- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözde başkan kelimesi kalkmalı.
Eleştiren sevmeyen halen olabilir tabiki de yakışmıyor forum adına bence. Adam Galatasaray Başkanı biraz saygı göstermek gerekir. Transferlerden alakasız yorumdur bu ayrıca.
"Gözde Başkan" olarak revize ediniz
Sözde başkan kelimesi kalkmalı.
Eleştiren sevmeyen halen olabilir tabiki de yakışmıyor forum adına bence. Adam Galatasaray Başkanı biraz saygı göstermek gerekir. Transferlerden alakasız yorumdur bu ayrıca.

Makama saygı duyulmalı . Burada insanları hangi mantıkla küçük düşürüyor anlam çıkaramadım. Gidip dursunu yalayın demedim sonuçta. Neyse kin ve nefret moduna devam. Bu davranış ve duygular insanı çok büyük gösteriyor zaten galiba.Adam Galatasaray baskani oldugu icin saygi göstermek gerekir nedir ya. Insanlar neden kendini bu kadar kucumsuyor kendisini hic bir zaman anlamis degilim.
Uzunca bir şey yazmıştım sana Amazon sildim.Galatasaray başkanı, Galatasaray taraftarından üstte değil, alttadır. Artık bu ülkede makam mevkiye domalmamayı öğretmek gerekiyor insanlara. Sen ben olmazsan Galatasaray başkanı diye bir şey de olmaz. Senin benim verdiğim paralar ile bu kulüp ayakta duruyor. O adam bir çalışan sen ise müşteri.
Benim bütün yazdıklarım ciddidir.Troll mü ciddi mi?![]()
Adam Galatasaray baskani oldugu icin saygi göstermek gerekir nedir ya. Insanlar neden kendini bu kadar kucumsuyor kendisini hic bir zaman anlamis degilim.