- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Tudorun listesi mi bu oyuncular onu anlamadım ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde 5 mio edecek kim var ki 5 mio luk satış yapacaz dedi sinana vermezler o kadar
Rıdvan iyi laf geçirdi orda ona. Uefa maçında gördük linnesi ancak yedek olur o adama güvenip sol bek almazsak sıçtık.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Laf arasında bende duydum ama emin olamadım.Ridvan birseyler biliyor
Dursun sol ön ve Arka oyuncu lazim dedi,ridvan da ön taraf arda ile cözüldü dedi
iki galibiyet daha alırsak babasını keser bu
bizde 5 mio edecek kim var ki 5 mio luk satış yapacaz dedi sinana vermezler o kadar
Selcuk sinan ikilisi gider. Veya yasin gider. Almanyaya gidecegi soyleniodu.
Arda transferiyle ilgili bisey dedi mi puki
Zeki başkanım benimDursun Özbek: "Sonra düşündüm. 48 tane orta seviye futbolcum olacağına 28 tane iyi futbolcum olsun. Ben aynı parayı bu 28 kişiye vereyim."
:f68.gif:
Bir riskke girmeden başarı nasıl bekliyorsunSoylenen dogru sey su , o 48 kisilik kadroyu kuranlar malesef polat ile aysal .. hani benim "futbolda basarisiz ama..." diyip savundugum polat ve hemen herkesin koru korune baglilik gosterdigi aysal ... bunlar o sisik kadronunu musebbibi ..
fakat dursunun bu soylemlerinin hepsi sizi ikna etmesin ... bilirsiniz ki ben hic bir zaman klubu desteklemeyin , yonetime baskana kufur kiyamet edin demedim demem ..
ama bu anlatilanlar icinde mali portre surekli goz ardi ediliyor ve basari garantisi varmis gibi konusuluyor
Asamoah + 1 oyuncu daha diye dusunmekte fayda var. Ha eldekilerden 4-5 tane daha giderse belki bir oyuncu daha aliriz o zaman.