Dursun Özbek, %100 Futbol'da!

Dursun Özbek: Olağanüstü yaptığına göre normal gitmeyen bir şeyi düzeltmek için yapıyorsun. Transferleri geri gönderebilir misin?
Dursun Özbek: Böyle bir şeyi yapamayacaksan başka bir şeyi amaçlıyorsun demek ki. Bir ara da imza topluyorlardı.
Dursun Özbek: Şimdi aynı kişiler olağanüstü toplantıyı 20 gün önceye çektiler. Hiçbir olağanüstülük yok.

bizim kadro disilar dahil 28 profesyonel oyuncumuz var. asgari ücretli gencleri saymaya gerek yok. dün kadroya giremeyen 8 oyuncunun gidecegini düsünürsek kadro 20 kisiye düsüyor. velev ki asamoah, arda, stoper, forvet ve hatta yedek kaleci geldi toplam 25 oyuncumuz var. (ki düsük ihtimal 2 oyuncu bile alinirmi o belli degil) kadro inanilmaz genis, sayi fazla demeye gerek yok. cöpleri göndermek üzerine ciddi calisma oldugu belli cenk ergün'ün söylediklerinden.

1 hakan balta
2 luis cavanda
3 tarik camdal
4 de jong
5 ryan donk
6 umut gündogan
7 emrah bassan
8 endogan adili

Bunları güzel paraya satabilsek keşke, ama biz en fazla yıllık ücretlerden kurtuluruz. Belki Hakan Baltayı alternatif olarak tutabiliriz. Devamı çöp..

Dursun Özbek: "Fatih hoca hiç beklenmeyen bir şekilde Milli Takımdan ayrıldı ama Galatasaray'ın şu an kendi sistemi ve hedefleri var."

Şaka mısın sen adam Mekteb-i Sultani mezunu. Tamam adamı sevmezsiniz ben de bayılmıyorum ama dediğim gibi adam Mekteb-i Sultani mezunu. Onu da geçtim İTÜ Makine Mühendisliği mezunu. Beyler bizim başkan aslında boş biri değil sadece hitabet dersi alması gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim dediklerim ile senin dediklerin arasında nasıl bir bağ var? Ders kitabı ve teknik konuları okuyarak olmuyor bahsettiğim durum. İstediği okuldan mezun olsun adam cümle kuramıyor.

Gitmeden önce su amatör sporlarıda kapatırsan senden büyük baskan yok

Dursun Özbek: Tudor'un istekleri yönünde bir takım kuruldu. Şu an Galatasaray'ın kendi sistemi var.
Dursun Özbek: Galatasaray'ın bir öncülük misyonu var. 1800'lerden bile tenis gibi eskrim gibi sporlarla bu başlamış.
Dursun Özbek: Galatasaray'ın yeni kaynak arayışına girmesi gerekiyor.

Sonuç olarak Galatasaray bir Spor Kulübü ve sırf bir Futbol Kulübü değil, ben Kulübümün her branşta başarılı olmasını isterim.
Beşiktaş maaş konusunda takımı gerçekten çok iyi yönetiyor, adamlar hem futbolcuları satarken iyi para elde ediyor ve futbolcuları alırken gerçekten iyi paraya alıyorlar.
Beşiktaş bize göre oturmuş bir takım. 1 2 bölgeye transfer yeterli oluyor. onun haricinde onlar da kaliteli oyuncu aldıklarında milyonları döktüler. pepe, negredo, aboubakar gibi adamları 2 milyona oynatamazsın. sen de gomis, belhanda, feghouli gibi adamları kadronda görmek istiyorsan vereceksin 3-4 milyon.

ha yok ben o kadar para veremem dersen ya yıldız keşfedeceksin ki ne bizim taraftar profili buna uygun ne de bizim scout ekibi o kadar iyi. ya da yasinlerle amrabatlarla takılacan. onlarla da ne kadar başarı elde edilir soru işareti.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amatör şubelerin hepsi değil de bazıları kapatılmalı

ex: voleybol, su sporları, judo

Dursun Özbek: Sinan Güler ile kontratımız bitti. Euroleague'de oynamak istiyorum dedi. Ne diyeceksiniz?
Dursun Özbek: "Sayın Ataman'ın da kontratı bitti, yollarımızı ayırdık. Niye burada Başkan yıpranıyor? Sözleşme bitti."

Dursun Özbek: Basketbol için 4 milyon Dolar ayırdık. Orada bütçe çok önemli, yatırım yapınca alacağınız dereceyi garanti edebiliyorsunuz
Dursun Özbek: İnşaat ve arsaları değerlendirme fikri buralardan çıktı. Yeni kaynak yaratıp hem amatör sporlara hem de futbola destek olmak.
Dursun Özbek: Bize siz inşaat şirketi misiniz? diyorlardı sonra. Biz kaynak yaratmaya çalıştık. Ayakta tutabiliyoruz amatöre sporları şu an

Dursun Özbek: Selçuk İnan bizim kaptanımız. Takımımızın bir parçası. De Jong ve Sinan kategorisinde değil.

Mesaji verdi!

Saçmasapan konuşmaya başladı.

Selçuk ile ilgili soru gelince Rıdvan araya girdi resmen o gönderilecekler listesinde değil diye. Hayrola Rıdvan?

Geri
Üst Alt