Dursun Özbek, %100 Futbol'da!

Dursun Özbek: "Sonra düşündüm. 48 tane orta seviye futbolcum olacağına 28 tane iyi futbolcum olsun. Ben aynı parayı bu 28 kişiye vereyim."

:f68.gif:

Rıdvan iyi laf geçirdi orda ona. Uefa maçında gördük linnesi ancak yedek olur o adama güvenip sol bek almazsak sıçtık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aGZY0Q.png

hakan
carole
cavanda
de jong
selcuk
umut gundogan
sinan

bu hıyarlar gitsin baska transfer istemiyom

Son düzenleme:
valla adam ardayla ilgileniyoruz dese kıyamet kopardı bir ilgi var işte daha ne desin adam her ne kadar gelmesini istemesemde asamoah arada kaynadı ama feghouli olayına dönmesin diye asamoah hakkında pek yorum yapılmıyor cenk arda ve asamoah ile ilgili söyleyeceğini söyledi zaten.

Neyse ya adam 3 senedir özellikle maddi konularda ilk defa çapından büyük konuştu takdir filan etmedim 2 yılda anca öğrendi başkanlıiğı sevindim şu anlamda demekki gerizekalı bir adam değil 2 yıldır nelerle uğraştığınıda anlattı adam iyi dinlediyseniz öfkeniz geçmese bile en azından serinlemişindir

Soylenen dogru sey su , o 48 kisilik kadroyu kuranlar malesef polat ile aysal .. hani benim "futbolda basarisiz ama..." diyip savundugum polat ve hemen herkesin koru korune baglilik gosterdigi aysal ... bunlar o sisik kadronunu musebbibi ..

fakat dursunun bu soylemlerinin hepsi sizi ikna etmesin ... bilirsiniz ki ben hic bir zaman klubu desteklemeyin , yonetime baskana kufur kiyamet edin demedim demem ..

ama bu anlatilanlar icinde mali portre surekli goz ardi ediliyor ve basari garantisi varmis gibi konusuluyor

Asamoah ve Arda ile kapatırız büyük ihtimal transferleri.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bu adam hayatında kitap okumamış herhalde. Bu kadar kasvetli, hitabetten uzak, sürekli şey diyen, kelimeleri arasında dizi izlenebilecek başka bir başkan zor görürüz gibi geliyor bana.

Maalesef Arda gelmiş umarım en azından Asamoah da gelir.

asamoah taraftara veda da etti,dün cenk ergun de yükske ihtimal oalcak dedi.ali naci de asmaoahın Galatasarayı tercih ettiğini söyledi.artık kap bekleyelim

Soylenen dogru sey su , o 48 kisilik kadroyu kuranlar malesef polat ile aysal .. hani benim "futbolda basarisiz ama..." diyip savundugum polat ve hemen herkesin koru korune baglilik gosterdigi aysal ... bunlar o sisik kadronunu musebbibi ..

fakat dursunun bu soylemlerinin hepsi sizi ikna etmesin ... bilirsiniz ki ben hic bir zaman klubu desteklemeyin , yonetime baskana kufur kiyamet edin demedim demem ..

ama bu anlatilanlar icinde mali portre surekli goz ardi ediliyor ve basari garantisi varmis gibi konusuluyor
Bir riskke girmeden başarı nasıl bekliyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ridvan'a göre arda turan h.o

Sol ön arda ile cözülmüs dedi

Arda, Rıdvan abisine uçurur tüm haberleri. Olmuş bu iş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah + 1 oyuncu daha diye dusunmekte fayda var. Ha eldekilerden 4-5 tane daha giderse belki bir oyuncu daha aliriz o zaman.

Geri
Üst Alt