büyük başkan yüce şahsiyet sayın sir Dursun Özbek'in yanındaki sözde başkan ibaresini kaldıralım bence yakışmıyor

Ardayı tapusuyla almadan görevi bırakma. Kiralayacaksak eğer opsiyonu zorunlu yap

Sözde başkan kelimesi kalkmalı.
Eleştiren sevmeyen halen olabilir tabiki de yakışmıyor forum adına bence. Adam Galatasaray Başkanı biraz saygı göstermek gerekir. Transferlerden alakasız yorumdur bu ayrıca.

Karakter doğuştan gelir.

Omurgalı olmak doğuştan gelir.

Duruş doğuştan gelir.

3 ay önce istifa diyip, 10 tane transfer ile büyük başkan demek yukarıda ki tanımların zıttıdır.

Bu camiadan zaten fazlasını beklemek, doğuştan yetenekleri olan kişilerin vizyonuna terstir.

Adnan Polat Elano'yu aldığında büyük başkandı 1.5 sene sonra tekme tokat kovulmuştu.

Dursun Özbek ile bu camia şampiyonluk bile yaşasa görüşüm değişmeyek ''yönetim istifa'' diyeceğim. Son 2.5 senelik rezilliği, hiç bir başarı telafi edemez.

Evet katiliyorum. Defolup gitmesi lazim tez zamanda. 10 transferi anamda yapardi nerdeydin simdiye kadar. Aldigi isimlerde sanki cok guzel pazarlik yapmis ve ya gidip Barcelonanin elinden transfer edip gelmis gibi konusuluyor.

Eleştiren sevmeyen halen olabilir tabiki de yakışmıyor forum adına bence. Adam Galatasaray Başkanı biraz saygı göstermek gerekir. Transferlerden alakasız yorumdur bu ayrıca.

Adam Galatasaray baskani oldugu icin saygi göstermek gerekir nedir ya. Insanlar neden kendini bu kadar kucumsuyor kendisini hic bir zaman anlamis degilim.

Galatasaray başkanı, Galatasaray taraftarından üstte değil, alttadır. Artık bu ülkede makam mevkiye domalmamayı öğretmek gerekiyor insanlara. Sen ben olmazsan Galatasaray başkanı diye bir şey de olmaz. Senin benim verdiğim paralar ile bu kulüp ayakta duruyor. O adam bir çalışan sen ise müşteri.

Secim korkusu adami 180 derece degistirdi, genede insallah bir daha secilmesin unutmadik yalanlarini hirsizliklarini, yok öyle iyi takim kurdum sampiyon olurum tekrar secilirim havalari. bir sahmet okadar caldigin paradan sonra yapman gerekeni yaptin ve sezon sonu da sakin secime girme rezil olursun.

Adam Galatasaray baskani oldugu icin saygi göstermek gerekir nedir ya. Insanlar neden kendini bu kadar kucumsuyor kendisini hic bir zaman anlamis degilim.
Makama saygı duyulmalı . Burada insanları hangi mantıkla küçük düşürüyor anlam çıkaramadım. Gidip dursunu yalayın demedim sonuçta. Neyse kin ve nefret moduna devam. Bu davranış ve duygular insanı çok büyük gösteriyor zaten galiba.

Galatasaray başkanı, Galatasaray taraftarından üstte değil, alttadır. Artık bu ülkede makam mevkiye domalmamayı öğretmek gerekiyor insanlara. Sen ben olmazsan Galatasaray başkanı diye bir şey de olmaz. Senin benim verdiğim paralar ile bu kulüp ayakta duruyor. O adam bir çalışan sen ise müşteri.
Uzunca bir şey yazmıştım sana Amazon​ sildim.
Neyse bu durumda diğer başkanların başında da efsane kelimesini kaldırın veya sözde yi ekleyin bari de kişisel nefret tercihlerinizi kunlanıyoruz dedirtmeyin.

Başkan ve seçilmiş yöneticiler maaşlı eleman değil bu arada. Para kazanmıyorlar kulüpten. Tersini idaa edersen de sadece idaa ve boş iftirada kalır benim için.

Bu sene şampiyon olursak kalmalı bana göre. Sevmesem de şimdi yeni biri gelecek işi öğrenecek sıçıp sıvayacak. En azından biraz olsun işi öğrenmiş gibi duruyor. Yoksa gram sevmiyorum ama bence sezon sonu çıkacak sonuca göre hareket edilmeli.

bir maçla bir iki demeçle bir iki transferle sözde başkanı gözde yaptık. forum olarak çarpıldık mı nedir ?

Geri
Üst Alt