- 12 Temmuz 2009
- 60.909
- 24.277
- 3.138
Su adami ovmeyin diyorum hala sozde baskan bu adam. Yalakanin teki. Umarim defolup gider gelecek sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özbek: "Sayın Cüneyt Çakır, verdiği kararlarda kendi içinde çelişkiye düştü. Bir penaltımızı görmedi. Belki verecekti yan hakem onaylamadı."
Sayınına kafam girsin.Özbek: "Sayın Cüneyt Çakır, verdiği kararlarda kendi içinde çelişkiye düştü. Bir penaltımızı görmedi. Belki verecekti yan hakem onaylamadı."
Kapattım yayını. Valla yabancı konusundaki açıklamaları beni tatmin etti, öyle zorlayıcı bir sınır gelmeyecek gibi. Başkan cücü konusunda sınıfta kaldı, söyledikleri fena değildi ama tonu baya zayıftı. Bunlar haricinde bir falso göremedim açıkçası... Başlıktaki eleştirilere katılmıyorum, bu adam muhalefet lideri değil, çok uçuk beklentileriniz var adamdan.
Erman'a hocam demese iyiydi, Erman bey de geç işte yav hocam neymiş.
Dursun Özbek: "Bundan kastım, biz yeni tesise geçiyoruz. Altyapının verimli olması için neleri yapmalıyız. Fikir verecek bir isim arıyoruz."
Bakalım, şu anda bu konu çok bulanık. Senin dediğin modele herkes tamam der ama yinede netleşmeden güvenemiyorum ben bu sektörün içinde ki kimseye.Kapattım yayını. Valla yabancı konusundaki açıklamaları beni tatmin etti, öyle zorlayıcı bir sınır gelmeyecek gibi. Başkan cücü konusunda sınıfta kaldı, söyledikleri fena değildi ama tonu baya zayıftı. Bunlar haricinde bir falso göremedim açıkçası... Başlıktaki eleştirilere katılmıyorum, bu adam muhalefet lideri değil, çok uçuk beklentileriniz var adamdan.