Sol kanada transfer yapamadığımızın acısını çekiyoruz işte. Cahil taraftar sahip çıkar birazdan

Takımın her yeri dökülüyor, ne sol kanadı? Akhisar'dan 6 yiyen Trabzon'un yedeklerine ezilen adamı bu gece kovmayan sözde başkan bile olamaz. Odacı başı olamaz. Oteline geri dön Dursun ve bir daha bulaşma bu işlere. Senin çapını aşıyor futbol.

Takımın her yeri dökülüyor, ne sol kanadı? Akhisar'dan 6 yiyen Trabzon'un yedeklerine ezilen adamı bu gece kovmayan sözde başkan bile olamaz. Odacı başı olamaz. Oteline geri dön Dursun ve bir daha bulaşma bu işlere. Senin çapını aşıyor futbol.
Sezon başından beri bunun sıkıntısını yaşıyoruz. İlk 3 hafta biraz göz boyadık hatta o maçlarda bile zaman zaman ne oynadığımız belli değildi ama kazanmasını bildik.

Bu müsveddeden hala medet uman saf insanlar görüyorum

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Sezon başından beri bunun sıkıntısını yaşıyoruz. İlk 3 hafta biraz göz boyadık hatta o maçlarda bile zaman zaman ne oynadığımız belli değildi ama kazanmasını bildik.

Oynattığı futbol belli değil dedik kaç defa. Orta sahada ciddi sıkıntı var, kopukluk var dedik. Pozisyona giriyor, gol atıyor diye ağlayıp sızladılar. Hatta dalga geçtiler bizimle. Bugüne kadar tartışma olmasın diye sustuk. Şimdi o 'takım iyi oynuyor, mal mısınız siz' diyip gülücükler atan kişiler çıkıp konuşsun bakalım. Bu adam bu gece kovulmuyorsa bu yönetim kurulunda futboldan anlayan insan olmadığından emin olacağım. Bekleyip göreceğiz.

baskanlik bi durum degil su an yapilmasi gereken terimi getirmesidir!

Şu an size ses çıkmıyorsa takım iyi gittiği içindi... İşler böyle takım iyi ses yok, takım kötü suçlu hep siz olursunuz. Öyleyse kulübü yönetmesini bileceksiniz. Başarısızın biletini keseceksiniz. Eğer kesmezseniz hedef sizsiniz. Kısaca Tudor sizin sonunuz olacak. Çünkü Tudor'u göndermeye maçanız yemeyecek..

Herşeyin başı bu beceriksiz

1 liralik oyinculara 5 lira vererek yaptırdığı transferler ile ağzınıza bir parmak bal çaldı
Hepiniz sazan gibi atladınız..

Bu herife kimse şampiyonluk filan yedirmez
Nisam ayına kadar yarış içinde tutup sonra fişi çekecekler.
Bu arada bir bakacaksınız ne mal kalmış nede para.
Üstüne de bir ton borç ve çöplüklerle dolu bir kadro.

Önümüzdeki 10 seneyi fe kaybettik.

Umarım taraftarın çektiği acının toplamı kadar acıyı sende çekersin.

Gerçek Kaptan NANDO!

kongre mayista degilmi? defolsun gitsn isterse sampiyonluk feda olsun
yagli surat, hakemler kac haftadir anani aglattilar nerdesin?

UNAL AYSAL gibi takimina sahip cikan yurekli bir adam lazim bize

Sen adam olsaydin cikardin konusurdun, senin adamligina tukureyim, birak baskanligi ona laf etmiyorum, senin bizzat adamligina tukureyim ben. Ulan 2 haftadir hakemlerin yaptigi katliam kalmamisken, kari kiz gibi sportif konusmanin ne anlami var aga konussana? Fiko denilen prezervatif sorunu adam 2 senedir agliya agliya sampiyon oldu, sen ne ise yariyorsun ben merak ediyorum?

Halis Ozkahya denilen pezevenk mac'a Galatasarayi durdurmak icin cikmis, adam herseye faul, herseye sari kart veriyor. Yusuf denilen asli Rusya olan bir veledin 4 tane sari kartlik hareketine sari vermedin, nerde senin adamligin cikip konusacak?

Galatasaray'a asla ve asla layik degilsin

Çık konuş, itin götüne sok hakemleri diyeceğim de nerede sende o yürek.

Bütün branşlarda dibi gördük sayesinde her şeyin başı bu adam zaten. İki topçunun performansıyla konuşulmuyordu yaptıkları. O açıklayamadığın 300 milyonluk zararı unutmadık daha.

öyle küfürker ediyorum ki anlatamam.
Şu sözde , hobi niyetine Galatasarayı tutan adamlardan nefret ediyorum.Şu klübün başına bir tane adam gibi başkan gelmez mi lan..Bu nasıl bir genel kuruldur.Alayının Allah belasını versin.

Sizin fair playınıze sokayım..ulan Rakiplerin alayı şerefsiz sana düşman.Hala fair play dersleri veriyorsun.Birde egosunu tatmin etmek için klüpler birliği başkanı oldu.Ama bunu sallayan yokki..Diğer iki şikeci takımın başkanı bunu sallamıyor bile.Toplantılara bile katılmıyor.Buda şekip denen 2. adamla hükümet yalamaya gidiyor.

Hamzayi yolla dediniz yolladi , denizli ile olmaz dediniz gonderdi , rikerink istifa dendi o ayrildi , tudor saksakciligi yapan biz degil miydik burada

transfer dediniz onu da yapti

daha ne

Fener'de Mayıs seçimleri konuşulurken bizde konuşulmuyor. Bana göre bizim daha çok ihtiyacımız var. Diğer tüm branşları bitirdi,otel yapacağım dedi ortada otel yok. Salon dedi hala temeli bile atılmadı. Takımın hakkını bile savunamıyor. Futbol takımı biraz iyi gidince herkes sevmeye başladı nedense.

Umarım iyi bir aday çıkar da Mayıs'ta seçilir. Dursun'la 3 sene daha gitmez çünkü. Tudor falan hikaye bu adam gitmeden önümüz karanlık.

Bizim gibi elitizm yüzünden başka insanları üye yapmayan kongre bir zahmet o elitlerden düzgün birini çıkarsın. Fener'de en az 4-5 tane iyi,vizyonlu aday var. Aday olmayan da sponsor oluyor.

Hamzayi yolla dediniz yolladi , denizli ile olmaz dediniz gonderdi , rikerink istifa dendi o ayrildi , tudor saksakciligi yapan biz degil miydik burada

transfer dediniz onu da yapti

daha ne

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Can tadini kacirma , bak satasmiyorum etmiyorum surekli alintilarla mesaj veriyorsun , ya alintilama ,ya da bu karsilikli husumetin fitilini yakan sen olacaksin . sonunda da ikimize de ceza aldiracaksin .

benim senin yorumlarindan alinti yapip da boyle davranislara giristigimi goruyor musun ? herkesin yorumu kendine , elli kere soyledim sana ,kendi yorumunu yap , baskalarinin yorumlarini alintilayip boyle imalarda bulunma diye , zorluyorsun karsilikli ceza aldirmak icin

ben dursun ozbek i bu klubun baskani olarak gormek istemiyorum , bunu defalarca soyledim , ortada bir secim yok aday yok , olunca bunlar konusulur , benim dedigim seyircinin istediklerini yapti , herkes 180 derece donmedi mi forumda ? bunu hicvediyorum ama anlamiyorsun

Geri
Üst Alt