Dursun Özbek, %100 Futbol'da!

Dursun Özbek: "Sabri televizyon sitem etmek yerine kapımı çalıp benimle konuşabilirdi. Oradan mesaj gönderip ne bekliyorsun."
Dursun Özbek: "Tudor'un kadro düşüncesinde Sabri yoktu."

Dursun Özbek: Sabri sadece Tudor'un değil, önceki yıl, ondan önceki yıl da hocaların kadrolarına yoktu. Ama biz Sabri'yi takımda tuttuk.

Selçuk konusunda teklif olursa satacaklar korkmayın. Radyoda Cenk Ergün'e sordular, teklif gelirse o zaman konuşuruz dedi.

Sabri'yi takımda tuttuk ve oynattık? Hayırdır kadro mu çıkarıyorsunuz da bizim haberimiz yok. Yok şu mezunu imiş daha ne dediğinin farkında bile değil yazık ya şu adam indirilse keşke.

Başgan ilk 10 dakika kadar çok güzel konuştu da şimdi bozmaya başladı. :)

Dursun Özbek: "Disiplin yönetmeliğini tüm futbolculara verdik. Uygulaması biraz zor, ama uygulayacağız."
Dursun Özbek: "Video hakemin oyunun akıcılığını etkileyeceğini düşünüyorum ve ben bunu istemiyorum."
Dursun Özbek: "Ben bunu Dursun Özbek olarak söylüyorum. GS Başkanı olarak zaten oyumuzu kullandık duruşumuzu gösterdik."

Son düzenleme:
video hakem gelıyormus devre arası laf arasında bjkyede laf soktu gözlüklü soru soran bazı hatalar oluyor gelsın vs dıye :D

Dursun Özbek: Yahu kardeşim ben 5 senede 500 milyon euro kazanıyorum. Müsaade et de 5 senede 100 milyon euro ödensin.

ASLANIM KRALIÇEM

cenk ergun teklif gelirse konusuruz demiş selcuk için,öglen de kararı tudor verir dedi dursun

Benim dediklerim ile senin dediklerin arasında nasıl bir bağ var? Ders kitabı ve teknik konuları okuyarak olmuyor bahsettiğim durum. İstediği okuldan mezun olsun adam cümle kuramıyor.

Kardeşim biraz tuttuğun takımın tarihine bir bak ya. Galatasaray Lisesi o bildiğiniz Fen Liseleri gibi sadece eğitim vermez. Aynı zamanda yaşamı öğretir. Kültürü öğretir. Galatasaray Lisesi'nden çıkıp da bir baltaya sap olamamış adam %5'tir. Geri kalanı da öyle kıytırık mühendisler falan değildir. Kalburüstü işadamıdır. Müzisyendir. Yazardır. Diplomattır. Gazetecidir. Tiyatrocudur. Galatasaray Lisesi'nde sadece trigonometri bilerek mezun olamazsın zaten. Eğer öyle olsaydı Türkiye'nin elit kesiminin %80'i Galatasaray Lisesi ve Robert Koleji'nden çıkmazdı. Her şeyi geçtim Galatasaray Lisesi'nden çıkan insanlar en az Fransızca'yı bilirler. Gerçekten bilirler ama öyle her 100 Türk'ten 70'inin İngilizce bildiği gibi beginner düzeyde değil. Örneğin Okan Bayülgen Galatasaray Lisesi'nde 1 yıl kalmıştır sadece fakat Fransızcası vardır. Mehmet Ali Birand da öyleydi mesela. Fransızca daha rahat konuşuyordu adam. Bu arada Galatasaray Lisesi mezunu falan değilim sadece tuttuğum takımın tarihçesini ve değerlerini biliyorum. Galatasaray'ı tutmak sadece ooooo Muslera, ooooo Sneijder demek değildir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt