Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Eyvah eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama gitmesi gerekenler de var dedi + mali tabloda cok fazla acik veremeyiz dedi az once Dursun. Yani kimse gitmezse 2 oyuncuyu gecmez daha transferler. Insallah gondeririz onlari.mecbur gidecekelr abi.stoper için de çalışma var dedi cengo
Ama gitmesi gerekenler de var dedi + mali tabloda cok fazla acik veremeyiz dedi az once Dursun. Yani kimse gitmezse 2 oyuncuyu gecmez daha transferler. Insallah gondeririz onlari.
gelene bu kadar büyük para harcamasaydık kadroyu gene çer çöp ile doldurmuş olurduk. şimdi ise gelenlerin hepsi kağıt üzerinde kaliteli topçular. 40 tane çer çöp olacağına 20 tane kaliteli topçu olsun o zaman başarı gelir.Son senelerde Kadroda o kadar çok futbolcu gitti ki, onun için şimdilik kağıt üzerinde fena durmuyoruz. Geçen sezon kadromuzda 39 Futbolcu vardı, şu anda 28 var. Yani aslında bakarsak başarılı değil, gelen transferlere bu kadar büyük paralar harcanmasaydı, bütçe aşma falan olmazdı. Hatta para kalırdı ve bu kalan para ile Baskete yatırım yapılabilirdi. Şu anda Basket bütçemiz 3.5 milyon..
Yalan haber hepsi.Bu ntvspor kapanmıyor muydu yav ?
Isim vermeden sol taraf icin 1-2 adam dusunuyoruz dedi.asamoah ile ilgili birşey dedi mi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soylenen dogru sey su , o 48 kisilik kadroyu kuranlar malesef polat ile aysal .. hani benim "futbolda basarisiz ama..." diyip savundugum polat ve hemen herkesin koru korune baglilik gosterdigi aysal ... bunlar o sisik kadronunu musebbibi ..
fakat dursunun bu soylemlerinin hepsi sizi ikna etmesin ... bilirsiniz ki ben hic bir zaman klubu desteklemeyin , yonetime baskana kufur kiyamet edin demedim demem ..
ama bu anlatilanlar icinde mali portre surekli goz ardi ediliyor ve basari garantisi varmis gibi konusuluyor