Dursun Özbek, A Spor'a Konuk Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su adami ovmeyin diyorum hala sozde baskan bu adam. Yalakanin teki. Umarim defolup gider gelecek sene.

Adam söyleyebileceğinin maksimumunu söylüyor. Bence gayet makul açıklamalar. Kendinizi onun yerine koyun. Cumhurbaşkanından emir var diyen spor bakanı. Cumhurbaşkanının görüşleri önemli diye TFF başkanı. Türk oyuncu yok diye izlemiyorum diyen Binali. Milli takım performansını sınıra yıkan Lucescu. Bu adam sınıra tamamen karşıyım diye net duruş koyduğu anda ipini çekerler. Sonra biz yine hırsızlarla vs vs uğraşırız.

Özbek: "Sayın Cüneyt Çakır, verdiği kararlarda kendi içinde çelişkiye düştü. Bir penaltımızı görmedi. Belki verecekti yan hakem onaylamadı."

Özbek: "Sayın Cüneyt Çakır, verdiği kararlarda kendi içinde çelişkiye düştü. Bir penaltımızı görmedi. Belki verecekti yan hakem onaylamadı."
Sayınına kafam girsin.
Kusura bakma senin gibi sakin bir renktaş'dan alıntı yaparak yazıyorum bunu ama hala sinirliyim.

Son düzenleme:
hala sayın mayın konuşuyor ünal başkan olacaktı su bardağında viskisini içerken cüneytten girip atayan kişilerden çıkmıştı. gerçi ne diyorum ben ya aysal'ın a spor'da ne işi var.

Erman'a hocam demese iyiydi, Erman bey de geç işte yav hocam neymiş.

biraz önce cümle kurarken ''Galatasaray'ın stadında'' dedi ve hemen ardından düzeltti '' Galatasaray'ın oynadığı stadta''
bu cümleyi kuran biri yabancı sınırlamasına nasıl karşı gelebilir allasen?

Kapattım yayını. Valla yabancı konusundaki açıklamaları beni tatmin etti, öyle zorlayıcı bir sınır gelmeyecek gibi. Başkan cücü konusunda sınıfta kaldı, söyledikleri fena değildi ama tonu baya zayıftı. Bunlar haricinde bir falso göremedim açıkçası... Başlıktaki eleştirilere katılmıyorum, bu adam muhalefet lideri değil, çok uçuk beklentileriniz var adamdan.

Kapattım yayını. Valla yabancı konusundaki açıklamaları beni tatmin etti, öyle zorlayıcı bir sınır gelmeyecek gibi. Başkan cücü konusunda sınıfta kaldı, söyledikleri fena değildi ama tonu baya zayıftı. Bunlar haricinde bir falso göremedim açıkçası... Başlıktaki eleştirilere katılmıyorum, bu adam muhalefet lideri değil, çok uçuk beklentileriniz var adamdan.

Aynen. Mililet muhalefet etmek için yer arıyor. Adam direkt karşı çıksa zaten orada duramaz.

Erman'a hocam demese iyiydi, Erman bey de geç işte yav hocam neymiş.

erman nerede hocalık yapmış ki camide filan mı pek oralara uğrayacak biride değil futbol hocalığı hakem hocalığı zaten yok hadi o neyse de erman dışında abuk sabuk adamlara hoca diyorlar asporda.. Alp hoca diye birisi var ona hoca demelerine çok gülüyorum. 4.ligde filan top oynayıp hocalık yapmış herhalde :DD

dursuna gelirsek ne ayranım dökülmesin ne popom pişik olmasın tarzı konuşuyor. uykumu da getirdi bjk maçına geçmeli takım oyunu ekibi acilen. :P

Dursun Özbek: "Lucescu bizim teklifimizi kabul etmedi. TFF'den daha iyi bir ücret ve antrenörlük için teklif gelince orayı seçti."
Dursun Özbek: "Ancak biz bu işi yapacak olan bir isim arıyoruz. 3-4 alternatifimiz var, görüşmeler sürüyor."

Dursun Özbek: "Bundan kastım, biz yeni tesise geçiyoruz. Altyapının verimli olması için neleri yapmalıyız. Fikir verecek bir isim arıyoruz."

Bakalım, şu anda bu konu çok bulanık. Senin dediğin modele herkes tamam der ama yinede netleşmeden güvenemiyorum ben bu sektörün içinde ki kimseye.

Özbek: "Kimse Galatasaray'dan vatan haini çıkıyor, terörist çıkıyor diyemez. Bizim tarlamız böyle tohumları kabul etmez."
Özbek: "Galatasaray bu teröristleri temizlemiştir. Bizim taraftarımızda da böyle şeyler yoktur."
Özbek: "FETÖ, ülkedeki bazı yerlere sızmıştır. Biz, geçmişte sızanları çıkardık. Galatasaray'ın eli kanlı terör örgütüyle hiçbir işi olmaz."
Özbek: "Benim taraftarım, benim camiam 15 Temmuz sonrasında duruşunu sergilemiştir."

Dursun başkan şovenizmi beceremiyor yahu yalandan veriyorsun ayarı desene şehadet şerbetini içmişlerdir filan ölmüş deyip geçmekle olmaz bu iş lügat eksik kaçtı yoksa genel manada iyi sıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt