ayrı konu ama terbiye ediyorlar diyince gören de 90 dakikaya hükmettiler de kazandılar sanır.
Onur Salihli

Benim terbiye ile sikintim yok. Dedigim gibi yarin kupayi sahalarinda kaldirip o kirbaci dotlerine sokariz.

Benim sikintim futboldan anlamayip Galatasaraya zarar veren insanlara. Bu icinde Dursun ve yonetimi + bu forumdaki bazi lavuklari barindiran buyuk bir kitle

Galatasaray'in sorunlari senin gibi ne oldugu belli olmayan birini ilgilendirmez

Hadi uzatma git sampiyonluk kutlamalarina katil

Galatasaray'in sorunlari senin gibi ne oldugu belli olmayan birini ilgilendirmez

Hadi uzatma git sampiyonluk kutlamalarina katil

Aynen Tudora Riekerinke muthis hoca diyen ilgilendirir. Oyle olunca da halimiz ortada tabii

Fener en kötü zamanında ama Galatasaray en iyi döneminde mi?Onlar kötüyse biz de kötüyüz.Kötünün iyisi kazandı çok anormal bir şey değil bu.Zaten yenileceğimiz belliydi,1 tane kritik maç alamamışın sezon boyunca.

Bu bir kere olan bir olay degil fener kotu oldugu zamanda gelip bizi icerde disarida yeniyor. fenerin allah bin belasini versin benim sorunum Galatasarayin dusmanlariyla Dursun ve onun zihniyetindekilerle

Bu bir kere olan bir olay degil fener kotu oldugu zamanda gelip bizi icerde disarida yeniyor. fenerin allah bin belasini versin benim sorunum Galatasarayin dusmanlariyla Dursun ve onun zihniyetindekilerle

İlk değil,daha önce de oldu.Son 17 senede bizi 4-5 kez içerde dışarda yenmişlikleri vardır.Bunu kimse konuşmaz bu sadece derbi istatistiği olarak kalır.Kazanılan başarılar,kupalar,şampiyonluklar önemlidir.Birinin 4 yıldızı var birinin 3.Birinin 17 Türkiye Kupası var birinin 6.Birinin 15 Süper Kupası var diğerinin 9.UEFA Kupası,Süper Kupa işin içine girmediğinde bile net bir Galatasaray üstünlüğü var ortada.2014 hariç neredeyse her finalde çakıp geçmişiz,kupa vermemişiz adamlara.Ligde de öyle kritik maçların alayını almışız.Geçen sene bir kupa finali vardı,ne diyordu ezikler '3 Temmuz'un hesabını soracağız bilek hakkıyla nasıl Avrupa meni veriliyor göreceksiniz.' Ne oldu neyi gördüler?Ebelerininkini.Yine koyduk yine kupayı aldık.Asıl terbiye etmek budur.Karşımızda her tuttuğu dal kırılan bir camia var.Abartıyorsun o yüzden tepkim bunaydı.Derbide yenmiş ee ne oldu yani,kim konuşuyor bugün bunu?Ama 4. yıldızdır kupadır tarihe geçiyorsun.Son 20 senede bence biz Fener'i iyice terbiye ettik.En kötü dönemimizde 2006,2008 gibi 2 şampiyonluk aldık ne olsun daha?Adamlara yaşatmadığımız travma kalmamış resmen.

Dursun Özbek: "Projelerimize itibar ederlerse, 2 senede Galatasaray’ın nereye geldiğini görecekler"

Çok anlamlı bir fotoğraf olmuş ellam
69e1d334db97dd7ce17b91b1d3b6db11.jpg

Gesendet von meinem STV100-4 mit Tapatalk

Sayesinde sportmenliğe fairplay'e doyduk.

Yıllardır başarıya ambargo koymanın , rakiplerle dalga geçmenin monotonluğundan kurtarıp alt sıraların heyecanı yaşama şansı veren ve rakiplerimize empati duymamızı sağlayan Dursun Özbek başkanımıza minnettarız.

Ayrıca artık sadece istanbul derbisi değil neredeyse Anadolu'nun her yerinde derbi heyecanını yaşama şansı elde ediyoruz , bakın bu gerçekten büyük bir vizyon başarısıdır.

Geri
Üst Alt