Dursun Özbek, %100 Futbol'da!

mecbur gidecekelr abi.stoper için de çalışma var dedi cengo
Ama gitmesi gerekenler de var dedi + mali tabloda cok fazla acik veremeyiz dedi az once Dursun. Yani kimse gitmezse 2 oyuncuyu gecmez daha transferler. Insallah gondeririz onlari.

Dursun Özbek: (Aziz Yıldırım ve Fikret Orman) Kulüpler Birliği niye var? Neden kuruldu? Barışçı olamaz mıyız? Hep kavga mı olacak?

"Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği'ne neden katılmıyor?"

Dursun Özbek: "Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Kulüpler bazen asbaşkan gönderiyor"

Dursun Özbek: "Ben Kulüpler Birliği toplantısına geliyorsam, oraya bir şeyler katmak için geliyorum. Senin bir katkın varsa sen de gel."

inşallah fax makinesi yine arıza verir de arda transferi olmaz!!!

Son senelerde Kadroda o kadar çok futbolcu gitti ki, onun için şimdilik kağıt üzerinde fena durmuyoruz. Geçen sezon kadromuzda 39 Futbolcu vardı, şu anda 28 var. Yani aslında bakarsak başarılı değil, gelen transferlere bu kadar büyük paralar harcanmasaydı, bütçe aşma falan olmazdı. Hatta para kalırdı ve bu kalan para ile Baskete yatırım yapılabilirdi. Şu anda Basket bütçemiz 3.5 milyon..
gelene bu kadar büyük para harcamasaydık kadroyu gene çer çöp ile doldurmuş olurduk. şimdi ise gelenlerin hepsi kağıt üzerinde kaliteli topçular. 40 tane çer çöp olacağına 20 tane kaliteli topçu olsun o zaman başarı gelir.

basket işi ise bu bütçe ile alakalı değil. futbolun ayrı basketin ayrı bütçesi var. bu biraz da vizyon meselesi. baskette çok büyük başarılar hedeflenmiyor. dükkanı kapatalım da demiyorlar, Euroleague alalım da demiyorlar. Kendi yağında kavrulsun. yoksa koskoca Galatasaray 3.5 yerine arıyorum 7 bütçe ayıramayacak mi. haa bana sorarsan ben futbol haricinde her branşın kapatılması gerektiğini düşünüyorum. çünkü beni heyecanlandıran sadece futbol. Galatasaray'ı tutan kişilerin yüzde 99u da futbolu için seviyor

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asamoah ile ilgili birşey dedi mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah transferinden sonra gözümüzdeki Dursun Baskan
2754cbcdf2b3667450ddcdc490526bf6.jpg

Dursun Özbek: Barış diye ortalığı yıkıyoruz. Barışı sağlamalıyız. Ama Aziz Yıldırım'ın kişisel tavrına kimse bir şey diyemez.
Dursun Özbek: Biz milyonları temsil ediyoruz. Bu kadar akıl zafiyeti, akıl tutulması olur mu?

Soylenen dogru sey su , o 48 kisilik kadroyu kuranlar malesef polat ile aysal .. hani benim "futbolda basarisiz ama..." diyip savundugum polat ve hemen herkesin koru korune baglilik gosterdigi aysal ... bunlar o sisik kadronunu musebbibi ..

fakat dursunun bu soylemlerinin hepsi sizi ikna etmesin ... bilirsiniz ki ben hic bir zaman klubu desteklemeyin , yonetime baskana kufur kiyamet edin demedim demem ..

ama bu anlatilanlar icinde mali portre surekli goz ardi ediliyor ve basari garantisi varmis gibi konusuluyor

Yabancı sınırı denen illetin kurbanı oldu aysal ve polat

Tarihin en iyi yabancılarını alarak başladı polat keita kewell baros f.meira elano ki elano iyi oynamadı neyse sonrası malum cluio zapata loric cana abuk subuk bir ton daha adnan polat aldı neyseki defedildi klüpten

Aysalı insanlar şu yüzden seviyor adam gayet mantıklı hamleler yaptı melo eboue muslera ujfa elmander riera ligin üzerinde adamları sneijder drogba ile perçinledi evet hayrovici aldı ontivieroyu aldı dahada kötüsü tarık çamdal denen uyuz adamı aldı yoktu işte yabancı sınırı vardı gitti hakeme kırmızı kart veren cocuğu filan aldı şişti kadro.

Ama hatalar niye oldu tarık vs vs gibi adamları gönderemeyip meloyu alex tellesi brumayı sneijder drogbayı göndermek oldu bak şu kadar söyliyeyim

Bu gün bu kadar yüklü bonservis geliri elde ettiysek yine ünal aysalın mirasından olan brumayı sattılar.
Siz maliyet diyip yırtınıyorsunuz sırf dursun zamanında işe yaramaz alınan 10 tane adam sayarım bunların maliyeti daha çok zarar verdi klübe ama sizler gidip ünal Galatasarayı batırdı diyorsunuz
3 sene başkanlık yaptı adam
2 şampiyonluk 1 cl çeyrek final 1 cl 2.tur oynadık sanki her yıl oynuyormuşuz gibi ben böyle batmayı kabul ederim hem sportif başarın var ona görede gelirin var falan..Neyse yarın zahmet olmazsa divan kuruluna gidiver abi bedava pilav yapıyoruz boş maliyet hesaplıyoruz tiner çekelim burada de.. Hem takılmayız bu kadar paralara filan eğleniriz insanları uyuz edip dersin..

hahahahahhahah hahahah hahahh

akıl tutulmasından akıl zafiyetinden bahsedene bak hele

xd

Son düzenleme:
''Dağ dağa küsmüş kimsenin haberi olmamış.''

Dursun Özbek

Dursun Özbek: "İş gruplaşmaya gidiyor. Ne oldu şimdi? Bu davranışların futbola ne faydası var? Egodan başka fayda yok."
Dursun Özbek: "Dağ, dağa küsmüş, dağın haberi yok. 18 kulüp anlaşamıyorsak, bize yazıklar olsun."

dursun azize sallıyor yüreg yemiş iyice :asd22:

Geri
Üst Alt