- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Defol giit ulennnnnnnnnnnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yani sende o kani bozuklarla ayni taraftamisin
Serefsizlik,kani bozukluk,namussuzluk
Devam edeyim mi dostum![]()
Onur SalihliYani insan işkilleniyor ister istemez.Zaten millet sinirli maç gitmiş,terbiye ediyorlar lafını bir Galatasaraylı söyler mi o anda?Dursun'a söv futbolculara hatta hocaya da söv de,Fener'in terbiye etmesi ne alaka derler adama?Son dakikada attılar kazandılar işte maç boyu atakları yok.Kazandılar öyle böyle o ayrı konu ama terbiye ediyorlar diyince gören de 90 dakikaya hükmettiler de kazandılar sanır.
Benim terbiye ile sikintim yok. Dedigim gibi yarin kupayi sahalarinda kaldirip o kirbaci dotlerine sokariz.
Benim sikintim futboldan anlamayip Galatasaraya zarar veren insanlara. Bu icinde Dursun ve yonetimi + bu forumdaki bazi lavuklari barindiran buyuk bir kitle
Galatasaray'in sorunlari senin gibi ne oldugu belli olmayan birini ilgilendirmez
Hadi uzatma git sampiyonluk kutlamalarina katil
Fener en kötü zamanında ama Galatasaray en iyi döneminde mi?Onlar kötüyse biz de kötüyüz.Kötünün iyisi kazandı çok anormal bir şey değil bu.Zaten yenileceğimiz belliydi,1 tane kritik maç alamamışın sezon boyunca.
Bu bir kere olan bir olay degil fener kotu oldugu zamanda gelip bizi icerde disarida yeniyor. fenerin allah bin belasini versin benim sorunum Galatasarayin dusmanlariyla Dursun ve onun zihniyetindekilerle
Dursun Özbek: "Projelerimize itibar ederlerse, 2 senede Galatasaray’ın nereye geldiğini görecekler"